Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Konserwatysta....kosa lepsza???

Nieee, nowatorski - pomysłowy - oblewacz wszystkiego, co popadnie i co da się objąć strumieniem po podniesieniu nogi.

Posted

Zapomniałam Wam napisać, że Cac chyba smoli red bulla, ma jakieś niewidoczne skrzydła. Schody na dwór pokonuje lotem, kiedyś zbiegał, a teraz robi 3 skoki (a stopni naście) i już jest na zewnątrz.

Posted

Postaram się juterkiem uzupełnić porcję fot Małej Zadziory. :-)
Wczoraj.... eeee... tak sobie odkryłam i odkryciem zaraz podzieliłam się z mężem, że... Cacuś opierdziela mu opakowanie tekturowe z jaką lampą w środku.
Dawno nie widziałam, by mężczyzna tak szybko rwał żeby ratować trochę szkła i metalu i by z taką łatwością coś ciężkiego, w podskokach, ewakuował na strych. ;-)
Cacuś więc jest zaraz po Czesi i Łokerze, kolejnym, naszym porządkowym. :-)

Posted

No właśnie się zorientowałam jak mnie zamurowało przy mailu. Już zrobiłam wpisy na ich wątkach. No... nie mam słów do Ciebie IVVuś... :-( :shake:

Przepraszam z kolei a propos braku zdjątek Caca. Jutro się zrehabilituję. Wymiękłam przy ostatnich wrzutach fot i filmików Bingo, Niuni, Zorana, a i dziś z powodu uzupełniania fotek innych moich zwierząciufff. Jutro, ooops, dziś, Cac będzie. :lol:

Posted

Słowo się rzekło ale wybaczcie, że wszystkie z... różową buteleczką. Nie szło inaczej. Dziś Cac ma na nią parcie, wszędzie z nią urzęduje, z pycha nie wypuszcza, nawet potrzeby fizjologiczne załatwia z butelką...