Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

z pieskow (Azor, Nala, Dżeki, Dżery, Rambo, Łatka, Skoczek, Sonia, i aktualnie Bandzior):) fakt mało oryginalne, miałam też chomika Stefana, wszytskie moje świnki morskie nazywały się Latawiec, a kotka rodziców nazywa się Pan.:D

Posted

[quote name='358Andzik358']te imiona maja przejawiac zainteresowania wlascicieli?;) :D[/quote][B]

Nie;) Psy się bardzo lubią, a jin bez toniku podobno (jedynastolatka nie wie, jaka prawda:evil_lol:) nie jest dobry:evil_lol:
[/B]

Posted

no to ja tez napiszę moja sunia nazywała się Otaku od manii anime i mangi
[*] ,teraz jest CTR Danter (tu brawa dla schroniska Psitul z Zabrza) i moja 3 letnia córcia nazwała naszego szczeniaka Pazurek,bo wspina sie na łóżko jak kot :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Psy moich znajomych miały śmieszne imiona, jedna suczka miała dość oryginalne imię, bo Kamil jak miał jeszcze ok 2,5 roku to nie umiał poprawnie wszystkich wyrazów powiedzieć i na suczkę zaczął wołać Szyjka :evil_lol: a drugi psiak to był Salceson bo jak był mały to taki pulpecik tłusty był, ze nazwałam go Salceson i tak zostało :evil_lol: ja miałam królika Stefana, mój wujek miał psa Norisa i suczkę Żabkę :lol:

Posted

znajoma mojej mamy miała psa o imieniu - UGRYź

co w praktyce.. wiecie jak się kończyło....

"ugryź! DO MNIE! UGRYŹ!!!"

"co mnie pani psem szczuje!"
:evil_lol::lol:

Posted

No to moje zwiery nazywają się:

Kot:
Gacek- kiedy był mały miał duże uszy- Gacek to skrócona nazwa nietoperza
Gacka Wielkoucha.:evil_lol:

Pies:
Łowca- Imię nadane psu przez hodowcę. Nam się bardzo podoba, ale i tak
czasem wołamy na niego Łowieczka.:evil_lol:

Do tego:
Jack- pies babci, nie wiem czemu się tak nazywa, ale nikt nie chciał zmienić
imienia, więc tak zostało.:diabloti:

Larapinta- kotka babci. Jej imię pochodzi od nazwy jakiegoś bardzo starego filmu chyba. :roll:

Poza tym słyszałam, że jakiś gościu nazwał swojego psa "Siusiek".:lol: A potem się darł po osiedlu "Siuuuuuuusiek, do nogi".:roll:

Posted

Delios - mówiłam sobie alfabet poraz 36 (:evil_lol:) wymyślając imie i wszystko mi isę poplątało wysło D E L I O R S. wyciągnęłam r i mam imię
Campico - greckie imie :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Guest paunie
Posted

kotki - Zetoryna, Prosiak, Mrucencja (or Mruki)^^
psy - Boss i Bąbel

• 6 months later...
Posted

mi sie podoba Szaran, Nadir, Dżeda, Debra, Dora, Misza, Blanka, Kora, Dorado, Gabor, Aro, Nero, Ares, Roki, Hektor, Kazan, Huzar, Brutus, Runo ... ogólnie moim zdaniem zależy od charakteru i wyglądu :)

• 3 months later...
Posted

u mnie jest Lula-York zwana też Lucjuszem lub potworem, niekiedy też suńką
kot-Rudy, jakież to oryginalne
akita inu- Nene
akita inu- Hotaru, zwany też Taru, w hodowli był A'Hotaru czyli po japońsku świetlik

Posted

Mój psiak sznaucerek-Furby często nazywany też Misiem brodaczem i Włochaczem imie dostał od zabawki jak nazywaliśmy psiaka to byliśmy na necie a tam reklama zabawki :-D
i moje rybki:Rikki i Nemo-zwany też Nemokiem ale złocisty
i oto moje zwierzaki:)

• 3 months later...
Posted

możliwe, że gdzieś już to pisałam ale dog niemiecki (*) mojej nauczycielki od biologi nazywał się Ferdek, a druga suczka nazywa się stoliczek :lol: