Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w tym wszystkim niesamowite jest to że On nie zwątpił w rase ludzką, że jest taki grzeczny, chętny - te zdjęcia z poczekalni u dermatologa, ta głowa na kolanach... i te zdjęcia z wanny... toż ten pies jest nastawiony na człowieka! on człowieka chce i potrzebuje!
jest cudny

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='farmerka63']Mała czarna ...tak myślę, że to dlatego , że Malawaszka posiada CHARYZMĘ ... ale dobrze, że nie zakłada partii ;)[/QUOTE]

A może właśnie powinna? :D
Jestem pewna, że gdyby MaDi, bądź Malawaszka doszły do władzy, to zwierzętom w Polsce byłoby znacznie lepiej. :razz:

Mój głos już macie Dziewczyny! :multi:

Posted

[quote name='Heledore']A może właśnie powinna? :D
Jestem pewna, że gdyby MaDi, bądź Malawaszka doszły do władzy, to zwierzętom w Polsce byłoby znacznie lepiej. :razz:

Mój głos już macie Dziewczyny! :multi:[/QUOTE]

Mój tez oczywiście ;)
Dobrze ze Leonidas już bezpieczny wykapany i wogole brak mi słó;)

Posted

He, he - tak sobie chlapnęłam i się kampania zrobiła...

Wasiu - już po wyborach, ale na urząd sołtysa swojej wsi to byś jeszcze mogła kandydować !

Ale Heledore - dobrze kombinujesz, bo jak życie pokazuje fundacje i stowarzyszenia mają mały wpływ na kształt interesujących nas ustaw, natomiast PARTIA PRO-ANIMALSÓW zasiadająca w sejmie - to już zupełnie inna para kaloszy;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Wszystkie te zdjęcia są szalenie rozbrajające. Medal Wam sie należy za uratowanie go. A Waszce to w ogóle wszystko wychodzi za co się nie weźmie. Zakłada wątek psiakowi, i murowane, że sie ludzie do pomocy zlecą.[/QUOTE]

mam też wątki na których pustki więc nie tak zawsze sie udaje - tu są ludzie bo Leonek w wielkiej potrzebie pilnej był :(

[quote name='farmerka63']Mała czarna ...tak myślę, że to dlatego , że Malawaszka posiada CHARYZMĘ ... ale dobrze, że nie zakłada partii ;)[/QUOTE]

nie nie - nie ja posiadam charyzmę a Leon! :) też się cieszę, że nie zakładam partii :lol:

[quote name='Heledore']A może właśnie powinna? :D

Mój głos już macie Dziewczyny! :multi:[/QUOTE]

[quote name='Saththa']Mój tez oczywiście ;)
Dobrze ze Leonidas już bezpieczny wykapany i wogole brak mi słó;)[/QUOTE]

[quote name='farmerka63']He, he - tak sobie chlapnęłam i się kampania zrobiła...

Wasiu - już po wyborach, ale na urząd sołtysa swojej wsi to byś jeszcze mogła kandydować !

Ale Heledore - dobrze kombinujesz, bo jak życie pokazuje fundacje i stowarzyszenia mają mały wpływ na kształt interesujących nas ustaw, natomiast PARTIA PRO-ANIMALSÓW zasiadająca w sejmie - to już zupełnie inna para kaloszy;)[/QUOTE]

hahaha szalone jesteście :loveu:

a co do Fundacji - jutro wygram w totka - wtedy założę dla sznupków i postawię im u mnie sznupkowy domek :grins:

Posted

[B]Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska:
20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn.
30 zł Kasia P. Warszawa
100 zł Heledore
30 zł AniaGucio
500 zł Aneta, Anna D. Ostróda
39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal
100 zł Iwcia e-sznaucery
50 zł jogolcia@pdx przez Paypal
20 zł Margi
100 zł szafranekm
10 zł Saththa
50 zł farmerka63
[/B]
[B]
SUMA: 1049 zł[/B] :Rose:

[B]WYDATKI:
37 i 20 zł dwa szampony
40 zł ubranko

suma: 97 zł

SALDO: 952 zł[/B]

