Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 majqa napisał(a):Jasne i olał nam kosiarkę... :angryy: Konserwatysta....kosa lepsza??? Quote
majqa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Marycha35 napisał(a):Konserwatysta....kosa lepsza??? Nieee, nowatorski - pomysłowy - oblewacz wszystkiego, co popadnie i co da się objąć strumieniem po podniesieniu nogi. Quote
majqa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Zapomniałam Wam napisać, że Cac chyba smoli red bulla, ma jakieś niewidoczne skrzydła. Schody na dwór pokonuje lotem, kiedyś zbiegał, a teraz robi 3 skoki (a stopni naście) i już jest na zewnątrz. Quote
IVV Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a moze jakies specjalne "kwiatki" w ogrodku rosna ;) co mu skrzydel dodaja hi,hi,hi ;) Quote
Smyku Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cacusiu grzeczny bądź , nie lotej bo sobie nóżki poodzierasz . Quote
majqa Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Rzadko to robię, mam na myśli offa, ale tym razem proszę o pomoc dla tej kochanej katastrofy :-(. Wczoraj ją/ jego poznałam: http://www.dogomania.pl/threads/176179-FRANECZEK-jest-bardzo-bardzo-chory!-Czy-mo%C5%BCecie-pom%C3%B3c?p=16990168&viewfull=1#post16990168 Quote
majqa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Postaram się juterkiem uzupełnić porcję fot Małej Zadziory. :-) Wczoraj.... eeee... tak sobie odkryłam i odkryciem zaraz podzieliłam się z mężem, że... Cacuś opierdziela mu opakowanie tekturowe z jaką lampą w środku. Dawno nie widziałam, by mężczyzna tak szybko rwał żeby ratować trochę szkła i metalu i by z taką łatwością coś ciężkiego, w podskokach, ewakuował na strych. ;-) Cacuś więc jest zaraz po Czesi i Łokerze, kolejnym, naszym porządkowym. :-) Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hi, hi, Cacek jako przyrząd do Fitnesu????? ;) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, Cacek jako przyrząd do Fitnesu????? ;) Dobrze powiedziane. :-) Hihihihihi, lepiej bym tego nie określiła. Quote
IVV Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 mizianki dla Cacula :) Izus wyslalam 80zl na Niunie i Zorana Quote
majqa Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 No właśnie się zorientowałam jak mnie zamurowało przy mailu. Już zrobiłam wpisy na ich wątkach. No... nie mam słów do Ciebie IVVuś... :-( :shake: Przepraszam z kolei a propos braku zdjątek Caca. Jutro się zrehabilituję. Wymiękłam przy ostatnich wrzutach fot i filmików Bingo, Niuni, Zorana, a i dziś z powodu uzupełniania fotek innych moich zwierząciufff. Jutro, ooops, dziś, Cac będzie. :lol: Quote
majqa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Słowo się rzekło ale wybaczcie, że wszystkie z... różową buteleczką. Nie szło inaczej. Dziś Cac ma na nią parcie, wszędzie z nią urzęduje, z pycha nie wypuszcza, nawet potrzeby fizjologiczne załatwia z butelką... Quote
majqa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 I ostatnie plus filmik... [video=youtube;P5W8GGciyQ4]http://www.youtube.com/watch?v=P5W8GGciyQ4[/video] Quote
Smyku Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ło rety tą cholere coraz bardziej lubię , jestem na granicy zakochania . Quote
Recommended Posts