lika1771 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bubcia juz w domu skołowana lezy w sypialni i pomrukuje.Wet powiedział ze sunia ma około 13 lat,guzy straszne,ropomaciczne,najbardziej mnie zasmuciło ze te guzy moga sie odnowic.Zabki usuniete.Teraz tylko zeby szybciutko wracała do zdrowia i bedzie dobrze bo domek juz ma:lol: Quote
Betbet Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 uuuuuuuuuuuf, no oby teraz tylko leeepij;) Quote
lika1771 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :placz:Bunia w szpitalu, dzisiaj rano juz wstawała,nawet napiła sie wody przed dwoma godzinami zaczeła cieszko oddychac i nie mogła wstac.Pojechałam do weta ,sunia ma szmery w płucach podejrzewa zakrzep takze losy suni sa w wielkiej niewiadomej.Prosze trzymajcie kciuki tak sie o nia boje:-( Quote
markofix1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 noo, kciuki trzymamy mocno i wspieramy myślami. zdrowiej psiurko :) Quote
lika1771 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mała juz w domku miała hipoglikomie wet powiedział ze moze sie powtorzyc ale jestem dobrej mysli Quote
brazowa1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 ufffffffffffffff,bedzie dobrze! Quote
lika1771 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Buba za TM ,tak chciałam Cie uratowac nie udalo sie bardzo mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Betbet Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 o nie:((((((((((((((((((((((((( strasznie mi przykro... a zarazem...Bubusia odchodziła czyjaś, kochana i do końca o nią walczono...to tak wiele Quote
lika1771 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='brazowa1']pewnie przereklamowane-ja sie boje każdego horroru.Jakby byl naprawde dobry-nie bylabym w stanie obejrzec ani kawałka. Na tym filmiku sa trzy starsze pieski,który sie udalo-Milki z rozszczepiona łapką,który ma dom,Dziadunio (w poniedziałek jedzie do Niemiec),oraz najgorsza bieda-Babinka,która wczoraj przygarneła Lika.Zaprosze Like na watek pyniowy,to nasza nowa nadmorska ciotka,prawda:) :) :) http://www.youtube.com/watch?v=NzIjCocuIrc a oto Babinka nie moge sie pozbierac Quote
Betbet Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 lika...tulę Cię bardzo, bardzo mocno...nikt inny nie dałby jej nawet szansy... Quote
pinkmoon Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 biedna staruszka... przynajmniej ostatnie dni miała cudowne, dzięki Tobie. Quote
brazowa1 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Liko-rozłaczylo nas,gdy rozmawiałyśmy i nie zdązyłam powiedziec,to,co pewnie chcialaby Ci powiedzieć Buba...że dziękuję,żeś jej ofiarowala swój dom. Jestes wspaniałym człowiekiem,najlepszym,jakiego Buba spotkała na swojej drodze,w ciągu kilkunastu lat swojego zycia. Wiemy, co czujesz.Niestety :( Quote
lika1771 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Czekam tu adres [email protected], Brazowa dziekuje Ci za Bubcie tu jest adres dziekuje Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ciotki, a ja mam Bezę :loveu: patrzajcie: http://www.dogomania.pl/threads/173360-A-nieg-i-taka-sadza-na-nim-D-czyli-Beza-kiedyA-Timba-W-DOMU/page4 Quote
lika1771 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Czy znacie kogos z Tczewa chciałam z tamtąt sunie wyciagnac Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='lika1771']17 01 2010 r odszedł moj kochany skrzywdzony przez sadyste Piano był z nami 8m i 11 dni za krotko ,bardzo nam go brak .chciałam Mu wynagrodzic wszystkie cierpienia jakich doznał od tego zwyrodnialca,biegaj kochanie tam Cie nic nie boli [quote name='lika1771']Buba za TM ,tak chciałam Cie uratowac nie udalo sie bardzo mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Jakos nie skjarzyłam, że jesteś tym Aniołem od Piano. Lilka, masz wielkie serce, jestes wspaniałą Osona. Przykro mi, że w tak krótkim czasie straciłas dwoje przyjaciół :-(:-(:-( Dziękuję Ci za to, że dałaś Bubci swoje serce i dom. To wielki dar, nie była niczyja. Żegnajcie Buba i Piano [ ' ], macie siebie, czekajcie na ludzi, którzy was kochali. Spotkacie sie jeszcze. Lilko, z Tczzewa jest forumowa Pines@, ale ma bana. Dzwoń do Brązowej, Tczew to też OTOZ-owski schron, będzie wiedział, z kim sprawy załatwić.Tak nyśę. Quote
lika1771 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dziekuje Akucha za miłe słowa jest mi bardzo cieszko bardzo mi ich brak.Skontaktowałam sie juz z Pinesk@,poszukuje teraz kogos na trasie Tczew -Słupsk za paliwo płace Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Rozumiem cię doskonale, wiem, co czujesz. Ide na miau i forum szczurów, zobaczę, czy na ich watkach transportowych ktos nie kursuje na tej trasie. Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Znalazłam na szczurzym forum, "po dogadaniu się: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=874 Layla -> Gdańsk-Słupsk Musiałabys się zarejestrować na tym forum i napisac do niej. Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Próbuj, ja bedę szukać dalej. I poczwal się, kogo teraz ratujesz. Quote
lika1771 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Znalazłam na stronie schroniska taka mała bide podobna do Bubci i koniec zakochałam sie.Malutka jest po wypadku i siedzi juz w schronie ponad rok.Pinazk@ mowiła ze kochana sunia taka jak Bubcia.Dziekuje bardzo za pomoc ,byłam na forum i musze czekac na córke zeby sie zalogowac, wole telefon jeszcze raz dzieki Quote
akucha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jesteś kochana, mam nadzieje, ze uda sie babulinke wyciągnąć. I nie znikaj z tego wątki, będziemy mocno kibicować kolejnej twojej suni. Quote
Recommended Posts