Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akucha']Aaaa, nic nie mów :placz: :placz: :placz:
Ćwiczę poranne wstawanie, toż to szok!!!!!!!!!!!![/quote]

[COLOR=Navy][B]ale ty trochę w innej roli

a ja - klasa maturalna... :crazyeye::crazyeye:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='brazowa1']Lepiej sobie nie zartuj,co?
My Ci tutaj wypracowania bedziemy pisac-Akuszka z polskiego,Gabi z biologii,Celinka udzieli korkow z fizyki,kto co jeszcze? zapisy robimy.[/quote]

[quote name='Neris']Ja dobra z matmy, chemii i polskiego jakby co. No i angielski i francuski opanowany...[/quote]

[COLOR=Navy][B]przyda się pomoc z matmy i fizyki tylko :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Neris']Dobra to jak będzie klasówka jakaś to nas wołaj a my zaraz hyc pod okna klasy i będziemy szeptem podpowiadać...[/quote]

[COLOR=Navy][B]fajnie by było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

Dziekuję Wiolu!!!!!!!!!!!! :loveu: :multi: :loveu:
I tylko żal tych, które odeszły... :-( :-( :-(

[B]Bercik [']
Szczeżujek [']
Szuwarek [']

I te w schronisku, bezdomne ['][/B]

Posted

a ja bym chciała podziękować Brązowej za Metamorfozy IV i za moją Sofkę - jest ostatnia na tym filmie ... [COLOR=slategray]normalnie "ryczę" ... tylko nie wiem - dlaczego ... :oops: [/COLOR]

Posted

Tak Jaskierek zapadł w serce-pamietam jak Cioteczka Brązowa wysłała mi fotki do wstawienia na wątek-wgrywałam i płakałam....i stał się cud-Oleńka dała mu ciepło i domek....czuł się kochany a to najważniejsze...

Posted

[quote name='Maupa4']a ja bym chciała podziękować Brązowej za Metamorfozy IV i za moją Sofkę - jest ostatnia na tym filmie ... [COLOR=slategray]normalnie "ryczę" ... tylko nie wiem - dlaczego ... :oops: [/COLOR][/quote]
Maupko Kochana,tez sie ciesze,ze tam jest Sofka,ale....ja tego nie wstawiałam :oops:

Olenko,ja myslałam,czy dac tam Jaskra,ale....przez szacunek do jego smierci nie moglam udawac,ze ktoras z jego fotek jest z "nowego domu" :shake:

Gdy wracałysmy z Millarca od Ciebie (pieszką,bo za długo bylo czekac na autobus) zrobiłysmy sobie wspominki,o tym,jak Olenka zaistaniala w zyciu schroniska i na Dogo :) :loveu:

Posted

w schoronisku nie bo nie mam przecież czasu:shake:
włśnie zrobiłam sobie bułe od kebaba zpomidorami i se myślę skoro i Wiola i Ewa jadły ostry to chyba coś w nim jest i sobie kapkę wzięłam jedyne czego teraz potrzebuje to woda dużo wody
nigdy wiecej tego świństwa nie rusze:angryy:

Posted

ale ten sos nie jest do zjedzenia a mam taką klijentkę która 3 łyżki prosi i sie nie krzywi, dziewczyny też sie nie krzywiły i ja pomyślałam co mi tam a teraz cała japa gore:angryy:

Posted

[quote name='brazowa1']Maupko Kochana,tez sie ciesze,ze tam jest Sofka,ale....ja tego nie wstawiałam :oops:
[/quote]

to kto mi zrobił taką wielką niespodziankę ??? :hmmmm:

z resztą nieważne ... i tak ryczę :oops: