akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Uwaga!!! Od dzisiaj zaczynmy mafijną akcję PINK! Mafia pisze swoje posty na różowo. Maupo, Brązowa chce mieć napis BRĄZOWA na różowo :lol: - za zasługi dla dogo. Możliwe to? Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 hahahahahahhahaha,bardzo chcę:) ten napis nad awatarem Quote
lika1771 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 będą większe jak się na nie kliknie ;) jeżeli ktoś może dac instrukcje żeby były od razu duże to z góry dziękuje :eviltong: Quote
Betbet Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dałaś jej życie, wiesz? jest taka bezbronna, biedna. Cudownie, że na Ciebie trafiła. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Quote
lika1771 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziekuje oczywiscie Wam wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.Wygranej w TOTKA to by Nam wszystkim ułatwiło zycie;) Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Betbet napisał(a):dałaś jej życie, wiesz? jest taka bezbronna, biedna. Cudownie, że na Ciebie trafiła. DOKŁADNIE!!! Sliczna jest. A co wet powiedział na jej oczko? To od ząbków? Wybacz dociekliwość, ale mam juz fobę na punkcie oczu. A to jej oczko ładnie nie wygląda. Tola miała kolejny atak. Wet dał 2 zastrzyki, jeden do domu - jakby coś. UWAGA: Akacja PINK :terazpol: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a): Wywalę te kundle na dwór, przywiążę łacuchem do budy, wlepię ze dwa razy kijem po grzbiecie, to może zdrowdze będą. Jak się człowiek z nimi certoli, to tak ma... I koniecznie zrób fotkę, bo inaczej nie uwierzę:evil_lol: ja teraz to juz się nawet nie denerwuje, biszkoptowy idiot wyżera zmrożone, spleśniałe kromy, popija to śniegiem, smrodzi, ma wzdęcia i o pólnocy wali ostatnią kupę :angryy::angryy:. Zakupiłam jeszcze jedno opakowanie espumisanu, bo już nie mam zdrowia latać z nim w wyścigu do zdobycznych krom:shake: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale Zu popyla jak nie przymierzając... terier:lol: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gabryjella napisał(a):No ja nie wiem co na to szefowa :eviltong: Różowa Brązowa jest Vitem Corleone?:cool3: To zara polecę buchnąć ją w mankiet czy w inny pierścionek, bo w coś tam na filmie całowali:roll:, ale kuna nie pamiętam w co:shake: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A Pynia wcinała z panem drożdżówkę w altance, popijali kawką i obgadywali nas pewnie... Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a): A Pynia wcinała z panem drożdżówkę w altance, popijali kawką i obgadywali nas pewnie... Zaraz obgadywali... Niewinne pogaduszki przy drożdzóweczce:evil_lol:. Już z tej Pyni taka plotkarę robią:mad: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bila napisał(a):I koniecznie zrób fotkę, bo inaczej nie uwierzę:evil_lol: ja teraz to juz się nawet nie denerwuje, biszkoptowy idiot wyżera zmrożone, spleśniałe kromy, popija to śniegiem, smrodzi, ma wzdęcia i o pólnocy wali ostatnią kupę :angryy::angryy:. Zakupiłam jeszcze jedno opakowanie espumisanu, bo już nie mam zdrowia latać z nim w wyścigu do zdobycznych krom:shake: Zu wczoraj też ukradła wysuszoną przylepkę, i mamy. Ale wcinała!!!! Żadnych przykrych następst nie było. Toli na bank zaszkodził ten "syropek", niech go szlag Gabryjella napisał(a):No ja nie wiem co na to szefowa :eviltong: Bila napisał(a):Różowa Brązowa jest Vitem Corleone?:cool3: To zara polecę buchnąć ją w mankiet czy w inny pierścionek, bo w coś tam na filmie całowali:roll:, ale kuna nie pamiętam w co:shake: Gabi, a co ty taki cykor?! My mamy demokratyczną szefową, Bilunia, nic nie bój! Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a):Zu wczoraj też ukradła wysuszoną przylepkę, i mamy. Ale wcinała!!!! Żadnych przykrych następst nie było. Toli na bank zaszkodził ten "syropek", niech go szlag Jak wysuszona, to się nic nie stanie, gorzej jak zmrożona i pożarta bez gryzienia:roll::angryy: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No faktycznie, z mrożoeym nie bede próbować. U Toli zaczyna sie nagle. dzisiaj w trakcie sesji, po zrobieniu Koo. Zobaczcie, ona tak gwłtownie puchnie, to gazy. i zaczyna się. Tu widac, ze juz boli, roni taki koci grzbiet: Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a):No faktycznie, z mrożoeym nie bede próbować. U Toli zaczyna sie nagle. dzisiaj w trakcie sesji, po zrobieniu Koo. Zobaczcie, ona tak gwłtownie puchnie, to gazy. i zaczyna się. Tu widac, ze juz boli, roni taki koci grzbiet: Ożeż ty orzeszku:shake:. Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gabryjella napisał(a):Tylko pytanie czy ma jaki pierścień :???: Jeszcze nam się każe składać :shock: i co wtedy Zawsze można jakiś metodą chałupniczą sklecić:cool3:, po nakrętce od szampana czy cuś takiego Gabryjella napisał(a):Bila kolor :lmaa: Juz poprawiłam barwy na mafijne:oops: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nooo, dzisiaj było gorzej niż w nocy. Biedniutka ta Tola. w sumie, to ona najbardziej delikatna z moich psów. Mimo że głupol. Gabryjella napisał(a):Tylko pytanie czy ma jaki pierścień :???: Jeszcze nam się każe składać :shock: i co wtedy ">Bila kolor :lmaa: Nie ma, ona bizuterii nie lubi chyba, Sopoko. Widzisz Bila, to twardzielka, żandarm i taki przydupasek szefuni :eviltong: Zaraz nas astem postraszy... Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 akucha napisał(a): [COLOR=#ff00ff]Widzisz Bila, to twardzielka, żandarm i taki przydupasek szefuni :eviltong: Zaraz nas astem postraszy... Ale skąpa, kuna na pierścień żałuje:mad: Quote
akucha Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Może ja Brązowa za naszymi "plecyma' na skarbnika wybrała?! Quote
Bila Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :lol:akucha napisał(a):Może ja Brązowa za naszymi "plecyma' na skarbnika wybrała?! Aaaaa, funkcyjna znaczy się:lol: Quote
Recommended Posts