Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że Sami już w nowym domku, oby szybciutko się zaaklimatyzował :) Javeno umowę adopcyjną oczywiście z Państwem podpisałaś?? Dobrze by było żeby ona trafiła do Klaudus_.
Dziękujemy za super opiekę nad chłopaczkiem. Dzięki Tobie nie pojechał do Mysłowic i może teraz cieszyc się wspaniałym domkiem :)

Posted

[quote name='mikoada']Super, że Sami już w nowym domku, oby szybciutko się zaaklimatyzował :) Javeno umowę adopcyjną oczywiście z Państwem podpisałaś?? Dobrze by było żeby ona trafiła do Klaudus_.
Dziękujemy za super opiekę nad chłopaczkiem. Dzięki Tobie nie pojechał do Mysłowic i może teraz cieszyc się wspaniałym domkiem :)[/QUOTE]
Ale ,dlaczego do Klaudus. Umowe spisałam pomiędzy mną ,a panem.Miałam 6 piesiów na tymczasie z Katowic i nigdy nie odsyłałam umów.

Posted

[quote name='Javena']Ale ,dlaczego do Klaudus. Umowe spisałam pomiędzy mną ,a panem.Miałam 6 piesiów na tymczasie z Katowic i nigdy nie odsyłałam umów.[/QUOTE]

Z tego co wiem to Klaudia potrzebuje umowę ponieważ musi ją miec w dokumentacji. Zabrała Samiego z Punktu i na pewno będą chcieli tam widziec umowę adopcji, ale może poczekajmy na Klaudus.

Posted

Możliwe, że jeśli podpisałyście umowę o DT to jej wystarczy, ale na pewno jak w końcu będzie miała dostęp do internetu napisze czy ta umowa będzie wystarczająca :)

Posted

Jeju!
Ja myślałam,że Sami jedzie we wtorek,j utro...a tu takie wieści!:multi:
Świetnie!
Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje szybciutko!

A jak Timi? Płacze?;)

Posted

Ojej,Timus bardzo teskni.Całe popołudnie siedział pod drzwiami,jakby czekał na powrót Samiego. Potem ułożył sie w koszyczku,gdzie on spał. Nie ma z kim szalec. Tydzień były problemy,przez ostatnie dwa dni ,tak ładnie sie bawili.Teraz jest smutny.:(Bede dzwoniła do państwa ,moze jutro.Nie chcę ich tak przesladowac telefonami.Mnie brakuje , tego ogonka merdajacego.:)

Posted

[quote name='...robaczek']kochana za duże wstawiasz, zaraz Ci mod zrobi na linka:)))nie pamietam jaka wielkość ma być ale ok połowę mniejsza, jest gdzieś w regulaminie, widziałam ostatnio Klaudus zdj. tak zrobili linki na bazarku, bo były za duże:))

Za dużo zdjęć miałam, wielkość była ok 500mpix na forum.

Fantastycznie,że maluch w domku...
Co do umowy, to tak jak Ada pisała potrzebuję.
My mamy między sobą spisaną umowę o dom tymczasowy.
Takiej umowy nie oddaję do schronu. Ta umowa jest do mnie.
Natomiast umowe z domem stałym też chcę mieć. Z 2 względów:
1) muszę dać ksero do wglądu,że pies został wydany do domu
2) ja do własnej satysfakcji i spokoju mam wszystkie umowy z dt i ds,bo to przecież też mój podopieczny.
Nie wiem dlaczego inni nigdy nie chcieli umów z ds. Ja zawsze chcę. Bo jak się (tfu!) zdarzy,że pies wraca z adopcji i pierwsze co każdy robi to się kontaktuje ze mną...
Ty jak najbardziej zrób sobie też kopię do własnej dokumentacji - przecież to i Twoje trofeum :)

Posted

Ok.Nie ma sprawy,ale wydaje mi się ,że to zbyteczne,bo to jest umowa między mną a tym panem.Ty masz z kolei umowę między mną i Tobą.Troche to dziwne,ale mogę przesałać ,jeśli tak wolisz. Dla spokojności Twojego sumienia.:)
-----------------------------------------------------------
Za dużo zdjęć miałam, wielkość była ok 500mpix na forum.
-------------------------------------------------------------
To było do mnie. Ja wstawiałam zdjęcia Samiego i były bardzo duże. Potem zmniejszyłam.Po raz pierwszy wstawiłam zdjecia sama. Zeszło mi na to tylko rok.:):)

Posted

Zajęty świńskim uchem.:evil_lol:
Rozmawiałam z państwem.Są zadowoleni z piesia. Noc przespał spokojnie. Spi w miejscu ,gdzie jego śp.poprzednik. Obwachał dobrze i doszedł do wniosku,że to jego legowisko teraz.

Jeszcze jakąś porcję zdjęć mam obiecaną.:lol:

TO UKOCHANY PIESIO PANI:( bardzo rozpacza za nim.:-(

Posted

oj ja to po mojej 3 dniowej tymczasowiczce to ryczalam jak glupia..mimo ,ze wiem ,ze super trafila i mam kontakt z jej domkiem caly czas to i tak ciagle mi smutno..

Ten poprzedni piesek tez byl bardzo ladny...Sami na pewno wniesie teraz duzo radosci do domu .

Posted

Sami vel Bruno uwielbia koty,tylko koty jego omijają. Klaudus chyba znowu nie ma internetu.Trzeba by zmienic tytuł watku. Zdjeć nie obejrzała ,jaki Sami zadowolony u nowego pańciostwa.

Posted

[quote name='Javena']

Tadam!!! Zdjecia Samiego ,z domu nowego.

Sami już w nowym domku.Czas zmienić tytuł. Klaudus się nie pokazuje. Chyba ja zasypało.;)

Posted

Klaudia ma problem z internetem a jak już jej się uda na chwilę włączyc dogo to nie może edytowac postów, więc chyba nie pozostaje nam nic innego jak uzbroic się w cierpliwośc :)