Javena Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kochani,spróbowałam,choc wiedziałam ,ze nie będzie lekko. Timek jest nie do okiełznania. Maluch nie moze się do mnie zbliżyć,bo od razu z zębami.W domu nieciekawa sytuacja. Ciągle domowników ustawiam. Nie otwierac drzwi ! Nie wchodzcie ! Jak przychodze z pola ,to kaganiec musze wysuszyć,wiec jeden w jednym pokoju siedzi ,drugi w drugim. Jak są razem owszem gonią sie, bawia,ale spróbowałam koganiec sciagnąć od razu poczuł się panem i władcą. :diabloti::diabloti:Gorzej byłoby ,gdyby inny tymczas tez zebami kłapał.:diabloti: Dobrze ,ze trafił mi się taki łagodny:p. Dziś idę z nim do weterynarza.Chcę go odrobaczyć ,zaszczepic i wyrobic ksiazeczke. Narazie pieniądze wzięłam od syna.Moze póżniej jakis bazarek bym zrobiła. Rozmawiałam z panem Wiesławem. Ma do mnie zadzwonic ,kiedy przyjada po niego. Sami jest niesamowitą przylepą. Mozna go godzinami głaskac i ciągle mało. Łepek wkłada pod ręke " miziaj mnie ,miziaj":lol: Quote
Javena Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']Yavenko, popros swoja Mamusie ,zeby tam z gory czuwala nad wszystkimi Pszczynskimi bidulkami. A Ty jestes kochana ,za to ,ze przyjelas Samiego ,niech jedzie szybko do domku:loveu:[/QUOTE] Pamiętam o wszystkich pszczyniakach i prosze o pomoc,ale ona jest jedna a tych piesiów tak dużo. Jest jeszcze Sw .Franciszek,on też pomaga.;) Quote
Javena Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']swietne fotki:) jakie rozczulajace to ostatnie ![/QUOTE] .:angryy: Cos taki wściekły na mnie?? Chyba się żle czujesz,moze masz goraczkę?:lol: Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Javena'].:angryy: Cos taki wściekły na mnie?? Chyba się żle czujesz,moze masz goraczkę?:lol:[/QUOTE] hehe a mnie sie skojarzylo ,ze Sami hipnotyzuje Timka... mowi tak: trzy ..dwa ..jeden..spisz! :D Quote
Javena Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']hehe a mnie sie skojarzylo ,ze Sami hipnotyzuje Timka... mowi tak: trzy ..dwa ..jeden..spisz! :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Javena Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Sami ma już książeczkę,zaszczepiony przeciw wsciekliżnie i odrobaczony. Czekamy na sygnał z domku.może w tym tygodniu bedzie dupkę grzał u siebie. Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Javena']Sami ma już książeczkę,zaszczepiony przeciw wsciekliżnie i odrobaczony. Czekamy na sygnał z domku.może w tym tygodniu bedzie dupkę grzał u siebie.[/QUOTE] [I]Cioteczki może któraś da radę zrobić chłopczykowi bazarek,żeby zwrócić za szczepienia?? Bo chłopina nie ma ani grosza w skarpecie...[/I] Quote
Javena Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='wtatara']a rozmawiałas Javena juz z nimi[/QUOTE] Tak. Beda chcieli w tym tygodniu podjechac.Chca tylko znalezć taki czas ,zeby mogli podjechac oboje. Quote
...robaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Nie chcę zapeszać, ale...żeby wszystkie zakończenia były takie same..;) Quote
Javena Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki może któraś da radę zrobić chłopczykowi bazarek,żeby zwrócić za szczepienia?? Bo chłopina nie ma ani grosza w skarpecie...[/I][/QUOTE] Klaudus ,potraktujemy to jak prezent dla Samiego. Mikołajkowy.:) Quote
Jasza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Trzymam kciuki, żeby dojechali i się w Samusiu zakochali. Quote
Javena Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Sami jedzie we wtorek. Już jesteśmy umówieni. W takim skarbie ,to kazdy sie zakocha.:) Quote
mikoada Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Super wieści, oby chłopak się spodobał i oby jemu spodobał się nowy domek :) Quote
monika083 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 a jeszcze zapraszam na watek suni onkowatej ,miejsce u zuziam czeka ,tylko deklaracji brak --- tez z pszczyny ,ratujmy ja: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197935-ONkowata-sunia-czy-zdazymy-przed-Myslowicami-Zbieramy-na-hotel?p=15895852#post15895852"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1979...2#post15895852[/COLOR][/URL] Quote
Piromanka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Bardzo się cieszę, że do Samiego uśmiechnęło się szczęście!!! Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 SAMI DZIŚ POJECHAŁ .ZAPEWNE ZA JAKIES DWIE GODZ.BĘDZIE U SIEBIE. Bardzo sie bał pana Wiesława,ale do córki dosć szybko nabrał zaufania. Troszke mi się łezka zakreciła. To taki rozkoszny piesio. Zdjecia będa. Wiadomosci też. Myśle ,ze to kwestia kilku dni i juz bedzie się czuł jak u siebie.Jak coś sie dowiem ,napiszę. Quote
yoko100 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 oby sie szybciutko chlopak zaklimatyzowal:) Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Rozmawiałam z panem.Sami vel Bruno ,jeszcze troszke oszołomiony nowym miejscem ,ale bardzo podobają mu się koty.Chodzi za nimi i wącha. Zobaczymy ,co będzie dalej. Nauczyłam sie wklejac zdjecia na dogo ,wiec dodam jeszcze troche zdjęć Samiego. Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Czyz nie jest podobny do mojego Timka z awatarku?? Jak bliżniacy dwujajowi.??:evil_lol::evil_lol: Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Nawet nie wiecie jak się ciesze ,ze nauczyłam się wreszcie wstawiać zdjęcia.:multi::multi::multi: Quote
monika083 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 trzymam kciuki !! Bruncio badz grzeczny...imie baaardzo mi sie podiba(tez mam brunusia:)) Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 kochana za duże wstawiasz, zaraz Ci mod zrobi na linka:)))nie pamietam jaka wielkość ma być ale ok połowę mniejsza, jest gdzieś w regulaminie, widziałam ostatnio Klaudus zdj. tak zrobili linki na bazarku, bo były za duże:)) Quote
Recommended Posts