iwlajn Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No właśnie, Zosiu, jak tam kolejny dzień bez papierosa??:) Quote
Zosia4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dziewczyny - ze mną to jest tak : twardzielką nie jestem ale jak już sobie coś postanowię, to staram się samej sobie dotrzymać słowa. No i jak na razie dotrzymuję. Dni nie liczę ale jak minie pierwszy tydzień to będę wiedziała, że coś osiągnęłam. Quote
iwlajn Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 To pewnie przy okazji dom i ogród już na błysk wysprzątane:) Może teraz, Zosiu, za gotowanie się weźmiesz, żeby ręce czymś zająć...:) Quote
brazowa1 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Bila,orientujesz sie w boksach w potzrebie? ktos wyadoptowal ostatnimi czas albo w ogole boksera /bokserke płowa,do Gdańska-Wrzeszcza? bo wlasnie zostala przez wlaścicielke oddany,w ręce dziewczyny,ktora wymienia psy najdalej co 3 miesiace. Quote
Bila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 brazowa1 napisał(a):Bila,orientujesz sie w boksach w potzrebie? ktos wyadoptowal ostatnimi czas albo w ogole boksera /bokserke płowa,do Gdańska-Wrzeszcza? bo wlasnie zostala przez wlaścicielke oddany,w ręce dziewczyny,ktora wymienia psy najdalej co 3 miesiace. Na FBwP mówią,że w ostatnim czasie nie wydawali żadnego psa w do Gdańska Wrzeszcza:shake:. Może joaaa coś będzie wiedzieć. Jeśli to suńka fundacji SOS, to trzeba natychmiast ich powiadomić. A coś więcej wiadomo o suni, w jakim wieku, jakie umaszczenie? Quote
Bila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A to na pewno jakas fundacja "bokserkowa" wydawała sunie? Quote
brazowa1 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 ja nie wiem czy to suka,czy pies.Baba pod sklepem mi mowi,gdy sie zdziwilam,ze znowu ma nowego psa (tydzien temu widzialam ja z 5ciomiesiecznym kundelkiem,a poł roku wczesniej miala psa ze schroniska,owczarkowatego.To takie ludzkie tatałajstwo),ze od sasiadki dostala,ktora dostala go z fundacji.Z tych nerwow nie zajrzalam,czy to pies czy suka i nie dopytalam,jaka fundacja.Ale dowiem sie. Hm,a moze chodzilo o fundacje Irasiad?teraz mi wpdało do glowy Quote
brazowa1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 co chcesz Betbet,przeciez ona lubi psy,kazdego napotkanego wysciska,moja suke juz z daleka woła,pozwala skakac na siebie i lizac po twarzy.Dobry czlowiek,co nie? Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Brązowa, może zrób zdjęcie suce, zalożymy wątek. Ktoś rozpozna, jesli ona z dogo jest. Ciotki, jestem wykończona pierwszymi dniami pracy. Jeden chaos, przychodzę do domu i padam. Dwa dni musiałam łazić "na galowo" - czyt.: buty na obcasach :placz: Tak mnie kości piszczelowe i stopy bolą, że ledwo do domu doszłam, już w normalnym obuwiu oczywiście. UMIERAM. Zapisali mnie bez pytania na jakiś weekendowy wyjazd do Jastrzębiej... coś tam, gdzieś nad morzem i jutro muszę jechać. Ci szeleni ludzie mają w planach obserowanie wschodu Słońca. Ja będę Słońce żegnać. Co to za odpoczynek z porannym zrywem? I tak to jest... Quote
Maupa4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='akucha'] Ciotki, jestem wykończona pierwszymi dniami pracy. Jeden chaos, przychodzę do domu i padam. Dwa dni musiałam łazić "na galowo" - czyt.: buty na obcasach :placz: Tak mnie kości piszczelowe i stopy bolą, że ledwo do domu doszłam, już w normalnym obuwiu oczywiście. UMIERAM. Nie płacz ... jakos musisz sie wyrózniac z tłumu uczniów ... :siara: Ja tam nigdy nie umiałam chodzic "na obcasach" i kara była ... Jak miałam praktyki w szkole to mnie pogonili do szatni na zmianę obuwia z komentarzem "a ty gdzie ? szatnia dla uczniów jest na dole" ... No ale jakbym miała te buty na obcasie ... to nie pomyśleliby że ja ... uczeń :diabloti: [quote name='akucha']Zapisali mnie bez pytania na jakiś weekendowy wyjazd do Jastrzębiej... coś tam, gdzieś nad morzem i jutro muszę jechać. Ci szeleni ludzie mają w planach obserowanie wschodu Słońca. Ja będę Słońce żegnać. Co to za odpoczynek z porannym zrywem? Trzeba było pisać wcześniej ... Może dałoby się mnie wrzucić na podmiankę ... piękne zdjęcia wschodu słońca bym Wam zrobiła ... :cool3: Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :evil_lol: Ja wzrostem i tak się wyróżniam. Najmniejszy obcas jest dla mnie udreką. Taka fizjologia chyba. Maupo, ty bez bólu rano wstajesz? Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Akucha daj swoja fotkę na obcasach:cool3: Quote
brazowa1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 w ogole jakąś swoja fotke daj :) Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Juz lecę z intymnymi fotami, oczywiście :razz: Noga w szpilce? Ja nie mam szpilek, zabiłabym się chyba. Zresztą - mam lęk wysokości. A po nodze w szpilce czego bedziecie chciały? :niedowia: Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 akucha napisał(a):Nie mam, kto ma mi zrobić? bulwy? MAłżon:p:p:p Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hahahahaha, jemu aparat z rąk wyleci, obiektyw się zatnie, guziczek wyskoczy. Nie tyka - ma zakaz. To człowiek demolka. Raz poprosiłam go, żeby naoliwił mi zawias okienny, bo skrzypiał i doprowadzał mnie do furii. Spadł z tym oknem na nowy telewizor. Rozwalił i jedno i drugie. Tak mnie wtedy wkurzył, ze pacnełam go glinianym dzbankiem. Siniał symetrycznie. Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Małżon pobity:lol::diabloti:. Zostaje jeszcze brat i mama:p:p:p Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 I tatuś :lol: Rodzonych nie tykam siostro :diabloti: Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 akucha napisał(a):I tatuś :lol: Rodzonych nie tykam siostro :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do zrobienia fotki, zostają, cfffaniaro:cool3: Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jade jutro na wywczasy, może ktoś się zlituje i cyknie. Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 akucha napisał(a):Jade jutro na wywczasy, może ktoś się zlituje i cyknie. My poczekamy:cool3: Quote
Recommended Posts