Bila Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 akucha napisał(a):Taaa? To opowiadaj! nie ma co opowiadać:oops:, latałam z nim jak idiotka, nawet w piżamie o 3 w nocy. Dziwnym trafem zawsze latarnie mocno świeciły i zawsze jakiś sąsiad wracał do domu:angryy:. Akucha, ile on ma moczu w sobie:roll::-o, jakby to wylał w domu, to chata zalana Quote
akucha Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No fakt, ale mały chyba wtedy był? Zusia leje nie tak iwele. Po spaniu wiecjej, a tak to pstryka tyle co na kapslu. Ale też urośnie... Mam nadzieje, że się nuczy szybko, bo na dworze sika od razu. Tylko zimno jest, ona trzęsie się jak osika i TZ-et na mnie wrzeszczy, ze jś na zimno wynoszę. Quote
choleraa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='akucha']Ładny. Zupełnie jak moja Tola :diabloti: Heheheeh, i teraz niespodzianka! tego buldozka znalazlam w wyszukiwarce pod "boston terrier" :p Tola na pewno jest buldozkiem??;) Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Kaja, Internet kłamie :evil_lol: No dobra, Brązowa, dla ciebie - obrazki z naszego udręczonego zywota. Napiszę krótko - CIERPIMY! Pynia jest jednak zadowolona. Tola wychowuje, więc Spryciula nadmorska bryluje na pierwszym piętrze :lol: I nie pytajcie , co ona mi tam śpiewa, to hymn zwycięstwa chyba: Zbiorowa schizofrenia Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 DZIECKO. Żyje po to, aby maltretować Tolę i nieustannie polować na bukiecik Pyni Tola ma do niej duuużo cierpliwości, nie podejrzewałam jej o to. Quote
Bila Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pynia gigantka http://img263.imageshack.us/img263/3447/13071.jpg Ale mała rośnie i szaleje:cool3: http://img530.imageshack.us/img530/4909/14086.jpg Akucha wesoło u dziewczyn:multi: http://img263.imageshack.us/img263/4632/14109.jpg Quote
Maupa4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='akucha'] DZIECKO. Żyje po to, aby maltretować Tolę i nieustannie polować na bukiecik Pyni Coś w tym jest :hmmmm: Migotka swój ogon traciła ... trzy razy. Najpierw obgryzł go Groszek. Póżniej skonsumowało Bebiszcze. A na koniec przeżył skomasowany atak Czeskiej Bajki. Zuzia super. :lol: Karolina własnie ją oglądała. Powiedziała: "Jaki słodki ... klusek.:loveu: Szkoda, że one tak szybko rosną" ... Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No słodka też bywa. Dziekujemy Karolinie :lol: Ale powiem szczerze, że ja już sie szczeniakiem nacieszyłam. Chcę, żeby szybko urosła :p Quote
Maupa4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dlatego my nauczone "wieloletnim" i "wieloilościowym" doswiadczeniem zachwycamy się juz TYLKO szczeniaczkami które są czyjeś i są tylko i wyłącznie na zdjęciach. ;) Wracamy do naszych "preferencji" sprzed lat - podobają nam się bulwy w "statecznym" wieku. A im starsza tym bardziej nam się podoba. :cool3: Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ale ty masz cywilizowane psy i mozesz wprowadzic do stada dorosłego psa. Ja nie, więc ciepliwie znoszę szczeniactwo. Zawsze zastanawiam sie, jak ty to robisz, że kazdy noy pies mile widziany. U mnie nawet Pyni broni domu i "swojego kawałka podlogi". Quote
olenka_f Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 prosiaki jak zwykle rozkoszne no a Pyń - śpiewaczka jakaś się zrobiła :evil_lol: Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Gabryjella']E tam szczeniakiem jest kilka miesięcy duża będzie kilkanaście lat. Ciesz się chwilą :diabloti: Ciesz się Akucha, że Ty do stada możesz wprowadzić chociaż szczeniaka, ja nie mogę żadnego stworzenia, nawet ryby do akwarium, bo ta jedna co ją mam też cholera agresywna i wszystkie inne tłucze. Ooooooops chyba nie powinnam mieć już żadnych zwierząt :hmmmm:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Gabi :multi: Nie wierze, ze rybce tez nie daruje! A miałas doświadczenia ze szczeniakiem? Bo zobacz, Tolka wali w inne psy jak kula armatnia, a ja zobaczyła Zu, to zrobiła oczy jak szklanki i z mety adoptowała srulę. Quote
akucha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Eee, nie szukaj, nie odrywaj sie od dogo :evil_lol: Zapytałam, bo u mnie te dwie ryby zawsze pustoszyły akwarium. Nie wiedziałam, ze bojownik taki cięty... dawne czasy. Quote
brazowa1 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Gabryjella']średnie (jak na akwariową) srebrne. Gupiki ani mieczyki też nie bo miałam, te się nie tłukły za to powiększały stado w zastraszającym tempie [/QUOTE] te srebrne to molinezja? Przypomniałaś mi Gabryjella z tymi gupikami;gdy obdarowalismy moja ciotkę tymi rybkami,biedna kobieta wzięła sobie do serca ratowanie przychówku,którego przybywalo co tydzień.Wszedzie w mieszkaniu miala naczynia z gupikami,maleńkimi jak przecinki.Jakaś masakra. Quote
brazowa1 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 oj nie :) sa tez pstrokate,zółte,srebrne...no ja takie miałam :roll: Quote
iwlajn Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Gabi, piękne te gurami:loveu: I nazywają się jakoś tak... swojsko:lol: Akucha, jak reaguje Pynia gdy Zuzia dorwie jej bukiecik?:diabloti: Quote
Kasia25 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Siemanko, Cioteczki:lol: Bez internetu jak bez ręki, ani przepisu na ciasto nie wygooglujesz, o której autobus w swięta odjeżdża nie wiesz, więc spóźniasz się do pracy:oops: . Po kilku takich dniach bez netu stwierdzam, że jestem dzieckiem neo. Na szczęście mam już internet i jestem u siebie i jest CUDOOOOOOWNIE!!!!:diabloti: Też miałam gurami piękna rybka ale bardzo terytorialna, więc wredna, moja powędrowała do zoologicznego:roll: Nawet żabie Monice nie przepuściła. Quote
Kar0la Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Masz rację Kasiu. Bez netu ani rusz.:roll: Akucha Zuzia rośnie jak na drożdżach, strasznie słodka jest!:loveu: Pachnie szczeniaczkiem? Quote
iwlajn Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witaj Kasiu!!!!:) Super, że się przeprowadziłaś i że jesteś u siebie. Kiedy ja tak będę mogła powiedzieć... chyba jak się w końcu zdecyduję, gdzie moje miejsce w świecie:) To już nie mieszkasz w Rumii? Quote
brazowa1 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kasiu,a kiedy przyjeżdzasz po pieska? Quote
olenka_f Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 brazowa1 napisał(a):Kasiu,a kiedy przyjeżdzasz po pieska? :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Celina12 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No tak bez netu...skąd to znma...na dodatek brak czasu.... Akuszko pozdrawiamy Ws mocno....przesyłamy całuski. Quote
Recommended Posts