Avilia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):doloze do paliwa skromniutkie 10zl... farta mial chlopak:) Skrzynka pełna.Chciałam wysłać PW z numerem konta Budryska. Quote
Avilia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wyczyszczone juz:) Poszło;) Komu jeszcze?;) Quote
Jasza Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Javenko - poślij zdjęcia - wstawię. Dziękuję za zaproszenie. Boska jesteś. Mój adres jakby co: [email protected] Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 I jak tam sytuacja u Was? Dajecie radę? :roll: Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Własnie wysłałam zdjecia.;)Jasza wstawi. Dzis zaczęły się bawic.:lol:Boję się jednak ściagnąć kagańca,bo czasem ,jak widzi,że mały podchodzi do mnie łasi się ,skacze ,to Timus warczy.:diabloti: Czasem próbuje ugryść.:diabloti: No ale,przed chwilą mnie zaskoczyli.Tak się gonili po pokoju.Z jednej wersalki na druga.:loveu:Mały zachowuje się bardzo dobrze.Spi cała noc sam w pokoju.Nie niszczy nic.Woła na polko,podskakując na drzwi:)Zachowuje się jak dorosły psiak.Nie ma w nim nic szczenięcego.:roll:Zabawki leża a on nawet nie zwraca na nie uwagi.Jest naprawde kochany. Chciałby tylko,zeby go głaskac,miziac za uszkiem. Teraz zmęczone lezą obok mnie,pod nogami:) Nie wiem dalej, jak ze szczepieniem,odrobaczeniem,czy to już było,czy muszę isć.Wiecie nigdy nie wiadomo, co może im strzelic do głowy.Moze jeden drugiego chapnąć. Musze go wykąpac dziś wieczór,bo czuc troche. No i szukac domku. Gdyby ktos umiał plakaty robic.Ja bym sobie wydrukowała i pokleiła troche na miescie. Narazie daję rade. Trochę tylko ludzie na mnie patrzą jak na wariatke. Dwa psy.Prawie bliżniaki dwujajowe:evil_lol::evil_lol:Jeden ciągnie w jedną stronę ,drugi w drugą.Czasem mnie obwiążą tymi smyczami ,ze nie mogę sie ruszyc:evil_lol:ALE SPOKO....:p Quote
Avilia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale ma łoże!:loveu: Królewicz;) Javenko Sami szczepiony ani odrobaczany nie był. Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na tym ostatnim.Timek urazony,ze mu kaganiec założyli,ale i tak pokazał kto tu górą.Usiadł na fotelu.:):) Quote
monika083 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 rzeczywiscie jak blizniaki:) moj Bruno jeszcze by do nich pasowal ,trzeci diabel czarny! Quote
Jasza Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Javena']Na tym ostatnim.Timek urazony,ze mu kaganiec założyli,ale i tak pokazał kto tu górą.Usiadł na fotelu.:):)[/QUOTE:diabloti::diabloti: Podobne są chłopaki! Quote
Olena84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No tak ale gdzie poduszka na pierwszym zdjeciu? Troszke skromne warunki;). Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Pan Sami, lezy na trzech poduchach w koszyczku. Niczym ksieżniczka na ziarnku grochu.:evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Świetne zdjęcia! Widać postępy wielkie! A kot koczuje na szafie?:lol: Ogłaszamy Cioteczki chłopaczka! Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Koty zeszły i nawet osmieliły sie przechodzic obok Samiego ,trochę sie pusząc. Dopiero dzis zeszły.Cały czas były w pudełku na szafie. Nawet do kuwety nie poszły ,tylko sobie doniczkę upatrzyły.:):) Trzeba było wietrzyc pokój pół godz.:) Quote
yoko100 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ale sliczny chlopak, a te usyyyyyyyyy boskie Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mam dobrą wiadomosć. Pan z Krakowa upatrzył sobie Samiego ,na któryms z ogłoszeń.Dzwonił do mnie. Wysłałam mu wiecej zdjeć meilem. Pan zbzikowany na punkcie zwierzat. Ma przygarniete koty, psa musiał uspić ,bardzo stary i bardzo chory. Myśle ,ze Sami nada sie dla Państwa,bo na koty nie reaguje. Owszem ,obwąchał ,ale jak kot zaczął prychac,to omija z daleka. Mówiłam o wizycie przed adopcyjnej.Zobaczymy.Trzymajta kciuki. Quote
monika083 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jejku to byloby cudownie !!! Javena czy gdyby Sami pojechal ,moglabys dac tymczas ,ktoremus z tych dwoch maluchow: http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też Quote
Javena Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Moniczko.Bardzo bym chciała,ale po 1 -e tz,już na mnie nahukał. Chociaż, to nie takie wielkie zmartwienie. Nie chce jednak przechodzić znowu tego strachu .Timek nie toleruje innych psów. Nie będę własnego psa trzymac cały dzień w kagańcu.Oni niby się bawia,ale jak Sami tylko sie zbliżył do mnie ,to zęby szły w ruch. Dziewczyny widziały co wyprawiał. Quote
monika083 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 no tak ,to jest problem jednak jak psy sie nie toleruja.. mam nadzieje ,ze z tym domkiem w Krakowie wyjdzie. Macie kogos na wizyte ? Quote
Recommended Posts