Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany, a kto tę Panią ze względów moralnych odrzucił? Jeszcze rozumiem, by chodzilo o adopcje dziecka, to mozna sie martwic o skrzywione morale, ale psa? Jak Pani dobrze sklep prosperuje, to tylko sie cieszyć, ze psiak bedzie mial dobrze ustawioną Panią...
Każdy sie z czegoś utrzymuje, dużo gorzej byloby, gdyby byl to włąsciciel rzezni, albo biznesmen pracujący 18 godzin na dobę...

Posted

Racja, Loozerko, ale tam, gdzie jest krzywda mu się nie dzieje, pewnie wymyslają, bo nie chcą Ciapulki oddać:diabloti:

Ciapek doskonale, by się w komponował w tło sklepu, rózowe koronki, falbanki, gorseciki................. i miałby dużo różowych zabawek:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

To Niemcy tacy zaściankowi bywają :evil_lol: E tam, domek tymczasowy nie chce go oddać...
Ciapulec by miał fajnie w sklepie z erotikami! Pani pewnie kochliwa i kochająca, a pasowałby do tych koroneczek, że ach :-D Kurczaczki, szkoda, że go nie dali, miałby pasjonujące życie i tyle zabawek... Jejejej...

Posted

[quote name='Kasia25']To dołączą do naszego dogoklanu:evil_lol:[/quote]

Kasik, Łatwo Ci się z taką perspektywą pogodzić boś zajęta!!! :cool1:
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='brazowa1']Nie bojta sie dziewczyny,do pożarow tylko chłopy jeżdza[/quote]
Ufff, to mnie pocieszyłaś...:lol: Choć mały niepokój pozostał...w dzisiejszych czasach wszystkie zawody się feminizują...:)

Posted

A ja byłam właśnie w moim ulubionym sklepie AGD i przyszła do mnie na pieszczoty Mola :loveu: (prosiaczek), jaka ona śmieszna :lol: . Chrumkała z zadowolenia :evil_lol: i nadstawiała boczek do drapania. No normalnie wezme i se zmajstruje prosiaka. A co :diabloti: .

Posted

[quote name='Asia_M']Ufff, to mnie pocieszyłaś...:lol: Choć mały niepokój pozostał...w dzisiejszych czasach wszystkie zawody się feminizują...:)[/quote]
niby tak,przyjmuja dziewczyny,ale na akcje nie maja co liczyc,do biura zatrudniaja.

Posted

[quote name='kaerjot']A ja byłam właśnie w moim ulubionym sklepie AGD i przyszła do mnie na pieszczoty Mola :loveu: (prosiaczek), jaka ona śmieszna :lol: . Chrumkała z zadowolenia :evil_lol: i nadstawiała boczek do drapania. No normalnie wezme i se zmajstruje prosiaka. A co :diabloti: .[/QUOTE]

Hihihihihi, witaj w klubie!!! :lol: Noo, miejce na kanapie jeszcze jest, tak między Yodą i kocurkiem. Cierkawe czy się nie rozmyslisz, jeśli na nastepnym razem poznasz jej możliwości zapachowe :evil_lol:

Brązowa, mówiłaś kiedyś, że strażaki niefajne są...