Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się na tymczas nie nadaję :shake:, nie oddam...
Tyle rasowców przyszlo do schronu :placz:, bedą zaraz chorować, popadać w depresje; my dostaniemy doła... A co z naszymi kundelkami?!?!? :-( :-( :-( One tyle lat czekają, tak domy potrzebne, cholera!!!!
Jamniczki - Bea1 (one z ogłoszeń szybko domy znajdują)
Wyżły - Tanitka
Bulwy - Maupa
Dobki - aisaK
Skayki - tez jest dziewczyna chętna do pomocy
Haszczaki - Basia obiecała pomoc

Damy radę cioteczki!

Posted

Pamiętaj Celinko, że to bardzo dobry schron jest!!! Krzywda im sie nie stanie. Mam nadzieję, że te psy szybko znajda domy i będziemy mogły zająć się pozostałymi. Koszmarna seria, po tylu nowych domkach i naszej wielkiej radości.

Posted

akucha napisał(a):
I ja nie mogę jej wziąć :shake:, nawet na tymczas... Jak bedę już coś wiedziala, to poproszę Maupę.

sorry że tutaj ... ja już rozmawiałam z Nerisową i powiedziałam żeby nas tylko poinformować co, gdzie i kiedy ... i my już się zajmiemy (a gdzie ja mogę się o niej czegoś dowiedzieć - bo tylko wiem że jest)

Posted

to ja czekam ... :oops:
Nerisowa dzwoniła do mnie jakoś w południe ?? (no ... nie wiem bo przecież "miotałam" się ze szczeniorem-podrzutkiem) ... więc jakby co to my już wiemy i tylko czekamy na sygnał (wiemy: kwarantanna, własciciel ? ale jakby co ... jesteśmy "pręzne, zwarte i gotowe" ... bierzemy - jak zwykle bez względu na wiek, choroby i tym podobne ... martwimy się później ;) )

Posted

dzieki Maupa za szybki odzew,bede informowac co i jak z bulwa.(hihihihi,stroz nocny ja przyjmowal i rano oznajmil pracownikom,ze BOXER na kwarantannie :evil_lol: )

poty co-czekamy na wlasciciela.I oby sie znalazł!

problem w tym,Akucha,ze wyzly czekaja na dom najdluzej z tych ras,ktore wymienilas i to mnie dobija :-(

Posted

Brązowa, ale to będzie "nasz" wyżeł ;) Pamiętaj o tym!!!! Mafi nie śpi, nie je - domów szuka!!! Tym bardziej, że to bliska sercu naszej szefowej rasa... Nie smutaj, damy rade!

Bulwa to chłopak, czy dziewczyna???

Posted

O rany bulwa, jamniczek??? Ja też się na tymczasy nie nadaję. Widać zresztą po Toli. :oops::oops: Jamniś był u mnie tydzień a tak mi było smutno jak odjeżdżał... Zresztą już kilka psów się przez mój dom przwinęło i wszystkich szkoda...

A co to za parówa? :question:

Posted

Parówka to szkielecik na kwarantannie :-(

Kar0la, wczoraj znowu śliczna łódzka sunia została zagryziona, bo wypuścili ja na duzy wybieg :placz: Ja nie mogę już wchodzić na łódzkie wątki, dosyć mam tego schroniska :shake:

Posted

Wiem. Ta zagryziona suczka to Nela. Przenieśli ją z zagródki. Tyle czasu tam byłą, po cholerę ją przenosili??? To była tak miła, grubiutka suczka. Ja ją nie raz głaskałam... Podłe to życie....

Będą foty jamnisia?

Posted

Ludzie podli... i bez serca... Który to już pies, traktują je tak przedmiotowo, może specjalnie to robią??? Takia regulacja stanu posiadania :angryy:

Fotki pewnie będą, tylko nie wiem kiedy.

Posted

ciotki,ja juz o bulwie (to pan bulwa) pisalam na jamniczym watku.
moje przeczucie mi mowi,ze go nikt nie bedzie szukał.
ma lancuch (nie lancuszek,tylko wlasnie łańcuch) zaciskowy na szyi ,zalozony ,gdy byl mlody psiakiem,potem glowa mu urosła i juz sie lancucha nie da zdjac,tzn,moze gdyby go nasmarowac olejem i milimetr po milimetrze...bo na razie bulwek odczytuje to jako zamach na swoje zycie.

jest załamany.

Jamniczek za to radosny i wypatrujacy ludzi,
az zal patrzec,ze on taki spragniony czlowieka-chudzina straszna,szkielecik.
Wet polecil jak najszybsze wydanie go do domu,zaraz po kwarantannie.

w niedziele przyjdzie kaerjot i porobi fotki.

Posted

A tego Pana bulwka to nie można ze schroniska wykraść???
To, że chrumka, parska, gulgoce i pomrukuje - to normalne jest. Sapanie i takie wzdychanie chrapotliwe, to płacz, łkanie takie...
Bulwy są zazwyczaj głośne, ludzie myślą, że one warczą... Martwię się, czy on nie marznie... U nas taki mróz! Jamniczek też pewnie zmarzluszek, obie rasy to golaski są :-( Dobrze, że trafiły do Was przed tymi mrozami!

A co z wyżłem?