jambi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 w tym wszystkim niesamowite jest to że On nie zwątpił w rase ludzką, że jest taki grzeczny, chętny - te zdjęcia z poczekalni u dermatologa, ta głowa na kolanach... i te zdjęcia z wanny... toż ten pies jest nastawiony na człowieka! on człowieka chce i potrzebuje! jest cudny Quote
farmerka63 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mała czarna ...tak myślę, że to dlatego , że Malawaszka posiada CHARYZMĘ ... ale dobrze, że nie zakłada partii ;) Quote
Heledore Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='farmerka63']Mała czarna ...tak myślę, że to dlatego , że Malawaszka posiada CHARYZMĘ ... ale dobrze, że nie zakłada partii ;)[/QUOTE] A może właśnie powinna? :D Jestem pewna, że gdyby MaDi, bądź Malawaszka doszły do władzy, to zwierzętom w Polsce byłoby znacznie lepiej. :razz: Mój głos już macie Dziewczyny! :multi: Quote
Saththa Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Heledore']A może właśnie powinna? :D Jestem pewna, że gdyby MaDi, bądź Malawaszka doszły do władzy, to zwierzętom w Polsce byłoby znacznie lepiej. :razz: Mój głos już macie Dziewczyny! :multi:[/QUOTE] Mój tez oczywiście ;) Dobrze ze Leonidas już bezpieczny wykapany i wogole brak mi słó;) Quote
farmerka63 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 He, he - tak sobie chlapnęłam i się kampania zrobiła... Wasiu - już po wyborach, ale na urząd sołtysa swojej wsi to byś jeszcze mogła kandydować ! Ale Heledore - dobrze kombinujesz, bo jak życie pokazuje fundacje i stowarzyszenia mają mały wpływ na kształt interesujących nas ustaw, natomiast PARTIA PRO-ANIMALSÓW zasiadająca w sejmie - to już zupełnie inna para kaloszy;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='mala_czarna']Wszystkie te zdjęcia są szalenie rozbrajające. Medal Wam sie należy za uratowanie go. A Waszce to w ogóle wszystko wychodzi za co się nie weźmie. Zakłada wątek psiakowi, i murowane, że sie ludzie do pomocy zlecą.[/QUOTE] mam też wątki na których pustki więc nie tak zawsze sie udaje - tu są ludzie bo Leonek w wielkiej potrzebie pilnej był :( [quote name='farmerka63']Mała czarna ...tak myślę, że to dlatego , że Malawaszka posiada CHARYZMĘ ... ale dobrze, że nie zakłada partii ;)[/QUOTE] nie nie - nie ja posiadam charyzmę a Leon! :) też się cieszę, że nie zakładam partii :lol: [quote name='Heledore']A może właśnie powinna? :D Jestem pewna, że gdyby MaDi, bądź Malawaszka doszły do władzy, to zwierzętom w Polsce byłoby znacznie lepiej. :razz: Mój głos już macie Dziewczyny! :multi:[/QUOTE] [quote name='Saththa']Mój tez oczywiście ;) Dobrze ze Leonidas już bezpieczny wykapany i wogole brak mi słó;)[/QUOTE] [quote name='farmerka63']He, he - tak sobie chlapnęłam i się kampania zrobiła... Wasiu - już po wyborach, ale na urząd sołtysa swojej wsi to byś jeszcze mogła kandydować ! Ale Heledore - dobrze kombinujesz, bo jak życie pokazuje fundacje i stowarzyszenia mają mały wpływ na kształt interesujących nas ustaw, natomiast PARTIA PRO-ANIMALSÓW zasiadająca w sejmie - to już zupełnie inna para kaloszy;)[/QUOTE] hahaha szalone jesteście :loveu: a co do Fundacji - jutro wygram w totka - wtedy założę dla sznupków i postawię im u mnie sznupkowy domek :grins: Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [B]Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska: 20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn. 30 zł Kasia P. Warszawa 100 zł Heledore 30 zł AniaGucio 500 zł Aneta, Anna D. Ostróda 39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal 100 zł Iwcia e-sznaucery 50 zł jogolcia@pdx przez Paypal 20 zł Margi 100 zł szafranekm 10 zł Saththa 50 zł farmerka63 [/B] [B] SUMA: 1049 zł[/B] :Rose: [B]WYDATKI: 37 i 20 zł dwa szampony 40 zł ubranko suma: 97 zł SALDO: 952 zł[/B] Dziękuję w imieniu Lapo vel Leona za dzisiejsze wpłaty :Rose: aleście mi namieszały z tą zmianą imienia droga MaDi - ja już tak się przyzwyczaiłam że to Lapo, że Leon mi nijak nie pasuje :lol: Quote
panbazyl Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 tak sobie tu zaglądam. I jest ok!!!! :) Quote
