akucha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Onegdaj wydrylowałam kochane moje 8 kilo wiśni!!!! :p A dzisiaj grillowałam :eviltong: Trochę sie pokreciłam Zosiu, bo rodziców miałam i 4 psy, to trzeba było trochę odganiać. A Pynia wczoraj nalała mi na łóżko, w miejscu, gdzie śpię. Odkryłam te zbrodnię późno w nocy, gdy zamierzałam się przespać :placz: Za co tak mnie załatwiła??? JĘDZA!!!!! ŻMIJA, FUJA nadmorska, o! Quote
Bila Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przesympatyczna ta sikająca jędza:diabloti::loveu::lol: Quote
akucha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Pokaże wam teraz naszą goscinność :oops: Tolunia, zejdź proszę... Akucha, to żart? To do mnie? Proszę mi tu nie machać... no, no... nic nie widzę! Ja nic nie muszę! Chcesz, to siadaj - jakoś to PRZEŻYJĘ! Człowiek osłabiony śmiechem, nie jest w stanie upartego osła ruszyć. Serio. Quote
Bila Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Tolkę przyssało do fotelika:cool3:, wie dziewczyna, że goście przyjdą, wyjdą, a fotel zostaje i trzeba go pilnować:diabloti: Quote
akucha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bila, ona rozpuszczona taka! Foteli było więcej. A najśmieszniejsze jest to, ze fotel potrzebny był dla Toffi, bo ona przecież tylko z Pania bedzie siedzieć :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 brzydko Pynia,fuj,fuj,fuj.Niedobra Pynia. Ale goscie sa wyrozumiali :lol: i ta kibicujaca Tola :"no zwal ja z mojego fotela,wywal!" Quote
olenka_f Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ja tam lubie takie uparciuchy :evil_lol: zaszczańców ciut mniej ale jak mają taki urok to sie m wszystko wybacza nawet spanko na podłodze :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 bedzie niebulwowo.Mam goraca prosbe,aby kazdy,kto tu zaglada,wyslal maila http://www.dogomania.pl/forum/f60/zamkneli-zwierzecy-horror-posel-sie-oburza-twoj-mail-jest-wazny-143524/ raz,zeby wesprzec Karine w jej dzialaniach,a dwa,zeby jakis durak naspenym razem pomyślal,zanim publicznie żażartuje z maltretowania zwierzat.On nas reprezentuje! WAZNE! Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='brazowa1']bedzie niebulwowo.Mam goraca prosbe,aby kazdy,kto tu zaglada,wyslal maila http://www.dogomania.pl/forum/f60/zamkneli-zwierzecy-horror-posel-sie-oburza-twoj-mail-jest-wazny-143524/ raz,zeby wesprzec Karine w jej dzialaniach,a dwa,zeby jakis durak naspenym razem pomyślal,zanim publicznie żażartuje z maltretowania zwierzat.On nas reprezentuje! WAZNE! [SIZE="5"] WYSYŁAĆ CIOTECZKI WAŻNE!!! My z Brązową już wysłalyśmy :p Brązowa, trzeba na pomorskim załozyć sopocki watek i w pierwszy post wkleić linki do naszych watków. Dogo szwankuje, nie mogę ich odnaleźć z twoejego profilu :placz: Wczoraj godzine p-rzeszukiwałam dogo i znalazłam tylko 3. Straciłam kontkt na sopociaki. Zresztą, taki watek sie przyda do bleblania na sopckie, schroniskowe tematy. Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 akucha napisał(a): Zresztą, taki watek sie przyda do bleblania na sopckie, schroniskowe tematy. noo!:loveu: i moze kiero lub pani prezes czasem do nas zajrza:) slowo sopot przyciagnie na pewno :) Quote
kaerjot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bardzo mi się podoba : bleblanie sopockie To taki nowy festiwal? Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :evil_lol: Sięgnęłam wyobraźnią w przyszłość. Wiesz, jak to u nas bywa. Ważne sprawy schroniskowe, a potem wleci Szefowa, Kasia, Olenka, Gabi i my... i jest wesoło :lol: Pana kierownika serdecznie ugoszcze, o niuansach bedziemy pisac u Pyni, hahahahahaaaaa.... Quote
Kar0la Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Rzadko piszę, bo często nie mogę się zalogować. Wywala mnie i już :angryy:, ale czytam co tam cioteczki spłodzą. :evil_lol::evil_lol: Jesteście niemożliwe. :evil_lol::evil_lol: Buziaczki dla prosiaków, Pyniulca i Wiewióra. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kar0la, witaj!!!! :loveu: Przejdź na Operę, wtedy problem z logowaniem zniknie. Logujesz się i pudło, tez tak mam. Otwieram wtedy kolejną zakładkę, wchodzę na dogo i pojawiam sie juz jako zalogowana. Nie mam pojecia, dlaczego tak jest, ale tak jest :lol: Quote
Kar0la Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja cały czas używam Opery. Ja już kombinowalam różnie. Teraz udaje mi się zalogować, ale za to wyszukiwarka nie działa. Jak nie urok to ...... :angryy: A Tola widzę głuchnie jka moja Gabi,:evil_lol: jak słyszy: zejdź - to robi się głucha i taaaaka ciężka, że jej zepchnąc nie można. Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No patrz, a mnie ten sytem z zakładkami nigdy nie zawodzi. Pierwsze logowanie zawze kiszka. Nie wyłączam tej trefnej zakładki, tylko w nowej już jestem zalogowana. O wyszukiwrce i przeglądaniu postów i wątków z profilu to juz dawno zapomnieliśmy :evil_lol: Tolka nie jest głucha, ona słucha, strzela miny, fochy. OSIOŁ to! Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zobaczcie, co znalazłam: Jack russell terrier -juz do oddania -gdynia - Ogłoszenia Zapytalam jej, czy ZK wie, ze sprzedaje kundle w typie rasy. Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Akuszko,mi sie wydaje,ze szczeniaki beda mialy metryki.To chyba mysmy sie przyzywyczaili,ze "po rodowodowych" oznacza bez rodowodu.Ciekawe,co odpisze:) za bardzo sie chwali osiagnieciami rodzicow. ZAłośni sa hodowcy,gdy pisza "juz do oddania",przeciez wiadomo,ze nie do oddania,tylko do sprzedania,bo rozmnażaja dla kasy. Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hodowcy zawsze pisza, ze rodowodowe. Suka nie ukończyla championatu, więc nie ma uprawnień hodowlanych, tak? Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 warunkowo nawet pies bez uprawnien,moze byc reproduktorem. czy suka musi miec czempionat? wydaje mi sie,ze nie musi,starczy,zeby na ocenach bardzo dobrych zrobila hodowlanke.Niech ktos madrzejszy nas oswieci. Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dziewczymy od terrirów oświeciły mnie. Nie musi. Ludzie nie rozumieja, ze fraza "po rodowodowych rodzicach" to stały repertuar rozmnazaczy. Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 :) bedziesz pania przepraszac:) jak ja kiedys dziewczyne,ktora chciala oddac trzytygodniowego kotka. Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ta Pani nie udzielila mi odpowiedzi, wyzwała mnie :evil_lol: Nie bede! Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 to jakas glupia baba,rozmnazaczka legalna.Gdyby byla na poziomie,bylaby dumna z faktu,ze moze Cie uspokoic. Quote
akucha Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ło matko, dalej do mnie pisze, straszy i próbuje naciagnąć, żebym do niej zadzwonila. I nie napisała, czy mają metryczki... a przecież potencjalni chętni maja prawo wiedzieć, nie? Quote
Recommended Posts