Aneczka&Sułtan Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Kociabanda2']bo z każdym spacerem kondycja im rośnie :eviltong: Za pół roku będziecie chodzić na pięciogodzinne spacery po po trzech godzinach pieski będą się dopiero rozkręcać :diabloti: Mój TZ w ten sposób doszedł do biegania z psem maratonów :D (42km z hakiem) i Fąfel zaczął go niesamowicie wnerwiać jak wracając z takiego wybiegania jeszcze zadowolony tachał w ryju patyka większego od siebie :evil_lol:[/QUOTE] nie - wtedy będę je 2 godziny wozić samochodem - to je męczy :D [quote name='Kociabanda2']Ja natomiast faktycznie chyba zacznę szukać sponsora, bo moja firma właśnie zgłosiła upadłość i pod znakiem zapytania stoją już majowe wypłaty :-([/QUOTE] o kurka... Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zdjęcia, zdjęcia: gnojki po podróży i nad jeziorem: Sals w kantarku udającym kaganiec: Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 i zwiedzanie: a na deser Bulisław - wiewiórka :lol: Quote
Kociabanda2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 oj polubił on te kłody nad wodą i zdobywa coraz wyższe szczyty :D Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ja się obawiam, że Bulisław ma problem z przynależnością rasową :D Quote
Nutusia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 O kurka, ale wysoko się wspiął!!!! Bohater! :) Miny po podróży rzeczywiście nietęgie - wtedy mooooże bym się odważyła do Was podejść :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nutusiu, zapraszamy na socjalizację :) Kociabanda i jej TZ twierdzili tak samo jak ty, a teraz pieski na kolankach trzymają :) i śmieją się z tego jak kiedyś obawiali się bulli :D Quote
Nutusia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzięki! :) Ja w sumie w moim już wcale nie tak krótkim życiu osobiście znałam jednego bulteriera - ciapciaka jakich mało :) I choć żaden pies mi nie straszny i do każdego micha mi się śmieje, jakoś tak do tych Waszych ulubieńców odwagi nie mam się od razu spoufalać - zupełnie nie wiem dlaczego... Od razu mówię - uprzedzeń żadnych nie mam i głupiego gadania nie słucham, bo jestem głęboko wewnętrznie przekonana, że za agresję psa w 99,9% odpowiedzialni są ludzie (a właściwie ich beztroska, głupota i nieodpowiedzialność). Tylko 0,1% to uwarunkowania genetyczne rasy. Na ogół nie pytam właścicieli czy mogę łapę do psa wyciągnąć, a właścicieli bulli pytam. No tak już mam i chyba rzeczywiście powinnam się na drugą stronę Wisły wybrać dnia pewnego ;) Quote
Kociabanda2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 tak tak :) Wpadaj! :D My też w tej naszej sąsiedzkiej komunie chętnie Cię ugościmy :loveu: Quote
Nutusia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I że się tak wyrażę "wice z wersem" - najkrócej byłoby łódką przez Wisłę :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 miałam w sobotę telefon z ogłoszeń ale nie o Salsę tylko o Bulisława. Facet strasznie mnie namawiał bo skoro jeden do oddania to co za różnica, który? On go nawet ode mnie kupić może i rodowodu nie chce.:shake::roll: Jak nie pomogły tłumaczenia to powiedziałam, że chcę za niego 10 tys. bo szkolony i się facet rozłaczył:diabloti: Quote
Nutusia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Eeeee... to mało zdeterminowany był, skoro ledwie dwucyfrowa sumka (i to te najdolniejsze widełki) go odstraszyła! :) A jakby było wszystko jedno, to jak mawiała moja Babcia, to by było gówno miód :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 on stwierdził, że na głowę upadłam za taką cenę to co on sobie nie może. A on bez rodowodu chciał, no! :D a tak w ogóle to on chciał psa - tylko nie jamnika on chciał labradora albo amstaffa:roll: i mu się Bulisław spodobał. Quote
Kociabanda2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Rany boskie... :-o Ręce i cycki opadają :shake: Do takich trzeba strzelać. Quote
Nutusia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 I to celnie! :) Żarty żartami, ale najgorsze jest, że on psa znajdzie - i to szybciej niż się nam wydaje :( Quote
ELMIKA Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Aneczka&Sułtan']on stwierdził, że na głowę upadłam za taką cenę to co on sobie nie może. A on bez rodowodu chciał, no! :D a tak w ogóle to on chciał psa - tylko nie jamnika on chciał labradora albo amstaffa:roll: i mu się Bulisław spodobał.[/QUOTE] OOO labradora to może Mike by wziął, tylko on je dużo, to też mogło by mu drogo wyjść:D:D Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ELMIKA']OOO labradora to może Mike by wziął, tylko on je dużo, to też mogło by mu drogo wyjść:D:D[/QUOTE] Ajtam ajtam, resztki ze stołu by dostała i chleb z wodą (swoją droga to Mikor uwielbia chleb;)) Mika nie nadaje się z innego względu - on chciał psa a nie sukę, młodego, do ułożenia, wszystko jedno w zasadzie jaki, byle duży. Zgadzam się z Nutusią, że to ogromny problem weźmie taki psa a potem o nim uwagę kręcą :shake: Quote
ELMIKA Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Aneczka&Sułtan']Ajtam ajtam, resztki ze stołu by dostała i chleb z wodą (swoją droga to Mikor uwielbia chleb;)) Mika nie nadaje się z innego względu - on chciał psa a nie sukę, młodego, do ułożenia, wszystko jedno w zasadzie jaki, byle duży. Zgadzam się z Nutusią, że to ogromny problem weźmie taki psa a potem o nim uwagę kręcą :shake:[/QUOTE] Fakt, wybredna to ona nie jest, wczoraj to nawet papier zjadła bo myślała, że to bułka:D A co do faceta, to mogłaś mu powiedzieć, że nie może mieć dużego psa, bo mózg ma za mały!! A tak wgóle, to ja już chyba przestane chodzic do parku, bo co laze to jakiegoś błąkającego sie psa spotykam:(:(wakacje..! Quote
njangu Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Rany boskie... cycki opadają :shake: ........ :nono: No, no Quote
Kociabanda2 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 njangu napisał(a)::nono: No, no O! a ten cycków mi pilnuje :D :D Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Salsa gwiazda filmowa :) tu z filmu militarnego: [video=youtube;9iCLHIYgIbo]http://www.youtube.com/watch?v=9iCLHIYgIbo[/video] a tu słoneczny patrol : :D [video=youtube;bosdtZOeJ6c]http://www.youtube.com/watch?v=bosdtZOeJ6c[/video] Quote
Kociabanda2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 śmieszna ona jest z tym czołganiem się w trawie :D Pasiasty kamuflaż jednak słabo się sprawdza w zielono-żółtym otoczeniu :eviltong: Quote
ELMIKA Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A co to Salsucha myśli, że jest na obozie przetrwania czy jak?:P Quote
Aneczka&Sułtan Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Salsucha ćwiczy bo chce zostać dziewczyną Bonda :D Quote
Recommended Posts