Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jola_li napisał(a):
Bardzo proszę :-).
Albo Bemowo, albo Śródmieście ;-).

Śródmieście jak najbardziej :)
Jolu, ustal miejsce, ja się dostosuję. Może na PW jakoś się zgramy w sprawie spotkania?

Posted

Tattoi napisał(a):
To jeszcze sobie doliczcie 600 złotych za drzwi- Załatwił je Spajkuś i szczeniaczek Salo.
Miłego poranka :-)

A guzik prawda, bo Spajk tylko dołozył swoje 3 grosze, a szczeniaki Salo rozpiprzyły całość! :eviltong:

Posted

Ja po wyadoptowaniu tego Minia pójde na urlop zdrowotny...

W końcu dobrałam mu koleżankę- wielkość i typ oraz pomysł na przepychanki:-)
I tak sie bawiły, że jak Spajk zobaczył, że drzewo stoi na przeszkodzie zabawie, to juz było daleko za późno- jedyne, co mógł zrobić, to się zwinąć i walnąć nie łbem (szkoda), tylko bokiem. Widziałam na oczy własne, ale nic zrobić nie mogłam. Usłyszałam łomot i pomyślałam: "5 żeber i noga w trzech miejscach". Zawinął się dookoła drzewa, zawył i padł. I leży na boku. I sie nie rusza!!!
Pomyślałam, że się zabił. Biegne do niego i myślę, co ja Wam powiem, że się strzelił o drzewo? Przecież to dowcip.
Wstał, noga w powietrzu- złamana w trzech miejscach, stopa zawinięta wisi, zaczęlam sie rozglądać za łopatą, żeby go dobić.
Spocona na zimno byłam, jak weszłam na górę, to wszystko, co miałam na sobie, poszło do pralki.
Łopaty nie znalawłszy w okolicy - a i obiekt wstał- porzuciłam chwilowo myśl o dobiciu tego gnojka. Ale myśl została porzucone chwilowo.
Miłego poranka.

Posted

Witam.
Proszę o podanie mi mailem (jest w podpisie na str hodowli w kontakt) nr konta i danych (przekaz pocztowy) do wpłaty na Spajka. Choć troszkę jednorazowo pomogę bo jak widzę chłopak sytuację ma trudną bo minusową.

Posted

bea100 napisał(a):
Witam.
Proszę o podanie mi mailem (jest w podpisie na str hodowli w kontakt) nr konta i danych (przekaz pocztowy) do wpłaty na Spajka. Choć troszkę jednorazowo pomogę bo jak widzę chłopak sytuację ma trudną bo minusową.

Bardzo dziękuję, już wysyłam dane na meila!!

Posted

Jutro wysyłam 100.
Oby to był początek poprawy sytuacji finansowej Spajka.

Mała Czarna- zadzwoń do mnie (w bannerze w kontaktach) - jeśli nadal potrzebujesz (fajnych) fantów na bazarki dla Spajka.

Posted

Wszystko chyba całe. Widać, że się poobijał, bo mine ma taka sobie, ale biega normalnie i nie stęka. Dałam mu metacam przeciwbólowo, bo mi go szkoda było. Ale wydaje się, że jest ok.

Kamila- a masz nowe ogłoszenia z tymi ładnymi zdjęciami ostatnimi?
Państwo, którzy byli po Misia zachwycili się Spajkiem i nawet rozważali, czy nie wziąć jego, ale ostatecznie uznali, że przyjechali po szczeniaka.
Ale prosili mnie o linki do Spajka, Miko i wszystkich wynalazków, które sa u mnie- porozsyłają znajomym, co myślą o wzięciu psa. Najbardziej im wpadł w oko Spajk no i oczywiście nasz królewicz:-)

Posted

Tattoi napisał(a):
Wszystko chyba całe. Widać, że się poobijał, bo mine ma taka sobie, ale biega normalnie i nie stęka. Dałam mu metacam przeciwbólowo, bo mi go szkoda było. Ale wydaje się, że jest ok.

Orany, a ja już umierałam z przerażenia :-(.
Jakby było podejrzenie, że ma jakiś poważniejszy uraz, to lepiej nie dawać środków przeciwbólowych (jeżeli, to w małej dawce), bo ból jest dla psa sygnałem, że należy oszczędzać to, co boli, a to "oszczędzanie" jest sygnałem dla człowieka, że trzeba psu pomóc.

Posted

bea100 napisał(a):
Jutro wysyłam 100.
Oby to był początek poprawy sytuacji finansowej Spajka.

Mała Czarna- zadzwoń do mnie (w bannerze w kontaktach) - jeśli nadal potrzebujesz (fajnych) fantów na bazarki dla Spajka.

Bardzo dziękuję za wsparcie finansowe :)
Fanty na bazarek zawsze mile widziane. Dzisiaj będę dzwonić :)

Posted

Spajkuś ty durniochu!;) boziu dobrze, że naprawdę nic mu się nie stało! jak to czytałam to już miałam wizję Spajka w gipsie, no tak jak on swoim niemałym ciałkiem przywalił z impetem w drzewo to i tak cud, że tylko się poturbował;)
Gosiu weosoło tam masz...;)

Posted

Odebrałam dzisiaj fanty na bazarek od męża Jol. Jolu, bardzo dziękuję Tobie i małżonkowi, że chciało mu się fatygować z fantami. Są naprawdę świetne :loveu:

Kropka, za bazarek z fantów od Ciebie zabiorę się po zakończeniu tego, który trwa, bo powoli przestaję już ogarniać. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? :oops:

Posted

Chciałam również z całego serca podziękować Kropce77 :mdleje::loveu: Dzisiaj kurier przywiózł ogromną pakę fantów bazarkowych! Naprawdę nie wiem jak ja wam się wszystkim odwdzięczę za to :oops:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Chciałam również z całego serca podziękować Kropce77 :mdleje::loveu: Dzisiaj kurier przywiózł ogromną pakę fantów bazarkowych! Naprawdę nie wiem jak ja wam się wszystkim odwdzięczę za to :oops:

Masz sie wyleczyc! I zadbac o swoje zdrowie. Bo jak nie, to osobiscie Ci spuszcze lanie!!!!!!!!!!! Bez zdrowia to i pomagac psom sie nie da!