Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pojętność i inteligencję Bazylka nikt chyba nie śmie wątpić..dobrze,że wrócił...na NIEGO trzeba zasłużyć....:loveu:
Wnoszę o wstawienie nowego komiksu z udziałem moich Ulubienic.....:loveu:

Posted

Mówisz - masz :lol:

Śmierdząca ryba...

One gdzieś polazły, uciekły mi...

Co robi Tola? Belki to nawet nie widać...

Przyszła jakaś taka...

O! Są obie!!! :cool1: Dlaczego udają, że ich tu nie ma???

Jak myślisz, która bardziej śmierdzi, ta, która wygra???

Ja jestem grzeczna, ładna :lol: Mi możesz buzi dać!!!

Ale prosiaki ochrzanione:evil_lol:

Uciekaj, bo śmierdziesz, feeee!!!!

Posted

Celinko, tercecik śpi - przesypia szalone wiatry. Wyganiały się dzisiaj, bo nic im nie straszne. W przeciewieństwie do akuchy :cool1:

Tolka najpierw padła, bo tak dmuchnęło!!!!

Pynia się trochę bała...

Potem Belka wlazła do stawu...

Wyciągnęła wielką, smurszałą trąbę...

Tolka pomagała...

I zaczęła się zabawa na całego!!!

Zrobiły, co trzeba...

Podziwiały swoje dzieło...

I zadowolone wróciły do domu!!!

I tak minął kolejny dzień... Teraz smacznie chrapią...

Posted

Biedna Belcia-wiatr ją zdmuchnął...powinna kamyczki nosić...a Pyniątko to się boi jak mój Atosik...:shake:
A pracowite masz Córeczki-oj oj-tak się napracować...tak pięknie okorować..
należy IM się solidny odpoczynek :loveu:-potem proszę mocno wycałować od cioci i Muszkieterków....:multi:

Posted

Wiesz Neris, jak im się wszystkim dobrze przyjrzeć, to one nawet z bobrów też coś mają :evil_lol: Krótkie łapy, grube doopki... Nie przeczę kochana, nie przeczę...

A wiesz, że ja w ubiegłym roku wyciągałam bobra z wnyków? :cool3:

Bobery warmińskie 2007

Posted

BIEDNA Tolka, BIEDNA, ale na tych liściach miękko, było - prawda? Więc mogę trochę................................

buuuuuuuuuu nie mogę, już ze śmiechu, NIE MOGĘ:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Akucha, one by się do tartaku nadawały;)
Wspaniale, że BULWY takie kochane, tak szybko Pynie zaakceptowały, kochane Prosiątka:loveu:

Posted

Hehehehe, spróbowałyby nie zaakceptować... Pynia rządzi :diabloti:
Ale tak na prawdę to sama jestem zdziwiona, może dlatego tak sie stało, że Pyniulec nic sobie z nich nie robił i one jeszcze w szoku :evil_lol: Wieksza sztama z Tolą, bawia się razem, ganiają. Belka zrobiła się klucha-śpioch ( w domu).

A na tej fotce, to Tolkę rzeczywiście tak dmuchnęło, trochę się pewnie wystraszyła i poddała się temu podłemu wietrzysku...

Posted

Pynia ma w sobie cechy przywódcze, najwidoczniej. Pynia generał, hihi.

U nas też wieje, dach skrzypi na tym naszym poddaszu, jakby miał odlecieć:shake:
A moim biednym kudłatym, wiatr tak zawiał w pooopkę, że popchnął do przodu. Kora się poddała a Sendi, nie wiedziała o co chodzi, zdekocentrowała się podczas pewnej czynności:roll:

Generał wygląda tutaj, jakby przednie łapki krótsze, były. :lol:
Akuszko, czy ona jeszcze podszczypuje?+

Posted

mi wszystkie zdjecia akuszkowych psiakow zawsze sie podobają, ale to, ktore kasia cytuje, jest niesamowite :D. Niby zwyczajne, ale jest w nim coś takiego wyjątkowego, ona rzeczywiscie wyglada na nim , jak mały generał, taki Napoleon :D i w dodatku taka roześmiana....:)

Posted

Pynia-Napoleon :loveu: Tak, to określenie do niej pasuje!!! Ona właśnie taka jest: mała, charakterna, ma cechy przywódcze i da się lubić. Tylko nie jest psem na baby :diabloti:

Kasiu, Pyniulec ma przednie nóżki krótsze, stąd ten niski brzuszek i kręcona doopcia:lol: Cudowna jest pod każdym względem!!!