Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie jestem w stanie się skupić w pracy, ciągle patrzę w okno i widzę te psy w schronach zaśnieżone, na polach, w lasach, przy drogach. O niczym tak nie myślę jak o tych nieszczęśnikach:-(

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Sami bez szans!!!!!!!! :shake:

Znowu to samo. odpowiedz z cytatem. ...........................Sami jest bardzo podobny do Timka. Wyobrazam sobie jak musi marznąć. Timuś tak szybko załatwia swoje sprawy i predzitko do domu,bo w dupke zimno. Dziewczyny,jak byłoby z dowozem .Ktos ma jakis transport. Podobno sa jakies linie autobusowe Pszczyna -Chełmek,ale rozkładów zadnych.Boziu,tak sie biję z myślami. Wiem ,ze w domu krecili by nosem ,ale ja też mam to w nosie. Moze u mnie znalazłby domek szybko.Doradzcie cos.

Posted

Javena napisał(a):
Znowu to samo. odpowiedz z cytatem. ...........................Sami jest bardzo podobny do Timka. Wyobrazam sobie jak musi marznąć. Timuś tak szybko załatwia swoje sprawy i predzitko do domu,bo w dupke zimno. Dziewczyny,jak byłoby z dowozem .Ktos ma jakis transport. Podobno sa jakies linie autobusowe Pszczyna -Chełmek,ale rozkładów zadnych.Boziu,tak sie biję z myślami. Wiem ,ze w domu krecili by nosem ,ale ja też mam to w nosie. Moze u mnie znalazłby domek szybko.Doradzcie cos.

jejku to byloby super !!
Ja bede go intensywnie oglaszac ,moge zrobic tez bazar na karme itd ,nie zostaniesz sama z tym ...

transport pewnie jakis sie znajdzie.

Posted

Javena napisał(a):

gdzie ten Chełmek?
coś wymyślimy

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
no to jedziemy po południu...jezeli sie zdecydujesz Javena

CZYM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ. POSTAWIE RODZINKE PRZED FAKTEM DOKONANYM.NIE BEDĄ MIEC WYJSCIA.:) T O SAMO BYŁO W UB. ROKU.5 grudnia przywizłam 3 szczeniaki. 20 GRUDNIA 2 ZNALAZŁY DOMY ,TIMUS SIE OSTAŁ..:evil_lol::evil_lol:NA WIEKI WIEKÓW:evil_lol::evil_lol:
TEL. 609 301 685.

Posted

Javena napisał(a):
CZYM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ. POSTAWIE RODZINKE PRZED FAKTEM DOKONANYM.NIE BEDĄ MIEC WYJSCIA.:) T O SAMO BYŁO W UB. ROKU.5 grudnia przywizłam 3 szczeniaki. 20 GRUDNIA 2 ZNALAZŁY DOMY ,TIMUS SIE OSTAŁ..:evil_lol::evil_lol:NA WIEKI WIEKÓW:evil_lol::evil_lol:
TEL. 609 301 685.

SUPER! WIELKIE DZIĘKI!

dam znac jak bedziemy jechały

jeżeli ktos może dorzucic sie do paliwa to byłabym wdzięczna
mam 35 kociaków na dt + 4 psy na dt w tym Lexi z Pszczyny+ okropne długi w lecznicach...nie wyrabiam juz :(