Kar0la Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Akucha uważaj, żeby się Pyni nie trafił taki Bobo zboczeniec jak mojej Gabi. :mad: No, ale Pynia to dama i z byle kim sie pewnie nie zadaje. Nie to co moja lafirynda. :mad::mad::mad: Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hihihihi, Kar0la :evil_lol: Zobaczymy, jak to z damami bywa!!! Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lafirynda....:mad: Damy albo nie damy cio Akuszko????:diabloti: Quote
Kar0la Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dobre, dobre, hehe. Celinko tak tak, Gabi lafirynda. Nie wiem czy czytałaś moje przeżycia z Gabi w czasie cieczki. Jak sobie przypomnę to mnie krew zalewa. Teraz nadal się z Bobo gania, jak się spotkają na ulicy, ale teraz to ich czeka najwyżej bezpieczny seks. Chociaż Gabi już cieczek nie będzie miała, więc moga się tylko poganiać. Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Celina12 napisał(a):Lafirynda....:mad: Damy albo nie damy cio Akuszko????:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre!!! Kar0la płakała nad Gabi, a ja się śmiałam w głos z jej opisu tego wstydliwego wydarzenia :lol: Ciekawe, czy sama ryczec nie będę, tfu, tfu, tfu (przez lewe ramię)!!! Już przeprowadziłam pogadankę moralizatorską z TZ-etem, pomachałam mu przed nosem paluchem - to on rano wyprowadza. Będziemy czujni i odpowiedziali, tak myślę :p Mam nadzieję, ze Pynia nie urwie się z gumki. Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pynia na pewno nic takiego nie zrobi.....a swoją drogą Twój Tz-et to dobry Człowiek jest-jak przypomnę sobie te zdjęcia z Dziewczynkami-to powitanie-te całuski....:loveu: Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale tylko dziewczyny tak go witają :diabloti: Taaa, dobry on... Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No no..ciekawa odpowiedź....:diabloti: Może bierz przykład z Dziewczynek....:evil_lol:..wysiaduj na parapecie w oczekiwaniu na....kręć zadeczkiem na powitanie....a TZ-et na kolanach przy Tobie..ale kto zdjecia wtedy zrobi????? Pewnie Pynia..... Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Celinko :evil_lol:, ja tyle cierpliwości nie mam!!! Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 " Dla chcącego nic trudnego " :diabloti::evil_lol: Ja to jestem czasem okropna-TZ-et mówi,że mam tylko cierpliwość anielską dla Jamnisiów a dla Niego-nie...:shake: Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja mówię dokładnie to samo ;) Celinko, ja tak sobie żartuje trochę, bo wiem, że on tego nie czyta :evil_lol: Co bedę chwalić, zepsuje mi się, w dumę wpadnie i po chłopie... Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wiem,wiem-mój też nie czyta-tylko pokazuję Mu zdjęcia . Dumny facet-to zepsuty facet-dobre!!!!!:diabloti: Quote
brazowa1 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mialam zaszczyt poznac TZ Akuszki osobiscie i potwierdzam-dobry chłop! Oj,dobry :) Mialam tez zaszczyt rozmawiac z TZ Celinki (pilotowal nas przez poł Polski) i potwierdzam-chlop pierwsza klasa :) Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wow-mamy dobrych chłopów...:multi::multi: ale Im tego nie powiemy co??? Cioteczko Brązowa-przypominam o danej mi obietnicy.....wtedy przekonasz się sama co to za...chłop....:diabloti: Quote
brazowa1 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Pamietam o obietnicy Celinko :) ej,no walentynki dzisiaj,to moze im wspomiec,ze sa fajni? Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Już się kończą.....a mój TZ-et uwielbia jak się Go chwali a powtarza ,że nie trzeba Go chwalić....:diabloti: Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gdzie się takich dobrych chłopów znajduje? :roll: Quote
Kar0la Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiu ja nic nie chcę mówić, ale niedaleko pada jabłko od jabłoni. :siara: Quote
kaerjot Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Celina12 napisał(a):Wiem,wiem-mój też nie czyta-tylko pokazuję Mu zdjęcia . To uważajcie na ciotkę Brazowa, ona czasami lubi się rozgadać. :mad: A później weź i tłumacz się, że to tylko taki mały żarcik był.:mad: Quote
Celina12 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja też lubię sie rozgadać więc się jakos podzielimy!!! A co u Dziewczynek??? Fajnie z Mamcią na feriach???? Quote
akucha Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Fajnie!!!! Śpimy długo, spacerujemy, rozrabiamy na całego :lol: Dzisiaj były wielkie wędzone kości!!! W domu hałas!!! Quote
brazowa1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 kaerjot napisał(a):To uważajcie na ciotkę Brazowa, ona czasami lubi się rozgadać. :mad: A później weź i tłumacz się, że to tylko taki mały żarcik był.:mad: ale wybrnelam,prawda????? a po Twoim kuksancu w bok mialam SINIAKA Quote
Celina12 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 O jaką ucztę miały Dziewczynki :loveu: Przywołuje do porządku Cioteczkę Brązową i Kaerjot-co tu za szyfr odchodzi??? Jaśniej proszę :mad:-jaki kuksaniec???-jaki siniak ??? Quote
Celina12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pyniu!!!!! Tolu!!!!!! Belu!!!!!!! Wiewiór!!!!! Co u WAS????? Fcem nowych wieści..... Quote
Recommended Posts