Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, ja też wszędzie głosowałam :lol:
Iwlajn, dziękuję za miłe słowa o Pyni :loveu:, to trochę też Twoja Pynia jest. Jesteś jej matką chrzestną, nosi imię od Ciebie. Często dziwię się, że ona tak na nie reaguje. A pasuje do niej jak ulał :lol:
Dzisiaj Pynia i Tola wywiezione do "dziadków" :evil_lol: Będziemy mieli księdza z kolędą :cool1: Zaszczekałyby go na amen, nabłaznowały i nic by z kolędy nie wyszło. Ale wracają zaraz po oczywiście...

Posted

Belcia będzie go podgryzać, na bank, ale nie rozbierze, nie rozbebeszy torby... Belka została, bo ona ma silny instynkt wszędobylstwa, a chora kotka rodziców trochę boi sie jej dziwnych odgłosów. Mają ze sobą na pieńku, bo kotka przebiła pazurem Beli oko :cool3:

Posted

Pynia i Tolcia na "wygnaniu" ale pewnie u Babci będą miały smakołyki podawane-już Bercik o to zadba...Dżekuś pozdrawia Bercika..kolegę w chorobie sreduszka...
Mam nadzieję,że pooglądamy dziś zdjęcia z wizyty u Babci :loveu:
A co z oczkiem Belci??

Posted

Gabi, coś ty się tak rozbisurmaniła, aaaa???? Jakies różki widzę już urosły :razz: Księdza poproszę, żeby monitor poswięcił... jak juz na tę kolędę przyjdzie....

Posted

:diabloti: Pogadalim i mam z głowy na cały rok!!!!! Gabi, opowiadal o pielgrzymkach, jakie planuje w tym roku dla parafian :cool1: I przecież musiałam przywieźć resztę parafianek...

Belka obudziła się połowie i zaczęła szczekać z taką głupią miną... Zaspała :diabloti: A Tina z szafy nie wylazła...

Posted

Usmiech Pyniulka mnie :mdleje::mdleje:-Słodki Pycholek kochany....a i nie tylko mój Hektorek rozwala zabawki...:diabloti:

Dziękuję Akuszko...:loveu: Nieśmiało spytam a Bulwiątka ????:oops:

Posted

Celinko, na dobranoc - Tolka, Belka, wewiór ;)
Tak siedziały i przyglądały się zbieractwu Pyni, Belka pilnowała jedynej, która się ostała, zdechłej piłeczki. Nawet gumowy kotek wewióra wylądował na posłaniu Pyni :evil_lol: