Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bubcia juz w domu skołowana lezy w sypialni i pomrukuje.Wet powiedział ze sunia ma około 13 lat,guzy straszne,ropomaciczne,najbardziej mnie zasmuciło ze te guzy moga sie odnowic.Zabki usuniete.Teraz tylko zeby szybciutko wracała do zdrowia i bedzie dobrze bo domek juz ma:lol:

Posted

:placz:Bunia w szpitalu, dzisiaj rano juz wstawała,nawet napiła sie wody przed dwoma godzinami zaczeła cieszko oddychac i nie mogła wstac.Pojechałam do weta ,sunia ma szmery w płucach podejrzewa zakrzep takze losy suni sa w wielkiej niewiadomej.Prosze trzymajcie kciuki tak sie o nia boje:-(

Posted

[quote name='brazowa1']pewnie przereklamowane-ja sie boje każdego horroru.Jakby byl naprawde dobry-nie bylabym w stanie obejrzec ani kawałka.

Na tym filmiku sa trzy starsze pieski,który sie udalo-Milki z rozszczepiona łapką,który ma dom,Dziadunio (w poniedziałek jedzie do Niemiec),oraz najgorsza bieda-Babinka,która wczoraj przygarneła Lika.Zaprosze Like na watek pyniowy,to nasza nowa nadmorska ciotka,prawda:) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=NzIjCocuIrc

a oto Babinka

nie moge sie pozbierac

Posted

Liko-rozłaczylo nas,gdy rozmawiałyśmy i nie zdązyłam powiedziec,to,co pewnie chcialaby Ci powiedzieć Buba...że dziękuję,żeś jej ofiarowala swój dom.
Jestes wspaniałym człowiekiem,najlepszym,jakiego Buba spotkała na swojej drodze,w ciągu kilkunastu lat swojego zycia.

Wiemy, co czujesz.Niestety :(

Posted

[quote name='lika1771']17 01 2010 r odszedł moj kochany skrzywdzony przez sadyste Piano był z nami 8m i 11 dni za krotko ,bardzo nam go brak .chciałam Mu wynagrodzic wszystkie cierpienia jakich doznał od tego zwyrodnialca,biegaj kochanie tam Cie nic nie boli

[quote name='lika1771']Buba za TM ,tak chciałam Cie uratowac nie udalo sie bardzo mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Jakos nie skjarzyłam, że jesteś tym Aniołem od Piano.

Lilka, masz wielkie serce, jestes wspaniałą Osona. Przykro mi, że w tak krótkim czasie straciłas dwoje przyjaciół :-(:-(:-(

Dziękuję Ci za to, że dałaś Bubci swoje serce i dom. To wielki dar, nie była niczyja.

Żegnajcie Buba i Piano [ ' ], macie siebie, czekajcie na ludzi, którzy was kochali. Spotkacie sie jeszcze.

Lilko, z Tczzewa jest forumowa Pines@, ale ma bana.
Dzwoń do Brązowej, Tczew to też OTOZ-owski schron, będzie wiedział, z kim sprawy załatwić.Tak nyśę.

Posted

Znalazłam na stronie schroniska taka mała bide podobna do Bubci i koniec zakochałam sie.Malutka jest po wypadku i siedzi juz w schronie ponad rok.Pinazk@ mowiła ze kochana sunia taka jak Bubcia.Dziekuje bardzo za pomoc ,byłam na forum i musze czekac na córke zeby sie zalogowac, wole telefon jeszcze raz dzieki