mala_czarna Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 jola_li napisał(a):Bardzo proszę :-). Albo Bemowo, albo Śródmieście ;-). Śródmieście jak najbardziej :) Jolu, ustal miejsce, ja się dostosuję. Może na PW jakoś się zgramy w sprawie spotkania? Quote
mala_czarna Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajkusia. Można kupować, a jak nikt nie znajdzie nic dla siebie to proszę o podnoszenie ;) Wszystkie fanty podarowała kropka77 :) http://www.dogomania.pl/threads/204249-Dla-pa%C5%84-i-pan%C3%B3w-dla-bankruta-Spajka!!-Do-28-marca-do-godz.-22.00?p=16509164#post16509164 Quote
Tattoi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To jeszcze sobie doliczcie 600 złotych za drzwi- Załatwił je Spajkuś i szczeniaczek Salo. Miłego poranka :-) Quote
mala_czarna Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Tattoi napisał(a):To jeszcze sobie doliczcie 600 złotych za drzwi- Załatwił je Spajkuś i szczeniaczek Salo. Miłego poranka :-) A guzik prawda, bo Spajk tylko dołozył swoje 3 grosze, a szczeniaki Salo rozpiprzyły całość! :eviltong: Quote
Tattoi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja po wyadoptowaniu tego Minia pójde na urlop zdrowotny... W końcu dobrałam mu koleżankę- wielkość i typ oraz pomysł na przepychanki:-) I tak sie bawiły, że jak Spajk zobaczył, że drzewo stoi na przeszkodzie zabawie, to juz było daleko za późno- jedyne, co mógł zrobić, to się zwinąć i walnąć nie łbem (szkoda), tylko bokiem. Widziałam na oczy własne, ale nic zrobić nie mogłam. Usłyszałam łomot i pomyślałam: "5 żeber i noga w trzech miejscach". Zawinął się dookoła drzewa, zawył i padł. I leży na boku. I sie nie rusza!!! Pomyślałam, że się zabił. Biegne do niego i myślę, co ja Wam powiem, że się strzelił o drzewo? Przecież to dowcip. Wstał, noga w powietrzu- złamana w trzech miejscach, stopa zawinięta wisi, zaczęlam sie rozglądać za łopatą, żeby go dobić. Spocona na zimno byłam, jak weszłam na górę, to wszystko, co miałam na sobie, poszło do pralki. Łopaty nie znalawłszy w okolicy - a i obiekt wstał- porzuciłam chwilowo myśl o dobiciu tego gnojka. Ale myśl została porzucone chwilowo. Miłego poranka. Quote
bea100 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam. Proszę o podanie mi mailem (jest w podpisie na str hodowli w kontakt) nr konta i danych (przekaz pocztowy) do wpłaty na Spajka. Choć troszkę jednorazowo pomogę bo jak widzę chłopak sytuację ma trudną bo minusową. Quote
mala_czarna Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Chryste Panie, ale ja już nie rozumiem, czy on złamał tę łapę?? :( Sfiksuję niedługo, jak słowo honoru, albo już niech mnie dzisiaj do wariatkowa zabiorą. Quote
mala_czarna Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 bea100 napisał(a):Witam. Proszę o podanie mi mailem (jest w podpisie na str hodowli w kontakt) nr konta i danych (przekaz pocztowy) do wpłaty na Spajka. Choć troszkę jednorazowo pomogę bo jak widzę chłopak sytuację ma trudną bo minusową. Bardzo dziękuję, już wysyłam dane na meila!! Quote
bea100 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jutro wysyłam 100. Oby to był początek poprawy sytuacji finansowej Spajka. Mała Czarna- zadzwoń do mnie (w bannerze w kontaktach) - jeśli nadal potrzebujesz (fajnych) fantów na bazarki dla Spajka. Quote
Atomowka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Gośka Ty to się masz z tym gnojkiem I co z łapą? a żebra całe? Quote
Tattoi Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wszystko chyba całe. Widać, że się poobijał, bo mine ma taka sobie, ale biega normalnie i nie stęka. Dałam mu metacam przeciwbólowo, bo mi go szkoda było. Ale wydaje się, że jest ok. Kamila- a masz nowe ogłoszenia z tymi ładnymi zdjęciami ostatnimi? Państwo, którzy byli po Misia zachwycili się Spajkiem i nawet rozważali, czy nie wziąć jego, ale ostatecznie uznali, że przyjechali po szczeniaka. Ale prosili mnie o linki do Spajka, Miko i wszystkich wynalazków, które sa u mnie- porozsyłają znajomym, co myślą o wzięciu psa. Najbardziej im wpadł w oko Spajk no i oczywiście nasz królewicz:-) Quote
