loozerka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Rany, a kto tę Panią ze względów moralnych odrzucił? Jeszcze rozumiem, by chodzilo o adopcje dziecka, to mozna sie martwic o skrzywione morale, ale psa? Jak Pani dobrze sklep prosperuje, to tylko sie cieszyć, ze psiak bedzie mial dobrze ustawioną Panią... Każdy sie z czegoś utrzymuje, dużo gorzej byloby, gdyby byl to włąsciciel rzezni, albo biznesmen pracujący 18 godzin na dobę... Quote
Kasia25 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Racja, Loozerko, ale tam, gdzie jest krzywda mu się nie dzieje, pewnie wymyslają, bo nie chcą Ciapulki oddać:diabloti: Ciapek doskonale, by się w komponował w tło sklepu, rózowe koronki, falbanki, gorseciki................. i miałby dużo różowych zabawek:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
loozerka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a niektore gumowe i lateksowe- swietne do gryzienia..:D No po prostu niewyobrażalną krzywde psiakowi zrobiono :mad: Quote
kaerjot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Może się bali, że Ciapula ktoś zechce w lateksowy kombinezonik ubrać i się zgrzeje chłopak Quote
loozerka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Albo mu sie siersc w zameczek wkreci..? Przyznaje, mylilam sie.... to jednak życie pełne niebezpieczeństw miec Pania - włascicielkę sklepu z gadzetami erotycznymi ;) Quote
akucha Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 To Niemcy tacy zaściankowi bywają :evil_lol: E tam, domek tymczasowy nie chce go oddać... Ciapulec by miał fajnie w sklepie z erotikami! Pani pewnie kochliwa i kochająca, a pasowałby do tych koroneczek, że ach :-D Kurczaczki, szkoda, że go nie dali, miałby pasjonujące życie i tyle zabawek... Jejejej... Quote
brazowa1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :lol: :lol: :lol: nic z tych rzeczy! oni juz go nawet wykastrowali. Akucha,chcialabym zauwazyc,ze Ci sie 4ty plomyk pali. nie kasuj postow,zobaczymy,co sie stanie,OK? Quote
Neris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wykastrowany czy nie, ubaw mógłby mieć... Ja nie wiem czy po piątym ogniu nie nastąpi jakiś wybuch... Quote
brazowa1 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 tak i przyjada przystojni strazacy-Kasia25 tak prognozuje Quote
Celina12 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To mnie na tych strażaków przyjdzie poczekać...:shake: Ciapulkowi w różowym fajnie by było-w każdym kolorze ślicznie...:loveu: Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To ja podgonię trochę z tym hopaniem, bo też jestem tych Panów ciekawa :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A co będzie, jak przybędą panie strażaczki? Quote
Asia_M Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kaerjot, jak możesz? :placz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Asia_M']Kaerjot, jak możesz? :placz: [/quote] Bo ja wredna jestem:diabloti: Quote
Kasia25 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 To dołączą do naszego dogoklanu:evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Kasia25']To dołączą do naszego dogoklanu:evil_lol:[/quote] Kasik, Łatwo Ci się z taką perspektywą pogodzić boś zajęta!!! :cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
brazowa1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nie bojta sie dziewczyny,do pożarow tylko chłopy jeżdza Quote
Asia_M Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='brazowa1']Nie bojta sie dziewczyny,do pożarow tylko chłopy jeżdza[/quote] Ufff, to mnie pocieszyłaś...:lol: Choć mały niepokój pozostał...w dzisiejszych czasach wszystkie zawody się feminizują...:) Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja byłam właśnie w moim ulubionym sklepie AGD i przyszła do mnie na pieszczoty Mola :loveu: (prosiaczek), jaka ona śmieszna :lol: . Chrumkała z zadowolenia :evil_lol: i nadstawiała boczek do drapania. No normalnie wezme i se zmajstruje prosiaka. A co :diabloti: . Quote
brazowa1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Asia_M']Ufff, to mnie pocieszyłaś...:lol: Choć mały niepokój pozostał...w dzisiejszych czasach wszystkie zawody się feminizują...:)[/quote] niby tak,przyjmuja dziewczyny,ale na akcje nie maja co liczyc,do biura zatrudniaja. Quote
Celina12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cioteczko Kaerjot a co tym razem kupowałaś??? Zapas żarówek juz chyba masz....:diabloti: Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A wiesz dowiedziałam się, że oni tam prowadzą też naprawy sprzętu AGD. Tak się szczęśliwie złożyło, że odkurzacz firmowy się jakoś tak wziął i zepsuł. Quote
akucha Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='kaerjot']A ja byłam właśnie w moim ulubionym sklepie AGD i przyszła do mnie na pieszczoty Mola :loveu: (prosiaczek), jaka ona śmieszna :lol: . Chrumkała z zadowolenia :evil_lol: i nadstawiała boczek do drapania. No normalnie wezme i se zmajstruje prosiaka. A co :diabloti: .[/QUOTE] Hihihihihi, witaj w klubie!!! :lol: Noo, miejce na kanapie jeszcze jest, tak między Yodą i kocurkiem. Cierkawe czy się nie rozmyslisz, jeśli na nastepnym razem poznasz jej możliwości zapachowe :evil_lol: Brązowa, mówiłaś kiedyś, że strażaki niefajne są... Quote
Celina12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Tak Brązowa mówiła? Na pewno som jakoweś fajne...:diabloti: Quote
Recommended Posts