Awit Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja nie jestem w stanie się skupić w pracy, ciągle patrzę w okno i widzę te psy w schronach zaśnieżone, na polach, w lasach, przy drogach. O niczym tak nie myślę jak o tych nieszczęśnikach:-( Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 yoko100 napisał(a):podrzuce dziewczyne chyba chłopaka, który bardzo czeka na domek... Quote
yoko100 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 chcialam napisac chlopaka anpisalam dziewczyne gggggggrrr to przez ten snieg chyba Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 W czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psiaki błagają o ratunek !!! :placz: Quote
Olena84 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak wrzucić je wszystkie na facebooka psiego, tak zeby cos bylo o wszystkich, czy po prostu apel o pomoc nawet o dt i kontakt z Klaudus? Quote
Javena Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Sami bez szans!!!!!!!! :shake: Znowu to samo. odpowiedz z cytatem. ...........................Sami jest bardzo podobny do Timka. Wyobrazam sobie jak musi marznąć. Timuś tak szybko załatwia swoje sprawy i predzitko do domu,bo w dupke zimno. Dziewczyny,jak byłoby z dowozem .Ktos ma jakis transport. Podobno sa jakies linie autobusowe Pszczyna -Chełmek,ale rozkładów zadnych.Boziu,tak sie biję z myślami. Wiem ,ze w domu krecili by nosem ,ale ja też mam to w nosie. Moze u mnie znalazłby domek szybko.Doradzcie cos. Quote
monika083 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Javena napisał(a):Znowu to samo. odpowiedz z cytatem. ...........................Sami jest bardzo podobny do Timka. Wyobrazam sobie jak musi marznąć. Timuś tak szybko załatwia swoje sprawy i predzitko do domu,bo w dupke zimno. Dziewczyny,jak byłoby z dowozem .Ktos ma jakis transport. Podobno sa jakies linie autobusowe Pszczyna -Chełmek,ale rozkładów zadnych.Boziu,tak sie biję z myślami. Wiem ,ze w domu krecili by nosem ,ale ja też mam to w nosie. Moze u mnie znalazłby domek szybko.Doradzcie cos. jejku to byloby super !! Ja bede go intensywnie oglaszac ,moge zrobic tez bazar na karme itd ,nie zostaniesz sama z tym ... transport pewnie jakis sie znajdzie. Quote
BUDRYSEK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Javena napisał(a):Znowu to samo. odpowiedz z cytatem. ...........................Sami jest bardzo podobny do Timka. Wyobrazam sobie jak musi marznąć. Timuś tak szybko załatwia swoje sprawy i predzitko do domu,bo w dupke zimno. Dziewczyny,jak byłoby z dowozem .Ktos ma jakis transport. Podobno sa jakies linie autobusowe Pszczyna -Chełmek,ale rozkładów zadnych.Boziu,tak sie biję z myślami. Wiem ,ze w domu krecili by nosem ,ale ja też mam to w nosie. Moze u mnie znalazłby domek szybko.Doradzcie cos. gdzie ten Chełmek? coś wymyślimy Quote
monika083 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):gdzie ten Chełmek? coś wymyślimy 43km na polnocny -wschod od pszczyny Quote
Javena Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 monika083 napisał(a):43km na polnocny -wschod od pszczyny Oswiecim.Z Oswiecimia 7-10 min. Quote
BUDRYSEK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 monika083 napisał(a):43km na polnocny -wschod od pszczyny no to jedziemy po południu...jezeli sie zdecydujesz Javena Quote
AgusiaP Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jejku, ale wspaniała wiadomośc. Czyli jeden piesek z punktu ma szanse byc uratowany? Quote
Javena Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):no to jedziemy po południu...jezeli sie zdecydujesz Javena CZYM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ. POSTAWIE RODZINKE PRZED FAKTEM DOKONANYM.NIE BEDĄ MIEC WYJSCIA.:) T O SAMO BYŁO W UB. ROKU.5 grudnia przywizłam 3 szczeniaki. 20 GRUDNIA 2 ZNALAZŁY DOMY ,TIMUS SIE OSTAŁ..:evil_lol::evil_lol:NA WIEKI WIEKÓW:evil_lol::evil_lol: TEL. 609 301 685. Quote
BUDRYSEK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Javena napisał(a):CZYM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ. POSTAWIE RODZINKE PRZED FAKTEM DOKONANYM.NIE BEDĄ MIEC WYJSCIA.:) T O SAMO BYŁO W UB. ROKU.5 grudnia przywizłam 3 szczeniaki. 20 GRUDNIA 2 ZNALAZŁY DOMY ,TIMUS SIE OSTAŁ..:evil_lol::evil_lol:NA WIEKI WIEKÓW:evil_lol::evil_lol: TEL. 609 301 685. SUPER! WIELKIE DZIĘKI! dam znac jak bedziemy jechały ***** jeżeli ktos może dorzucic sie do paliwa to byłabym wdzięczna mam 35 kociaków na dt + 4 psy na dt w tym Lexi z Pszczyny+ okropne długi w lecznicach...nie wyrabiam juz :( Quote
monika083 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cudownie !!! kochana jestes!!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts