Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onegdaj wydrylowałam kochane moje 8 kilo wiśni!!!! :p

A dzisiaj grillowałam :eviltong:

Trochę sie pokreciłam Zosiu, bo rodziców miałam i 4 psy, to trzeba było trochę odganiać.

A Pynia wczoraj nalała mi na łóżko, w miejscu, gdzie śpię. Odkryłam te zbrodnię późno w nocy, gdy zamierzałam się przespać :placz:
Za co tak mnie załatwiła???

JĘDZA!!!!! ŻMIJA, FUJA nadmorska, o!

Posted

Pokaże wam teraz naszą goscinność :oops:

Tolunia, zejdź proszę...

Akucha, to żart? To do mnie?

Proszę mi tu nie machać... no, no... nic nie widzę!

Ja nic nie muszę!

Chcesz, to siadaj - jakoś to PRZEŻYJĘ!

Człowiek osłabiony śmiechem, nie jest w stanie upartego osła ruszyć. Serio.

Posted

Bila, ona rozpuszczona taka! Foteli było więcej.
A najśmieszniejsze jest to, ze fotel potrzebny był dla Toffi, bo ona przecież tylko z Pania bedzie siedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='brazowa1']bedzie niebulwowo.Mam goraca prosbe,aby kazdy,kto tu zaglada,wyslal maila

http://www.dogomania.pl/forum/f60/zamkneli-zwierzecy-horror-posel-sie-oburza-twoj-mail-jest-wazny-143524/

raz,zeby wesprzec Karine w jej dzialaniach,a dwa,zeby jakis durak naspenym razem pomyślal,zanim publicznie żażartuje z maltretowania zwierzat.On nas reprezentuje!

WAZNE!
[SIZE="5"]
WYSYŁAĆ CIOTECZKI WAŻNE!!!

My z Brązową już wysłalyśmy :p

Brązowa, trzeba na pomorskim załozyć sopocki watek i w pierwszy post wkleić linki do naszych watków. Dogo szwankuje, nie mogę ich odnaleźć z twoejego profilu :placz: Wczoraj godzine p-rzeszukiwałam dogo i znalazłam tylko 3.
Straciłam kontkt na sopociaki.
Zresztą, taki watek sie przyda do bleblania na sopckie, schroniskowe tematy.

Posted

akucha napisał(a):

Zresztą, taki watek sie przyda do bleblania na sopckie, schroniskowe tematy.

noo!:loveu: i moze kiero lub pani prezes czasem do nas zajrza:) slowo sopot przyciagnie na pewno :)

Posted

:evil_lol: Sięgnęłam wyobraźnią w przyszłość. Wiesz, jak to u nas bywa. Ważne sprawy schroniskowe, a potem wleci Szefowa, Kasia, Olenka, Gabi i my... i jest wesoło :lol:

Pana kierownika serdecznie ugoszcze, o niuansach bedziemy pisac u Pyni, hahahahahaaaaa....

Posted

Rzadko piszę, bo często nie mogę się zalogować. Wywala mnie i już :angryy:, ale czytam co tam cioteczki spłodzą. :evil_lol::evil_lol: Jesteście niemożliwe. :evil_lol::evil_lol:

Buziaczki dla prosiaków, Pyniulca i Wiewióra. :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kar0la, witaj!!!! :loveu:
Przejdź na Operę, wtedy problem z logowaniem zniknie.
Logujesz się i pudło, tez tak mam. Otwieram wtedy kolejną zakładkę, wchodzę na dogo i pojawiam sie juz jako zalogowana.
Nie mam pojecia, dlaczego tak jest, ale tak jest :lol:

Posted

Ja cały czas używam Opery. Ja już kombinowalam różnie. Teraz udaje mi się zalogować, ale za to wyszukiwarka nie działa. Jak nie urok to ...... :angryy:

A Tola widzę głuchnie jka moja Gabi,:evil_lol: jak słyszy: zejdź - to robi się głucha i taaaaka ciężka, że jej zepchnąc nie można.

Posted

No patrz, a mnie ten sytem z zakładkami nigdy nie zawodzi. Pierwsze logowanie zawze kiszka. Nie wyłączam tej trefnej zakładki, tylko w nowej już jestem zalogowana.

O wyszukiwrce i przeglądaniu postów i wątków z profilu to juz dawno zapomnieliśmy :evil_lol:

Tolka nie jest głucha, ona słucha, strzela miny, fochy. OSIOŁ to!

Posted

Akuszko,mi sie wydaje,ze szczeniaki beda mialy metryki.To chyba mysmy sie przyzywyczaili,ze "po rodowodowych" oznacza bez rodowodu.Ciekawe,co odpisze:)
za bardzo sie chwali osiagnieciami rodzicow.
ZAłośni sa hodowcy,gdy pisza "juz do oddania",przeciez wiadomo,ze nie do oddania,tylko do sprzedania,bo rozmnażaja dla kasy.

Posted

warunkowo nawet pies bez uprawnien,moze byc reproduktorem.
czy suka musi miec czempionat? wydaje mi sie,ze nie musi,starczy,zeby na ocenach bardzo dobrych zrobila hodowlanke.Niech ktos madrzejszy nas oswieci.

Posted

Ło matko, dalej do mnie pisze, straszy i próbuje naciagnąć, żebym do niej zadzwonila. I nie napisała, czy mają metryczki... a przecież potencjalni chętni maja prawo wiedzieć, nie?