Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj był u nas taki upal, a ta starucha szalala cały dzień.
Gdy wyjmuję aparat, to lata i szuka czegoś, czym moglaby się popisać. Pozuje i szczeka na mnie, gdy focę inne psy. GWIAZDA!

Posted

akucha napisał(a):
Dzisiaj był u nas taki upal, a ta starucha szalala cały dzień.
Gdy wyjmuję aparat, to lata i szuka czegoś, czym moglaby się popisać. Pozuje i szczeka na mnie, gdy focę inne psy. GWIAZDA!

No gwiazda:lol:.

Posted

A jakiż tam papuśny - toć to wampir :diabloti:.

Akucha - oprócz nieuczesanego Wiewióra odnoszę wrażenie, że wszystko wokół niego jest bardzo uczesane. Mam na myśli Twój ogród. Harujesz tam od świtu do nocy czy co ?

Posted

Zosiu, ja leń :oops:, harówka to nie dla mnie.
Wybieram krzewy i kwiaty, sadzę kwiaty i zielsko wyrywam - jak mam melodię.
Ogród do hobby małża, on go zrobił dla piesków. Wszystko zaczęło się od oczka wodnego - dla chłodzenia prosiaków. I tak jakos to poszło.

Posted

No to pięknie poszło :lol:
A nie cyknęłabyś takich fot perspektywiczno-panoramicznych ... :modla:
Bulwy i ogrody to ja mogę oglądać i oglądać a bulwy w ogrodzie to już szczyt ... marzeń ... ;)

Posted

W ubiegłym roku też drylowałam "jedno". Ponieważ ja jakoś mało sposobna do takich zadań, a psy ciekawskie, to wyglądałyśmy wszystkie jak pisanki wielkanocne. W buraczkowym kolorze.
Przyznam się jeszcze, że wymysliłam :oops: - iż zrobię to przed telewizorem, bo... bo film ciekawy dali. Myślałam, że robota nudna, to szybciej zleci. Nakryłam łózko jakimiś poszwami i do dzieła. Psy potem wykapałam, siebie też i zadowolona poszłam spać.
Wstałam rano... a na ścianach picasso :p, nawet na rolecie okiennej i meblach.
Wisnie to złośliwe ścierwa, mają mega rozbryzg jednak!
Jutro idę na ogród z tą robótką.

Posted

akucha kup drylownice-tanie i jakos tam pomaga.

powiem Wam,jak o malo nie umarłam.Tego ranka,gdy mialam jechac z Szuwar po Bossa,stwierdzilam,ze podetne suce pazurki.Nie zeby tego potrzebowala,ale co dwa tygodnie podcinam końcowki,zeby suka nie wyszla z wprawy,ze przy niej manipuluje,bo sie szybko odzwyczaja,a potem,gdy jest potrzeba wyciac zlamany pazur,trening sie przydaje jak znalazł.Jedna lapa przednia,druga...a tam-miedzy opuszkami,tą duzą a tymi mniejszymi-jedno wielkie bloto stworzone z ziemi i sluzu i ropy.Rwalam wlosy zglowy,jak ja moglam tego nie zauwazyc,czemu ona nic nie pokazala!Przeciez to jakas stara rana!I jakie to musi byc rozlegle.Odmaczam-nic,ścieram chusteczka,mam wrazenie,ze rana musi sięgac do kosci,pewnie juz poszla martwica,skoro pies nie czuje bolu.Nieważne,ze uzywa nogi,jak gdyby nigdy nic-w glowie mam ,jak lape trzeba bedzie uciąć,jak straci czucie-a wszystko przeze mnie,bo nie zauwazylam,ze psu wyrwalo połowe mięsa z łapy.Zapewne,przy tak zapapranej ranie,dojdzie takze gronkowiec...
balam sie na chama wyciagac syfy (mieso z lapy),polalam obficie rivanolem w żelu,zawiązalam,niech sie odmacza.Odmoczylo sie.
Hm,kurde,no nie,ja Wam to musze pokazać...
Umrzecie.

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dawaj foty, bo ja taka ciekawa!
I kto by pomyślał, ze Brązowa to mega panikara, co? Hahahahaaaaa...
A wyobraźnia... mieram :evil_lol:

Kochana, mam drylownicę, no jak inaczej?

Gabi, ty spryciula jednak :crazyeye: A ja myslałam, ze męczeństwo z tym jednym wiadrem odstawiam. Masz zapasik niczego sobie.
A wisienki z tym czymś to się tata z mamą nazywa, wiesz? Pychotka :eviltong:

Małża nie chwalę, jeszcze mi napuchnie z dumy i pęknie.
I kto będzie tego wszystkiego dogladał? :razz:

Posted

Eeee tam. Obstawiam taką sytuację, że małż Akuchy robi całą robotę a ona z patyczkiem w rączce wydaje rozkazy.

No co ? Przecież sama się chwaliła, że z niej leniwiec.