jola_li Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tattoi napisał(a):Wszystko chyba całe. Widać, że się poobijał, bo mine ma taka sobie, ale biega normalnie i nie stęka. Dałam mu metacam przeciwbólowo, bo mi go szkoda było. Ale wydaje się, że jest ok. Orany, a ja już umierałam z przerażenia :-(. Jakby było podejrzenie, że ma jakiś poważniejszy uraz, to lepiej nie dawać środków przeciwbólowych (jeżeli, to w małej dawce), bo ból jest dla psa sygnałem, że należy oszczędzać to, co boli, a to "oszczędzanie" jest sygnałem dla człowieka, że trzeba psu pomóc. Quote
mala_czarna Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 bea100 napisał(a):Jutro wysyłam 100. Oby to był początek poprawy sytuacji finansowej Spajka. Mała Czarna- zadzwoń do mnie (w bannerze w kontaktach) - jeśli nadal potrzebujesz (fajnych) fantów na bazarki dla Spajka. Bardzo dziękuję za wsparcie finansowe :) Fanty na bazarek zawsze mile widziane. Dzisiaj będę dzwonić :) Quote
obraczus87 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ale ze Spajka jest agent.... cyrk no po prostu cyrk. Dobrze, że nic Mu sie nie stało. Quote
Agnieszka_K Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Spajkuś ty durniochu!;) boziu dobrze, że naprawdę nic mu się nie stało! jak to czytałam to już miałam wizję Spajka w gipsie, no tak jak on swoim niemałym ciałkiem przywalił z impetem w drzewo to i tak cud, że tylko się poturbował;) Gosiu weosoło tam masz...;) Quote
bea100 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wpłata 100 (pocztą) poszła. Proszę o info jak wpłynie. Quote
mala_czarna Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 bea100 napisał(a):Wpłata 100 (pocztą) poszła. Proszę o info jak wpłynie. Oczywiście dam znać :) Wysłałam również PW! Quote
bea100 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzięki Mała Czarna- będzie mi ogromnie miło podjąć Cię małą czarną Quote
mala_czarna Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 bea100 napisał(a):Dzięki Mała Czarna- będzie mi ogromnie miło podjąć Cię małą czarną Ja też się bardzo cieszę na spotkanie :) Quote
mala_czarna Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Odebrałam dzisiaj fanty na bazarek od męża Jol. Jolu, bardzo dziękuję Tobie i małżonkowi, że chciało mu się fatygować z fantami. Są naprawdę świetne :loveu: Kropka, za bazarek z fantów od Ciebie zabiorę się po zakończeniu tego, który trwa, bo powoli przestaję już ogarniać. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? :oops: Quote
bea100 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Hop do góry. Ciocia bea już przygotowała drobiazgi na kolejny bazarek Quote
mala_czarna Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 bea100 napisał(a):Hop do góry. Ciocia bea już przygotowała drobiazgi na kolejny bazarek Jutro jestem! Beatko, zadzwonię z pracy to domówimy szczegóły ;) Quote
mala_czarna Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Chciałam również z całego serca podziękować Kropce77 :mdleje::loveu: Dzisiaj kurier przywiózł ogromną pakę fantów bazarkowych! Naprawdę nie wiem jak ja wam się wszystkim odwdzięczę za to :oops: Quote
obraczus87 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Chciałam również z całego serca podziękować Kropce77 :mdleje::loveu: Dzisiaj kurier przywiózł ogromną pakę fantów bazarkowych! Naprawdę nie wiem jak ja wam się wszystkim odwdzięczę za to :oops: Masz sie wyleczyc! I zadbac o swoje zdrowie. Bo jak nie, to osobiscie Ci spuszcze lanie!!!!!!!!!!! Bez zdrowia to i pomagac psom sie nie da! Quote
Recommended Posts