Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,spróbowałam,choc wiedziałam ,ze nie będzie lekko. Timek jest nie do okiełznania. Maluch nie moze się do mnie zbliżyć,bo od razu z zębami.W domu nieciekawa sytuacja. Ciągle domowników ustawiam. Nie otwierac drzwi ! Nie wchodzcie ! Jak przychodze z pola ,to kaganiec musze wysuszyć,wiec jeden w jednym pokoju siedzi ,drugi w drugim. Jak są razem owszem gonią sie, bawia,ale spróbowałam koganiec sciagnąć od razu poczuł się panem i władcą. :diabloti::diabloti:Gorzej byłoby ,gdyby inny tymczas tez zebami kłapał.:diabloti: Dobrze ,ze trafił mi się taki łagodny:p. Dziś idę z nim do weterynarza.Chcę go odrobaczyć ,zaszczepic i wyrobic ksiazeczke. Narazie pieniądze wzięłam od syna.Moze póżniej jakis bazarek bym zrobiła. Rozmawiałam z panem Wiesławem. Ma do mnie zadzwonic ,kiedy przyjada po niego. Sami jest niesamowitą przylepą. Mozna go godzinami głaskac i ciągle mało. Łepek wkłada pod ręke " miziaj mnie ,miziaj":lol:

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083']Yavenko, popros swoja Mamusie ,zeby tam z gory czuwala nad wszystkimi Pszczynskimi bidulkami.
A Ty jestes kochana ,za to ,ze przyjelas Samiego ,niech jedzie szybko do domku:loveu:[/QUOTE]

Pamiętam o wszystkich pszczyniakach i prosze o pomoc,ale ona jest jedna a tych piesiów tak dużo. Jest jeszcze Sw .Franciszek,on też pomaga.;)

Posted

[quote name='monika083']swietne fotki:)

jakie rozczulajace to ostatnie ![/QUOTE]

.:angryy: Cos taki wściekły na mnie?? Chyba się żle czujesz,moze masz goraczkę?:lol:

Posted

[quote name='Javena'].:angryy: Cos taki wściekły na mnie?? Chyba się żle czujesz,moze masz goraczkę?:lol:[/QUOTE]

hehe a mnie sie skojarzylo ,ze Sami hipnotyzuje Timka... mowi tak: trzy ..dwa ..jeden..spisz! :D

Posted

[quote name='monika083']hehe a mnie sie skojarzylo ,ze Sami hipnotyzuje Timka... mowi tak: trzy ..dwa ..jeden..spisz! :D[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sami ma już książeczkę,zaszczepiony przeciw wsciekliżnie i odrobaczony. Czekamy na sygnał z domku.może w tym tygodniu bedzie dupkę grzał u siebie.

Posted

[quote name='Javena']Sami ma już książeczkę,zaszczepiony przeciw wsciekliżnie i odrobaczony. Czekamy na sygnał z domku.może w tym tygodniu bedzie dupkę grzał u siebie.[/QUOTE]

[I]Cioteczki może któraś da radę zrobić chłopczykowi bazarek,żeby zwrócić za szczepienia??
Bo chłopina nie ma ani grosza w skarpecie...[/I]

Posted

[quote name='wtatara']a rozmawiałas Javena juz z nimi[/QUOTE]

Tak. Beda chcieli w tym tygodniu podjechac.Chca tylko znalezć taki czas ,zeby mogli podjechac oboje.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki może któraś da radę zrobić chłopczykowi bazarek,żeby zwrócić za szczepienia??
Bo chłopina nie ma ani grosza w skarpecie...[/I][/QUOTE]

Klaudus ,potraktujemy to jak prezent dla Samiego. Mikołajkowy.:)

Posted

a jeszcze zapraszam na watek suni onkowatej ,miejsce u zuziam czeka ,tylko deklaracji brak --- tez z pszczyny ,ratujmy ja:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197935-ONkowata-sunia-czy-zdazymy-przed-Myslowicami-Zbieramy-na-hotel?p=15895852#post15895852"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1979...2#post15895852[/COLOR][/URL]

Posted

SAMI DZIŚ POJECHAŁ .ZAPEWNE ZA JAKIES DWIE GODZ.BĘDZIE U SIEBIE. Bardzo sie bał pana Wiesława,ale do córki dosć szybko nabrał zaufania. Troszke mi się łezka zakreciła. To taki rozkoszny piesio. Zdjecia będa. Wiadomosci też. Myśle ,ze to kwestia kilku dni i juz bedzie się czuł jak u siebie.Jak coś sie dowiem ,napiszę.

Posted

Rozmawiałam z panem.Sami vel Bruno ,jeszcze troszke oszołomiony nowym miejscem ,ale bardzo podobają mu się koty.Chodzi za nimi i wącha. Zobaczymy ,co będzie dalej. Nauczyłam sie wklejac zdjecia na dogo ,wiec dodam jeszcze troche zdjęć Samiego.

Posted

kochana za duże wstawiasz, zaraz Ci mod zrobi na linka:)))nie pamietam jaka wielkość ma być ale ok połowę mniejsza, jest gdzieś w regulaminie, widziałam ostatnio Klaudus zdj. tak zrobili linki na bazarku, bo były za duże:))