Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia25']Akucha nie bądź chciwuska poka Zuuu i Ciotki:p

Co się dzieje, czemu taka ciszaaaaa?:roll:

Kar0la, Celinko, Kasiu, Iwlajn - serdecznie Was pozdrawiam i przepraszam, żem leniwa i na watek nie wchodzę. Jak se pomyslę, ze trzeba wklejać :roll:
To wkleję no:

Tu pyszczy na Pynię, zazdrości, bo wleźć nie potrafi kurdupel jeden

Kluchon zatracony, jazgot i brudas

Czego chce ten okular?

Kar0la, pachnie jeszcze szczeniaczkiem, owszem. Chrapie, mlaska, pieje. Gazów brak!

Posted

Ani pisnęła!!!!! Położyła się na stole i przysnęła :lol: Bo ogólne oglądanko ją znudziło.

Nie mam wiecej fotek, trza dorobic. Jesienne lenistwo mnie dopadło. Przesypiam dzień, a do fot dobre światło potrzebne. O!

Posted

My też pozdrawiamy z Maksymilianem na czele;)
Chociaż on to raczej powinien nazywać się Bob budowniczy albo podrzut.
Cioteczki od wczoraj mam piesa w domu i dziś już afera. Tzta zaczepił przewodniczacy wspólnoty z pytaniem czy my mamy psa. Na odpowiedź, ze tak powiedział, że powinnismy podpisy najpierw od mieszkańców zebrać ale oni i tak zgody nie wyrażą, bo wspólnota ustanowiła zakaz posiadania psów. To jakaś paranoja jest. Nie spałam po nocce, bo urodziny Kamilowe wyprawialiśmy, padam na twarz i jeszcze to. No nic musze szukać przepisów w necie, bo gdybym wiedziała, że takie absurdalne warunki tam panują, to bym w życiu tam nie zamieszkała a miało być tak pięknie:placz:

Maksymilian

Tutaj słabo ale wielkosciowo dla Brazowej

Posted

[quote name='akucha']Kluchon zatracony, jazgot i brudas

Akucha to szkalowanie? :mad: czy podpuszczanie? :evil_lol: ...mała Zu - bulwo-urokliwa laska rośnie :loveu: mini cudooo na maxa!

Posted

Jak ona urosła Akuszko, Zuzka to juz taka panieneczka się robi , bobaskowe boczki znikają:lol: Śliczna!!!! TZcik super wdzianko sprawił!!!!! Mina Pyni mówi wszystko:evil_lol:

Posted

No urołsa, urosła. Karmię jak indora, bo niejadek jest :cool3:
TZ-et jest ok, lubie go :evil_lol:
Pynia fajna cioteczka. Burczy, ale pozwala już spać obok. Mała w nocy, gdy udaje się do toalety, skacze na Pynię., łazi po niej, bo Pyń leży na brzegu łóżka.

Posted

[quote name='Kasia25']My też pozdrawiamy z Maksymilianem na czele;)
Chociaż on to raczej powinien nazywać się Bob budowniczy albo podrzut.
Cioteczki od wczoraj mam piesa w domu i dziś już afera. Tzta zaczepił przewodniczacy wspólnoty z pytaniem czy my mamy psa. Na odpowiedź, ze tak powiedział, że powinnismy podpisy najpierw od mieszkańców zebrać ale oni i tak zgody nie wyrażą, bo wspólnota ustanowiła zakaz posiadania psów. To jakaś paranoja jest. Nie spałam po nocce, bo urodziny Kamilowe wyprawialiśmy, padam na twarz i jeszcze to. No nic musze szukać przepisów w necie, bo gdybym wiedziała, że takie absurdalne warunki tam panują, to bym w życiu tam nie zamieszkała a miało być tak pięknie:placz:

Maksymilian

Tutaj słabo ale wielkosciowo dla Brazowej

O matko, Kasiu, dopiero teraz zobaczyłam!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, jakie słodkie stworzonko i taka przykrość na dzień dobry! :placz:
Nie mam pojecia, jak to jest. Dopytam sie jutro w pracy, bo mam tam prezesa wspólnoty mieszkaniowej.
Mam nadzieje, ze to tylko jakis bzdurny wymysł.

On bedzie duzy!

Posted

Znalazłam to:
20.11.2008, 06:54:12
Wpis #4
Goście

Ale bzdura!!!!!!!!! Ludzie "Wspólnota" nie może wprowadzać przepisów, które nie mają odniesienia do prawa obowiązującego w Polsce. Prosze złożyc doniesienie do prokuratury o próbie wydłudzenia pieniędzy przez "Wspólnotę". Następny pozew do Sądu Administracyjnego o stwierdzenie niezgodności uchwały z obowiązującym prawem. U nas spółdzielnia uchwaliła, że nie wolno odkurzać w niedzielę (chyba jakieś odchylenie religijne), bo mozna zostać wykluczonym z członkostwa!!!! I co - przerżneli.

W Polsce nie obowiązuje zakaz posiadania psów :lol:

Każą płacić mieszkańcom za posiadanie psa - Forum dziennikwschodni.pl - Lubelskie, Lublin, Biała Podlaska, Chełm, Kraśnik, Lubartów, Łęczna, Puławy, Świdnik, Zamość

Posted

Jutro się dowiemy jaki duży będzie głyzieeeeee niemozebnie i robi piękne zwarte kupy na Kamila dywaniku. Ulubiony jego:lol: Postukam do sasiada naprzeciwko poproszę status wspólnoty i jak mnie wnerwią, to psa zarejestruje pod adresem teścia to naprzeciwko w bloku a u siebie koze zamelduje. Tego pewnie w zakazach nie będzie.

O dziękuje Akuszko!!!!!!!!!! Ty to jednak niezastapiona jesteś! Juz mogę iść spać i ich statusem pod nosem pomerdać:)

Posted

Kasia25 napisał(a):
Jutro się dowiemy jaki duży będzie głyzieeeeee niemozebnie i robi piękne zwarte kupy na Kamila dywaniku. Ulubiony jego:lol: Postukam do sasiada naprzeciwko poproszę status wspólnoty i jak mnie wnerwią, to psa zarejestruje pod adresem teścia to naprzeciwko w bloku a u siebie koze zamelduje. Tego pewnie w zakazach nie będzie.

O dziękuje Akuszko!!!!!!!!!! Ty to jednak niezastapiona jesteś! Juz mogę iść spać i ich statusem pod nosem pomerdać:)

Skad go macie??? Rany, jaki pluszak. ha haaa, dasz rade!

Posted

Kasiu pouszyłam dziś na zebraniu TPOPZ sprawę spółdzielni. z ciekawości - o jakim mieście mówimy? poprosiłam nasza prawniczkę o radę więc mówi, że z tego co wie spółdzielnia nie ma prawa narzucać takiego rozporządzenia. mogą zabronić wyprowadzania psa na trawnik w obrębie wspólnoty, ale nie mogą Ci w domu gmerać. musiałabyć się gdzieś cywilnie odwoływac.