Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akucha uważaj, żeby się Pyni nie trafił taki Bobo zboczeniec jak mojej Gabi. :mad: No, ale Pynia to dama i z byle kim sie pewnie nie zadaje. Nie to co moja lafirynda. :mad::mad::mad:

Posted

Dobre, dobre, hehe.

Celinko tak tak, Gabi lafirynda. Nie wiem czy czytałaś moje przeżycia z Gabi w czasie cieczki. Jak sobie przypomnę to mnie krew zalewa. Teraz nadal się z Bobo gania, jak się spotkają na ulicy, ale teraz to ich czeka najwyżej bezpieczny seks. Chociaż Gabi już cieczek nie będzie miała, więc moga się tylko poganiać.

Posted

Celina12 napisał(a):
Lafirynda....:mad:

Damy albo nie damy cio Akuszko????:diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre!!!

Kar0la płakała nad Gabi, a ja się śmiałam w głos z jej opisu tego wstydliwego wydarzenia :lol:
Ciekawe, czy sama ryczec nie będę, tfu, tfu, tfu (przez lewe ramię)!!! Już przeprowadziłam pogadankę moralizatorską z TZ-etem, pomachałam mu przed nosem paluchem - to on rano wyprowadza. Będziemy czujni i odpowiedziali, tak myślę :p Mam nadzieję, ze Pynia nie urwie się z gumki.

Posted

No no..ciekawa odpowiedź....:diabloti:

Może bierz przykład z Dziewczynek....:evil_lol:..wysiaduj na parapecie w oczekiwaniu na....kręć zadeczkiem na powitanie....a TZ-et na kolanach przy Tobie..ale kto zdjecia wtedy zrobi????? Pewnie Pynia.....

Posted

Ja mówię dokładnie to samo ;) Celinko, ja tak sobie żartuje trochę, bo wiem, że on tego nie czyta :evil_lol: Co bedę chwalić, zepsuje mi się, w dumę wpadnie i po chłopie...

Posted

Mialam zaszczyt poznac TZ Akuszki osobiscie i potwierdzam-dobry chłop! Oj,dobry :)
Mialam tez zaszczyt rozmawiac z TZ Celinki (pilotowal nas przez poł Polski) i potwierdzam-chlop pierwsza klasa :)

Posted

Wow-mamy dobrych chłopów...:multi::multi: ale Im tego nie powiemy co???
Cioteczko Brązowa-przypominam o danej mi obietnicy.....wtedy przekonasz się sama co to za...chłop....:diabloti:

Posted

Celina12 napisał(a):
Wiem,wiem-mój też nie czyta-tylko pokazuję Mu zdjęcia .

To uważajcie na ciotkę Brazowa, ona czasami lubi się rozgadać. :mad:
A później weź i tłumacz się, że to tylko taki mały żarcik był.:mad:

Posted

kaerjot napisał(a):
To uważajcie na ciotkę Brazowa, ona czasami lubi się rozgadać. :mad:
A później weź i tłumacz się, że to tylko taki mały żarcik był.:mad:

ale wybrnelam,prawda?????
a po Twoim kuksancu w bok mialam SINIAKA