Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy tylko ja nie widzę wszystkich zdjęć??? Cholerny komputer nawet on przeciwko mnie.:placz::placz:

Moje suczydła też siedzą w oknie jak nas nie ma. I tylko kwiatki lądują na podłodze.:mad:

Posted

Kar0la, brzydki masz komputerek, walnij go!!!! Niech znowu stanie sie oknem na nasz świat!

Cioteczki, a oto dzisiejsza Pynia :diabloti:

A Belka jej zazdrości i chodzi kroczek w kroczek!!!

Posted

A u mnie, przy pierwszej cieczce było dziwnie, Yodą nie interesował się żaden pies, a ona ..................................... wyła do każdego samca w promieniu pół kilometra. Myślałam, że wyjdzie z domy razem z drzwiami i płotem.

Posted

Jejejejej!!!!! :multi: :multi: :multi: Muszkieterki-Walentynki :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy pięknym kawalerom!!!!
Celinko, skąd Ty takie akuratne drobiazgi wynajdujesz :lol: Ja to w chałupie nic ni mom :cool1:
Atosik smutny taki, czy śpiący??? Maleństwo słodkie...

Kaerjot, Pynia nijakich chętek nie wykazuje, ja nawet nie wiem, czy ona wie :roll:, co ją spotkało... Pynia to Pynia, jej wszystko pasuje; od rana do wieczora amerykański uśmiech :evil_lol:

Posted

Akuszko Kochana dojdziesz do mojego wieku też nazbierasz różności....:diabloti:

Pyniulka Kochana a Tolcia dalej czeka????

Atosik śpiący jak zwykle ale zaraz się obudził jak Hektorek chciał ukraść misia

Posted

Nie!!!! Już się doczekała :lol:

Byłyśmy na spacerze, ślisko jak diabli...

Galeria dziwnych kroków :cool1:

No dobra, to idę...

Ojjj... szpagat prawy

Ciężka sprawa...

Śladem Pyniu, śladem!!!

Piłka na lodzie :multi: :multi: :multi:

Tolka, łap!

Mam ją!

Jak ją złapię, to ją zjem!!!

Pyniu, graj!!!

Moja ci ona, moja piłka jest!!!

Belka, daj se spokój, znalazłam swiński ucho - skad ono tutaj???

Posted

Wiewiór tam spać chciał, ona zawsze szuka takich dziwnych miejsc. Czasami nie mogę jej przez cały dzień znaleźć. Ostatnio wlazła do cholewki mojego kozaka, wyciągnęła się w niej jak struna i tam spała... Do głowy mi nie przyszło, że ona tam może się schować :evil_lol:

Kar0la , Pynia dopiero zaczęła cieczkę, kawalerów jeszcze nie widać! I oby tak dalej!!!

Posted

Muszkieterki Celinko, to insza inszość jest :loveu: To chłopcy, goście ulubieni!!!
Cioteczki mnie podpuszczają, bo ja wsiowa i pytają o wiejską kawalerię :evil_lol: Jeszcze się nasłucham, naodganiam i pewnie nasprzątam po tych powsinogach nocnych... O rety, jużto widzę, przecież oni wszyscy luzem sobie po wsi biegają :placz: I gryza się, widziałam...

Posted

Wiem o co chodziło Kochane Cioteczki...też widzę często takie wiejskie widoki
pieski pilnujące i czasem walczące zawzięcie między sobą a nie ma na to sposobu niestety.Fakt-jest troszke lepiej-nie ma już włóczących się psów ale spsoby karmienia i lokowania..-szok czasem...:shake: