Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smyku napisał(a):
Cześć Cacolku głupolku .

Głupolek z miną cwaniaka dryfuje z prosiakiem w pysku po podwórku. Reszta mu towarzyszy. :-)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Smyku napisał(a):
Cacolek pewnie już po sprawdzeniu stanu podwórka ?
Prosiak jeszcze żyje ?

Cacolek to jest wszdobylski szczurek. Jasne, że po oblocie i zaraz rusza w ponowny tan "na dorżnięcie" z Jolką i Czesią. :-)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Głaski dla lansera;)

Lanser dorżnięty dworkiem, z pełnym brzuchem odpoczywa.

Cieszę się bardzo, że ta karma się spisuje. W badaniach na trzustkę był mikro odchył, słownie mikro więc poszłam tym tropem ale... uraczyłam go ostatnio, ot tak, dla eksperymentu, karmą Cześki (dobraną z kolei pod kątem nietolerancji pokarmowej) i też jest OK, czyli mam już wybór (choć, błahahahaha, nie cenowy). To z kolei, co mnie obłędnie cieszy to fakt, że Cac wcina suchą aż trzeszczy. Jak sobie przypomnę początki, kiedy się tarzał ze śmiechu na widok mnie z miseczką chrupek.... brrr... Syfiaste puszki poszły w zapomnienie, książę się przestawił więc wielka ulga.

Posted

Serce mi pękało jak się trząsł byle tylko mu dać badziewną puszkę, a najlepiej jeszcze jakby ją otworzyć, żeby podśmierdła. Chrupek bida przecież w ogóle nie znała.
Eh... a kysz, a kysz przeszłość.

Posted

Miśka je ze szmacianego talerzyka... koniecznie określona szmatka (czerwona, w kratkę). Względnie trzeba z nią grać w kręgle chrupkami. A strajk jest naprzemienny więc bawimy się hillsem, arionem, trovetem i wściekiem własnym, jak już nerwowo nie wyrabiamy. :shake: