Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie... wciąż walczę z fantami i allegro. :-( Dobra wiadomość jest taka, że powoli widzę już tego koniec.

Edit:
Cisza z ogłoszeń.

Posted

Izuś przepraszam, pilna sprawa tu, traci DT, ech:([URL]https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2hQspqPALHhYWJhMjU2OTAtNGMxNC00NzJiLTkwZTUtMWQ1NGJiMTI5Nzg1&hl=en[/URL]

Posted

Eeee, on na wszelki wypadek, zresztą Jolka też, bo gatunkowy goło...iec, oni mają specjalnie... odpalony jeszcze grzejnik centralny. ;-) Tak wiesz, na wszelki... :razz:
Do tego kocyki i duża kołdra do zakopywania się.
Inna sprawa, że Cac cały czas biega, a jak nie biega to rozgrzewa się warczeniem, skokami, memlaniem i zagryzaniem zabawek, bieganiem po parapecie i szczekiem lub opętańczym darciem. Jak czasami dotknę Jolę, bywa (rzadko, bo rzadko), że jest chłodna. U Cacka chłodu ciałka jeszcze nie uświadczyłam (poza chłodem, gdy był, biiidny, bo bezdomny).

Posted

A ja chciałam powiedziec, że wątek Cackowy już od pewnego czasu odwiedzam i jestem pod wrażeniem chłopaczka :) podobna wersja leży teraz przy moim łóżku, chociaż jak czytam o Cacku to mój terierojamniczek chyba aż tak energiczny nie jest :) pozdrawiam kudłatego szczekusia i podrzucam go na pierwszą :)

Posted

[quote name='ziarnochodek']A ja chciałam powiedziec, że wątek Cackowy już od pewnego czasu odwiedzam i jestem pod wrażeniem chłopaczka :) podobna wersja leży teraz przy moim łóżku, chociaż jak czytam o Cacku to mój terierojamniczek chyba aż tak energiczny nie jest :) pozdrawiam kudłatego szczekusia i podrzucam go na pierwszą :)[/QUOTE]
Witamy i dziękujemy za odwiedziny! :-)
No... Cac jest od jasnego czorta. :razz:
Od paru dni, słownie paru (2-3) znów weszliśmy na karmienie z ręki, towarzyszenie mu przy jedzeniu, co zaowocowało wycofywaniem się z Cacka z powarkiwania. Wczoraj nawet oddał mi zabawkę i bardzo się wdzięczył, zabiegając o pieszczoty.

Pozdrawiamy gorąco wszystkich Cacopodobnych! :lol:

Posted

Jestem.
Byliśmy się integrować, NIE WIERZĘ, ŻE CACEK MA WREDNIEJSZY CHARAKTER NIŻ REKSIO.:shake:
Musiałabym teraz wziąć tydzień urlopu, żeby odpocząć po wycieczce, która w zamierzeniu miała być odpoczynkiem właśnie.:razz:
Ech.

Posted

Sorry Cacuniu....rzadko to robie...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208287-Nie-mogę-zapomnieć-jej-pięknych-ale-smutnych-oczu...DT-na-cito...błagam[/URL]-!!!!!!!!!

Posted

No i patrz jaka jestem zakręcona i zmęczona. Zamiast na zbiorówkę wrzuciłam info o Martynce na Cacku. :shake:
Czyżby to znak, że czas wciągnąć Cacka na "stan"? ;)