Heledore Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='malawaszka'] aleście mi namieszały z tą zmianą imienia droga MaDi - ja już tak się przyzwyczaiłam że to Lapo, że Leon mi nijak nie pasuje :lol:[/QUOTE]Mi w sumie tez jakoś się utrwalił Lapuś :) Bazyl - ja tez "kukam" i cieszę się, że wszystko idzie ku lepszemu :) No i kochani! Nasz piecho nie marznie!! :D Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 nooo wielka ulga że to tak sprawnie poszło dzięki dziewczynom :loveu: uf uf uf Quote
bico Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Komu mogę wpłacić na konto 60 zł za ubranko i jeden szampon? Do MaDi czy malawaszka? Poproszę o nr konta na pw;) Quote
IVV Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Malawaszko wyslalam na chlopaka 100zl .sorry wiecej nie moge ,moje osobiste 4 sierotki siedza dalej w hoteliku ...nie liczac innych psiakow... Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='bico']Komu mogę wpłacić na konto 60 zł za ubranko i jeden szampon? Do MaDi czy malawaszka? Poproszę o nr konta na pw;)[/QUOTE] już wysyłam - do mnie bo ja już przesłałam do MaDi za to : dziękować pięknie :Rose: [quote name='IVV']Malawaszko wyslalam na chlopaka 100zl .sorry wiecej nie moge ,moje osobiste 4 sierotki siedza dalej w hoteliku ...nie liczac innych psiakow...[/QUOTE] IVV błagam nie przepraszaj!!!! pięknie dziękujemy za wsparcie przystojniaka!!! :Rose: Quote
Heledore Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kochane, ja właśnie kończę składać film o Lapusiu :) "Za niebawem" wrzucę go na YouTube i podam Wam linka :) Btw, znacie jakieś strony, gdzie poprzez klikanie można nakarmić zwierzaka? Bo chciałam podać też adresy takich stron pod filmem. Ja znam Nakarm Psa z Szerlokiem i Pusta Miska EDIT: Tutaj wklejam link do obiecanego filmu: [video=youtube;Q9WqAwLDIWc]http://www.youtube.com/watch?v=Q9WqAwLDIWc[/video] Może kogoś ruszy serce :) Pozdrawiam! P.S. Chyab się jeszcze musi "przetworzyć". Ale za chwilę powinien być dostępny :) Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 mi się nie otwiera, ale musi być cudowny bo jedna Pani do mnie napisała maila i wesprze Leonka grosikami :loveu: Heledore dzięki!!!!! Quote
AniaGucio Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='malawaszka']mi się nie otwiera, ale musi być cudowny bo jedna Pani do mnie napisała maila i wesprze Leonka grosikami :loveu: Heledore dzięki!!!!![/QUOTE] Nie otwiera się ;( Quote
ULKA12 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Malawaszka ty to nie ściemniaj tylko w innych wątkach zdjęcia wklejaj bo ja do tej pory nóg nie mogę odmrozić, chciałabym zobaczyć w imię czego tak cierpię. Aby to nie był zupełny off, to mi też się film nie otwiera. Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='ULKA12']Malawaszka ty to nie ściemniaj tylko w innych wątkach zdjęcia wklejaj bo ja do tej pory nóg nie mogę odmrozić, chciałabym zobaczyć w imię czego tak cierpię. Aby to nie był zupełny off, to mi też się film nie otwiera.[/QUOTE] obrabiam :oops: zaraz powklejam - ale już teraz Ci powiem w tajemnicy, że są faaajne :loveu: Quote
Margi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Otwiera się trzeba dwa razy kliknąć.Raz i będzie,że film nie dostępny, a potem w czarne miejsce drugi raz i się otworzy. Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 udało się - obejrzałam :loveu: Heledore jesteś niesamowita! :klacz: Quote
Heledore Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='malawaszka']udało się - obejrzałam :loveu: Heledore jesteś niesamowita! :klacz:[/QUOTE] Przepraszam Was za zamieszanie! Trochę techniki i człowiek się gubi ;) Z tego co widzę, już działa :) Malawaszko kochana, cieszę się, że chociaż tak mogę pomóc! Jest odzew na film, a to najważniejsze! Bardzo głęboko wierzę w to, że wspólnie uda nam się pomóc i Leonidasowi, i innym potrzebującym zwierzaczkom :) A Ty masz szczerozłote serce, wraz z MaDi... To tylko dzięki Wam ten psiak jeszcze żyje, a jego historia zmierza ku lepszemu! Chwała Wam za to i wieeelki szacunek! Quote
zerduszko Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Brawo kobitki :klacz: A dla Wasi, pomniczek proponuję :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 zerduszko a Tobie co dzisiaj? chcesz coś ode mnie czy jak???? :lol: Quote
Saththa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Obejrzała filmi, miałam dreszcze i wzruszyłam się... Niesamowite po prostu. Quote
Recommended Posts