Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marysiu, masz racje on musial byc w swoim poprzednim wcieleniu jakims Polakiem -wszystkie jego cechy charakteru na to wskazuja ;)
Polak z krwi i kosci :)

Posted

Lada moment wciągam słoneczko na stan, czyli odcinam się od wsparcia na Cacka, spokojnie sobie poradzę z nim, a zyskam jeden wątek mniej do obskakiwania i na spokojnie będę go sobie ogłaszać jako swojego.

Posted

Jak w tytule... Czas na zmianę działu.
Cacol oficjalnie wchodzi na mój stan, co głównie jest istotne z punktu zbierania na niego pieniążków, a raczej już nie zbierania. ;-)
Jestem przewdzięczna tym, którzy do tego etapu zechcieli mnie wspomóc.

Dziękuję Kochani za wszelkiego rodzaju wsparcie, jakie z tego tytułu otrzymałam!
:loveu: :loveu: :loveu:

Czas już sobie dalej radzić samemu. Nie wykluczone, że mimo wszystko zdarzy się cud i nagle objawi jakiś chętny dom, na co już specjalnie nie liczę choć ogłoszenia wciąż wiszą w necie. Tak czy owak biorę los Cacka na swoje barki.

Osoby chętne dalej uczestniczyć w jego historii zapraszam na mój wątek, link poniżej:

http://www.dogomania.pl/threads/178539-Moje-potffforrry-Fira-Jola-Mania-Remik-Ela-Franka-Jadzia-*-Pako-*-...