Dziękuję w imieniu Lapo vel Leona za dzisiejsze wpłaty :Rose:

aleście mi namieszały z tą zmianą imienia droga MaDi - ja już tak się przyzwyczaiłam że to Lapo, że Leon mi nijak nie pasuje :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
aleście mi namieszały z tą zmianą imienia droga MaDi - ja już tak się przyzwyczaiłam że to Lapo, że Leon mi nijak nie pasuje :lol:[/QUOTE]Mi w sumie tez jakoś się utrwalił Lapuś :)

Bazyl - ja tez "kukam" i cieszę się, że wszystko idzie ku lepszemu :)
No i kochani! Nasz piecho nie marznie!! :D

Posted

Malawaszko wyslalam na chlopaka 100zl .sorry wiecej nie moge ,moje osobiste 4 sierotki siedza dalej w hoteliku ...nie liczac innych psiakow...

Posted

[quote name='bico']Komu mogę wpłacić na konto 60 zł za ubranko i jeden szampon?
Do MaDi czy malawaszka? Poproszę o nr konta na pw;)[/QUOTE]

już wysyłam - do mnie bo ja już przesłałam do MaDi za to : dziękować pięknie :Rose:

[quote name='IVV']Malawaszko wyslalam na chlopaka 100zl .sorry wiecej nie moge ,moje osobiste 4 sierotki siedza dalej w hoteliku ...nie liczac innych psiakow...[/QUOTE]

IVV błagam nie przepraszaj!!!! pięknie dziękujemy za wsparcie przystojniaka!!! :Rose:

Posted

Kochane, ja właśnie kończę składać film o Lapusiu :)
"Za niebawem" wrzucę go na YouTube i podam Wam linka :)
Btw, znacie jakieś strony, gdzie poprzez klikanie można nakarmić zwierzaka?
Bo chciałam podać też adresy takich stron pod filmem. Ja znam Nakarm Psa z Szerlokiem i Pusta Miska

EDIT:
Tutaj wklejam link do obiecanego filmu:
[video=youtube;Q9WqAwLDIWc]http://www.youtube.com/watch?v=Q9WqAwLDIWc[/video]
Może kogoś ruszy serce :)
Pozdrawiam!

P.S. Chyab się jeszcze musi "przetworzyć". Ale za chwilę powinien być dostępny :)

Posted

[quote name='malawaszka']mi się nie otwiera, ale musi być cudowny bo jedna Pani do mnie napisała maila i wesprze Leonka grosikami :loveu: Heledore dzięki!!!!![/QUOTE]

Nie otwiera się ;(

Posted

Malawaszka ty to nie ściemniaj tylko w innych wątkach zdjęcia wklejaj bo ja do tej pory nóg nie mogę odmrozić, chciałabym zobaczyć w imię czego tak cierpię. Aby to nie był zupełny off, to mi też się film nie otwiera.

Posted

[quote name='ULKA12']Malawaszka ty to nie ściemniaj tylko w innych wątkach zdjęcia wklejaj bo ja do tej pory nóg nie mogę odmrozić, chciałabym zobaczyć w imię czego tak cierpię. Aby to nie był zupełny off, to mi też się film nie otwiera.[/QUOTE]

obrabiam :oops: zaraz powklejam - ale już teraz Ci powiem w tajemnicy, że są faaajne :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']udało się - obejrzałam :loveu: Heledore jesteś niesamowita! :klacz:[/QUOTE]
Przepraszam Was za zamieszanie! Trochę techniki i człowiek się gubi ;) Z tego co widzę, już działa :)

Malawaszko kochana, cieszę się, że chociaż tak mogę pomóc! Jest odzew na film, a to najważniejsze! Bardzo głęboko wierzę w to, że wspólnie uda nam się pomóc i Leonidasowi, i innym potrzebującym zwierzaczkom :)
A Ty masz szczerozłote serce, wraz z MaDi... To tylko dzięki Wam ten psiak jeszcze żyje, a jego historia zmierza ku lepszemu! Chwała Wam za to i wieeelki szacunek!