majqa Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Jeszcze nie... wciąż walczę z fantami i allegro. :-( Dobra wiadomość jest taka, że powoli widzę już tego koniec. Edit: Cisza z ogłoszeń. Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Izuś przepraszam, pilna sprawa tu, traci DT, ech:([URL]https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2hQspqPALHhYWJhMjU2OTAtNGMxNC00NzJiLTkwZTUtMWQ1NGJiMTI5Nzg1&hl=en[/URL] Quote
majqa Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 No nie przepraszaj, nie żartuj. Pilne to pilne, Cacol kima, jemu wsio ryba, co się dzieje na wątku. ;-) Quote
majqa Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Eeee, on na wszelki wypadek, zresztą Jolka też, bo gatunkowy goło...iec, oni mają specjalnie... odpalony jeszcze grzejnik centralny. ;-) Tak wiesz, na wszelki... :razz: Do tego kocyki i duża kołdra do zakopywania się. Inna sprawa, że Cac cały czas biega, a jak nie biega to rozgrzewa się warczeniem, skokami, memlaniem i zagryzaniem zabawek, bieganiem po parapecie i szczekiem lub opętańczym darciem. Jak czasami dotknę Jolę, bywa (rzadko, bo rzadko), że jest chłodna. U Cacka chłodu ciałka jeszcze nie uświadczyłam (poza chłodem, gdy był, biiidny, bo bezdomny). Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Izuś jesteś PRAWDZIWA MATKA POLKA!!! Jeszcze im dupiny podgrzewasz:) KOCHANA! A Jolcię baaaadzo proszę w sweterek zestroić, ups, nie, odwołuję! ;) Quote
majqa Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Chodzi, chodzi Jolcia we wdzianku ale... jak sparaliżowana i próbuje się wysupłać z niego. Quote
ziarnochodek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A ja chciałam powiedziec, że wątek Cackowy już od pewnego czasu odwiedzam i jestem pod wrażeniem chłopaczka :) podobna wersja leży teraz przy moim łóżku, chociaż jak czytam o Cacku to mój terierojamniczek chyba aż tak energiczny nie jest :) pozdrawiam kudłatego szczekusia i podrzucam go na pierwszą :) Quote
majqa Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='ziarnochodek']A ja chciałam powiedziec, że wątek Cackowy już od pewnego czasu odwiedzam i jestem pod wrażeniem chłopaczka :) podobna wersja leży teraz przy moim łóżku, chociaż jak czytam o Cacku to mój terierojamniczek chyba aż tak energiczny nie jest :) pozdrawiam kudłatego szczekusia i podrzucam go na pierwszą :)[/QUOTE] Witamy i dziękujemy za odwiedziny! :-) No... Cac jest od jasnego czorta. :razz: Od paru dni, słownie paru (2-3) znów weszliśmy na karmienie z ręki, towarzyszenie mu przy jedzeniu, co zaowocowało wycofywaniem się z Cacka z powarkiwania. Wczoraj nawet oddał mi zabawkę i bardzo się wdzięczył, zabiegając o pieszczoty. Pozdrawiamy gorąco wszystkich Cacopodobnych! :lol: Quote
sylwiaso Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A my pozdrawiamy ciocie Cacusiową!i mocno ściskamy CACOLA! Quote
Jasza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jestem. Byliśmy się integrować, NIE WIERZĘ, ŻE CACEK MA WREDNIEJSZY CHARAKTER NIŻ REKSIO.:shake: Musiałabym teraz wziąć tydzień urlopu, żeby odpocząć po wycieczce, która w zamierzeniu miała być odpoczynkiem właśnie.:razz: Ech. Quote
majqa Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ... a jednak. No widzisz, integracja też miewa minusy ale czasami trzeba mieć ją za sobą. ;-) Quote
Jasza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 To jest chyba jej jedyny plus. Że już się skończyła. Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Sorry Cacuniu....rzadko to robie... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208287-Nie-mogę-zapomnieć-jej-pięknych-ale-smutnych-oczu...DT-na-cito...błagam[/URL]-!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dla wszystkich co mają czasami dość tych gałganów upierdliwych:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=cpeK28oZFko&NR=1&feature=fvwp[/url] Quote
majqa Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Dziś mi smutno... Odeszła świeżo przygarnięta sroczka Martynka... :-( Quote
Marycha35 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Izuś bardzo mi przykro:(:(:( Co to za świństwo, tfu! Miała dom i rodzinkę na ostanie chwile:( Quote
majqa Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 No i patrz jaka jestem zakręcona i zmęczona. Zamiast na zbiorówkę wrzuciłam info o Martynce na Cacku. :shake: Czyżby to znak, że czas wciągnąć Cacka na "stan"? ;) Quote
Marycha35 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Wciągać.....:) Też się dopiero zorientowałam jak tam weszłam na wątek, ostatni wpis od Sylwiaska taki miły... Quote
IVV Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 chyba nie trzeba go wciagac on juz sam sie dawno zarejesstrowall na stanie ;) Quote
Recommended Posts