akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pewnie tak, bo uciekła od razu. Na bank poszla dzwonić, konsultacje. Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a):Pewnie tak, bo uciekła od razu. Na bank poszla dzwonić, konsultacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gabryjella napisał(a):Oczywiście, że zadzwoniłam i powiedziałam kto, co, kiedy jak i dlaczego. Bójcie się Taaaaa...:nerwy: To gdzie baluje? Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gabryjella napisał(a):Nie powiedziała. Gdzie mnie, prostemu słudze, do takich tajemnic :shake: Matko, co za czasy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nawet funkcyjna nie wie:shake: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kasia25 napisał(a):Nie cierrrpię różu:placz: Ale musisz polubić:placz::placz::placz::placz: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 brazowa1 napisał(a):czytam......:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kasia25 napisał(a):Nie cierrrpię różu:placz: Nie bądż Brutusem Kasiu! To wybór szefowej. brazowa1 napisał(a):czytam...... I co w związku z tym? czekamy... Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Ja tylko napis chciałam w różu..Akucha rozwineła temat dalej.A teraz juz po ptakach.Kasiu,bardzo prosze sie dostosować. Pamietacie nasza kartę swiateczną sprzed trzech (??? tak,juz 3 lata?) lat? tam chyba jeszcze tylko Hop został.Mam refleksyjny nastrój.Kto sie dołączy? Konsekwencje wyciagniemy po nowym roku. Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pamiętam tą kartkę. I Hopa też :-(, wciąż go ogłaszam... I zrobiło się smutno... Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 eeeeeee,nie kupuj nostalgii Akucho.Głupio zaczęłam gadać. Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja tam się nie boję :eviltong: Chcę, żeby ten cholerny rok już się skończył. Żeby przyszło nowe, lepsze. Nie chcę nic dla siebie, marzę o tym, aby w Polsce zmniejszyła się skala bezdomnosci i okrucieństwa w stosunku do zwierzat. Głupia jestem... Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a):Ja tam się nie boję :eviltong: Chcę, żeby ten cholerny rok już się skończył. Żeby przyszło nowe, lepsze. Nie chcę nic dla siebie, marzę o tym, aby w Polsce zmniejszyła się skala bezdomnosci i okrucieństwa w stosunku do zwierzat. Głupia jestem... To my tu chyba wszystkie takie głupie. Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jezuuuuu... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej, ciotki, co my takie smętne?! Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 nienawidze sylwestra i petard.Sylwester,a ja widze te przerazone ogłupiałe zwierzęta gnajace przed siebie i ptaki szamoczące sie po ciemku miedzy gałęziami. Quote
Maupa4 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No własnie bo i ja zaraz doła od Was załapie ... :mad: edit: Brązowa ... masz ostrzeżenie ... :diabloti: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No weszla Brązowa i od razu optymizmem powiało. A Maupa na zielono, to sie wyprawia. U nas cichutko, przeprowadzajcie się na warmińskie wiochy. Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 życze sobie w roku 2010: dobrego domu dla Hopa,Gromita,Miki,Smutasa,Alaski,bajka,Gołębiewa,Suni, Powera. Diego,Fidela,Bladego,Szramy,Miska,Ogonka,Koko.... Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 czy moge pójśc i nakopaC sąsiadowi,który rzuca mi petardy pod oknami (te piszczące)? Quote
pinkmoon Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ej ja sobie też zyczę... a raczej nie sobie, tylko Bostonowi, Timbie, Diance, Gamecie i Akuszce :D , Korbie i nawet Iksowi! Alasce, Kubie, Tazo... nowych domków! I Wisience :( http://www.dogomania.pl/threads/176628-Co-wy-robicie-z-moimi-drzwiami-czyli-ile-serca-mamy-dla-psA-w tak w dąbrówce zakończył się stary rok... :( Quote
Betbet Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 żeby dołączyć do Was...a lepiej późno niż wcale...i żeby też powiać "optymizmem"...wczoraj popołudniu dostałam wiadomość, że zmarł mój dziadek... więc życzę w Nowym Roku by nie odchodzili zbyt szybko...ludzcy i maluczcy, a Ci którzy są niech znajdą bliskich, nowe domu i niech cieszą się byciem razem na zawsze Quote
Recommended Posts