Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny - ze mną to jest tak : twardzielką nie jestem ale jak już sobie coś postanowię, to staram się samej sobie dotrzymać słowa.

No i jak na razie dotrzymuję. Dni nie liczę ale jak minie pierwszy tydzień to będę wiedziała, że coś osiągnęłam.

Posted

Bila,orientujesz sie w boksach w potzrebie? ktos wyadoptowal ostatnimi czas albo w ogole boksera /bokserke płowa,do Gdańska-Wrzeszcza? bo wlasnie zostala przez wlaścicielke oddany,w ręce dziewczyny,ktora wymienia psy najdalej co 3 miesiace.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Bila,orientujesz sie w boksach w potzrebie? ktos wyadoptowal ostatnimi czas albo w ogole boksera /bokserke płowa,do Gdańska-Wrzeszcza? bo wlasnie zostala przez wlaścicielke oddany,w ręce dziewczyny,ktora wymienia psy najdalej co 3 miesiace.

Na FBwP mówią,że w ostatnim czasie nie wydawali żadnego psa w do Gdańska Wrzeszcza:shake:. Może joaaa coś będzie wiedzieć. Jeśli to suńka fundacji SOS, to trzeba natychmiast ich powiadomić. A coś więcej wiadomo o suni, w jakim wieku, jakie umaszczenie?

Posted

ja nie wiem czy to suka,czy pies.Baba pod sklepem mi mowi,gdy sie zdziwilam,ze znowu ma nowego psa (tydzien temu widzialam ja z 5ciomiesiecznym kundelkiem,a poł roku wczesniej miala psa ze schroniska,owczarkowatego.To takie ludzkie tatałajstwo),ze od sasiadki dostala,ktora dostala go z fundacji.Z tych nerwow nie zajrzalam,czy to pies czy suka i nie dopytalam,jaka fundacja.Ale dowiem sie.
Hm,a moze chodzilo o fundacje Irasiad?teraz mi wpdało do glowy

Posted

Brązowa, może zrób zdjęcie suce, zalożymy wątek. Ktoś rozpozna, jesli ona z dogo jest.

Ciotki, jestem wykończona pierwszymi dniami pracy. Jeden chaos, przychodzę do domu i padam. Dwa dni musiałam łazić "na galowo" - czyt.: buty na obcasach :placz:
Tak mnie kości piszczelowe i stopy bolą, że ledwo do domu doszłam, już w normalnym obuwiu oczywiście. UMIERAM.
Zapisali mnie bez pytania na jakiś weekendowy wyjazd do Jastrzębiej... coś tam, gdzieś nad morzem i jutro muszę jechać. Ci szeleni ludzie mają w planach obserowanie wschodu Słońca.
Ja będę Słońce żegnać. Co to za odpoczynek z porannym zrywem?

I tak to jest...

Posted

[quote name='akucha']

Ciotki, jestem wykończona pierwszymi dniami pracy. Jeden chaos, przychodzę do domu i padam. Dwa dni musiałam łazić "na galowo" - czyt.: buty na obcasach :placz:
Tak mnie kości piszczelowe i stopy bolą, że ledwo do domu doszłam, już w normalnym obuwiu oczywiście. UMIERAM.

Nie płacz ... jakos musisz sie wyrózniac z tłumu uczniów ... :siara:

Ja tam nigdy nie umiałam chodzic "na obcasach" i kara była ...
Jak miałam praktyki w szkole to mnie pogonili do szatni na zmianę obuwia z komentarzem "a ty gdzie ? szatnia dla uczniów jest na dole" ...
No ale jakbym miała te buty na obcasie ... to nie pomyśleliby że ja ... uczeń :diabloti:

[quote name='akucha']Zapisali mnie bez pytania na jakiś weekendowy wyjazd do Jastrzębiej... coś tam, gdzieś nad morzem i jutro muszę jechać. Ci szeleni ludzie mają w planach obserowanie wschodu Słońca.
Ja będę Słońce żegnać. Co to za odpoczynek z porannym zrywem?

Trzeba było pisać wcześniej ...
Może dałoby się mnie wrzucić na podmiankę ... piękne zdjęcia wschodu słońca bym Wam zrobiła ... :cool3:

Posted

Juz lecę z intymnymi fotami, oczywiście :razz:
Noga w szpilce? Ja nie mam szpilek, zabiłabym się chyba. Zresztą - mam lęk wysokości.
A po nodze w szpilce czego bedziecie chciały? :niedowia:

Posted

Hahahahaha, jemu aparat z rąk wyleci, obiektyw się zatnie, guziczek wyskoczy. Nie tyka - ma zakaz. To człowiek demolka.

Raz poprosiłam go, żeby naoliwił mi zawias okienny, bo skrzypiał i doprowadzał mnie do furii. Spadł z tym oknem na nowy telewizor. Rozwalił i jedno i drugie. Tak mnie wtedy wkurzył, ze pacnełam go glinianym dzbankiem. Siniał symetrycznie.

Posted

akucha napisał(a):
I tatuś :lol: Rodzonych nie tykam siostro :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Do zrobienia fotki, zostają, cfffaniaro:cool3: