mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Super, że Sami już w nowym domku, oby szybciutko się zaaklimatyzował :) Javeno umowę adopcyjną oczywiście z Państwem podpisałaś?? Dobrze by było żeby ona trafiła do Klaudus_. Dziękujemy za super opiekę nad chłopaczkiem. Dzięki Tobie nie pojechał do Mysłowic i może teraz cieszyc się wspaniałym domkiem :) Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='mikoada']Super, że Sami już w nowym domku, oby szybciutko się zaaklimatyzował :) Javeno umowę adopcyjną oczywiście z Państwem podpisałaś?? Dobrze by było żeby ona trafiła do Klaudus_. Dziękujemy za super opiekę nad chłopaczkiem. Dzięki Tobie nie pojechał do Mysłowic i może teraz cieszyc się wspaniałym domkiem :)[/QUOTE] Ale ,dlaczego do Klaudus. Umowe spisałam pomiędzy mną ,a panem.Miałam 6 piesiów na tymczasie z Katowic i nigdy nie odsyłałam umów. Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 mogę mogę?????:oops::oops::oops: [FONT=Arial][SIZE=3]:x-mas:Zapraszam serdecznie na bazarek dla dziadziusia też z Pszczyny:x-mas:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1977....2010-g.-22.00 [FONT=Arial]i na bazarek dla wszystkich pszczyniaków[/FONT][FONT=Arial][SIZE=3]:x-mas:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1975...4#post15857044 Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Javena']Ale ,dlaczego do Klaudus. Umowe spisałam pomiędzy mną ,a panem.Miałam 6 piesiów na tymczasie z Katowic i nigdy nie odsyłałam umów.[/QUOTE] Z tego co wiem to Klaudia potrzebuje umowę ponieważ musi ją miec w dokumentacji. Zabrała Samiego z Punktu i na pewno będą chcieli tam widziec umowę adopcji, ale może poczekajmy na Klaudus. Quote
Javena Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Tamte poprzednie też miałam ze schroniska.Jasza załatwiała w schronisku. Poza tym ,ja podpisywałam z Klaudus umowe,wiec może to jej wystarczy. Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Możliwe, że jeśli podpisałyście umowę o DT to jej wystarczy, ale na pewno jak w końcu będzie miała dostęp do internetu napisze czy ta umowa będzie wystarczająca :) Quote
Jasza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jeju! Ja myślałam,że Sami jedzie we wtorek,j utro...a tu takie wieści!:multi: Świetnie! Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje szybciutko! A jak Timi? Płacze?;) Quote
Javena Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ojej,Timus bardzo teskni.Całe popołudnie siedział pod drzwiami,jakby czekał na powrót Samiego. Potem ułożył sie w koszyczku,gdzie on spał. Nie ma z kim szalec. Tydzień były problemy,przez ostatnie dwa dni ,tak ładnie sie bawili.Teraz jest smutny.:(Bede dzwoniła do państwa ,moze jutro.Nie chcę ich tak przesladowac telefonami.Mnie brakuje , tego ogonka merdajacego.:) Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='...robaczek']kochana za duże wstawiasz, zaraz Ci mod zrobi na linka:)))nie pamietam jaka wielkość ma być ale ok połowę mniejsza, jest gdzieś w regulaminie, widziałam ostatnio Klaudus zdj. tak zrobili linki na bazarku, bo były za duże:)) Za dużo zdjęć miałam, wielkość była ok 500mpix na forum. Fantastycznie,że maluch w domku... Co do umowy, to tak jak Ada pisała potrzebuję. My mamy między sobą spisaną umowę o dom tymczasowy. Takiej umowy nie oddaję do schronu. Ta umowa jest do mnie. Natomiast umowe z domem stałym też chcę mieć. Z 2 względów: 1) muszę dać ksero do wglądu,że pies został wydany do domu 2) ja do własnej satysfakcji i spokoju mam wszystkie umowy z dt i ds,bo to przecież też mój podopieczny. Nie wiem dlaczego inni nigdy nie chcieli umów z ds. Ja zawsze chcę. Bo jak się (tfu!) zdarzy,że pies wraca z adopcji i pierwsze co każdy robi to się kontaktuje ze mną... Ty jak najbardziej zrób sobie też kopię do własnej dokumentacji - przecież to i Twoje trofeum :) Quote
Javena Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ok.Nie ma sprawy,ale wydaje mi się ,że to zbyteczne,bo to jest umowa między mną a tym panem.Ty masz z kolei umowę między mną i Tobą.Troche to dziwne,ale mogę przesałać ,jeśli tak wolisz. Dla spokojności Twojego sumienia.:) ----------------------------------------------------------- Za dużo zdjęć miałam, wielkość była ok 500mpix na forum. ------------------------------------------------------------- To było do mnie. Ja wstawiałam zdjęcia Samiego i były bardzo duże. Potem zmniejszyłam.Po raz pierwszy wstawiłam zdjecia sama. Zeszło mi na to tylko rok.:):) Quote
Javena Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tadam!!! Zdjecia Samiego ,z domu nowego. Quote
Javena Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zajęty świńskim uchem.:evil_lol: Rozmawiałam z państwem.Są zadowoleni z piesia. Noc przespał spokojnie. Spi w miejscu ,gdzie jego śp.poprzednik. Obwachał dobrze i doszedł do wniosku,że to jego legowisko teraz. Jeszcze jakąś porcję zdjęć mam obiecaną.:lol: TO UKOCHANY PIESIO PANI:( bardzo rozpacza za nim.:-( Quote
monika083 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 sliczny chlopczyk:loveu: ma takie madre oczka. Quote
Javena Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trochę mi go brakuje.:-( Że też człowiek tak szybko potrafi się przywiazać do zwierzecia.:cool3: Quote
monika083 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 oj ja to po mojej 3 dniowej tymczasowiczce to ryczalam jak glupia..mimo ,ze wiem ,ze super trafila i mam kontakt z jej domkiem caly czas to i tak ciagle mi smutno.. Ten poprzedni piesek tez byl bardzo ladny...Sami na pewno wniesie teraz duzo radosci do domu . Quote
Avilia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dziewczyny pomocy ;( http://www.dogomania.pl/threads/186821-Skrzatka-ze-%C5%9Bmietnika-stan-TRAGICZNY!ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE!-POMOCY!!-na-dt-u-Avili/page7 Quote
Javena Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Sami vel Bruno uwielbia koty,tylko koty jego omijają. Klaudus chyba znowu nie ma internetu.Trzeba by zmienic tytuł watku. Zdjeć nie obejrzała ,jaki Sami zadowolony u nowego pańciostwa. Quote
Javena Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Javena'] Tadam!!! Zdjecia Samiego ,z domu nowego. Sami już w nowym domku.Czas zmienić tytuł. Klaudus się nie pokazuje. Chyba ja zasypało.;) Quote
mikoada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Klaudia ma problem z internetem a jak już jej się uda na chwilę włączyc dogo to nie może edytowac postów, więc chyba nie pozostaje nam nic innego jak uzbroic się w cierpliwośc :) Quote
Javena Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No ,bidulka.Wyobrazam sobie ,jak musi się wkurzac. Czekamy więc. Quote
Javena Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Bruno czuje się coraz lepiej w nowej rodzinie i ma przyjaciółke. Quote
Recommended Posts