Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: A nic nowego od wczoraj. Łobstrzygłam trochę Pyniulca; koło doopki i boczki też. Wiaterrrr ją potargał, poczesałm i zobaczyłam, że ma takie strzępy włosie, to ciach, ciach i tera Pynia elegantna jest. I wiecznie uśmiechnieta też :lol:

Te strzępolce podcięłam:

Posted

:mad: Gabi, ja ja tak delikatnie, tylko musnęlam tymi nożyczkami... Ostatecznie to cesarzowa jest :p

Celinko, akumulatorki sie rozładowały, jakoś nie chcą same się do ładowarki włożyć... Niedobruchy, fuj...

Posted

Gabi, ja bojąca jestem :lol: Coś Ty, tak strzyc to nie potrafię, wyrównałam trochę coby alegancka była ;)
Celinko, dziś nie da rady, bo to trwa, wstawię jutro, obiecuję!!!

Posted

No co Ty cioteczko nasza kochana, chrapuśnij sobie na zdrowie!!! :evil_lol:
A widziałaś, że pojawiła się na wątku Pani Miłka??? :multi: Mamy następną mafijną cioteczkę!!!

Posted

Tak Cioteczko-widziałam i ma taki piękny nick-MamaMiłka-:multi: i tak cudnie opowiada o Nim...
Chrapuśnę sobie-moje Muszkieterki by mi nie podarowały-teraz dzielnie śpią przy mnie w legowisakch...potem idziemy na "pokoje"-do sypialni :diabloti:

Posted

Boziuku jaki Pyniulek uśmiechnięty...i te zdrowe ząbki..tylko podciętej poopki
nie za bardzo widać..

Dziewczynki pracowite za rozebranie choinki się zabrały...igiełki na buziuniach widać..

a to jak zwykle powaliło mnie na kolana...Cudne...Rozkoszne....

Posted

Tak, Pynia miewa zamkniętą paszczę - gdy śpi :loveu: Cudna jest!!! A rozrabiara!!!

Celinko, może tu trochę widać, ja nie mogę jej fotografować, jak chcę, bo Pynia rządzi :diabloti:

Jeszcze takie znalazłam dzisiejsze...

Posted

[quote name='loozerka'][ona jak łapką pięciopalczastą obejmuję tę piłeczkę :D, a komplecik jest przeuroczy :D

Loozerko to nie piłka, to bombka była... bo za chwilę zginęła śmiercią tragiczną.
Postraszyłam, że jak Pan wróci, to dostanie, a ona klapa TZ-eta w psyk i Taaak na mnie...

Jaką ma pogardę, w tych durnych ślepiach...