Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
Taaa? To opowiadaj!

nie ma co opowiadać:oops:, latałam z nim jak idiotka, nawet w piżamie o 3 w nocy. Dziwnym trafem zawsze latarnie mocno świeciły i zawsze jakiś sąsiad wracał do domu:angryy:.

Akucha, ile on ma moczu w sobie:roll::-o, jakby to wylał w domu, to chata zalana

Posted

No fakt, ale mały chyba wtedy był?
Zusia leje nie tak iwele. Po spaniu wiecjej, a tak to pstryka tyle co na kapslu. Ale też urośnie... Mam nadzieje, że się nuczy szybko, bo na dworze sika od razu. Tylko zimno jest, ona trzęsie się jak osika i TZ-et na mnie wrzeszczy, ze jś na zimno wynoszę.

Posted

[quote name='akucha']Ładny. Zupełnie jak moja Tola :diabloti:

Heheheeh, i teraz niespodzianka! tego buldozka znalazlam w wyszukiwarce pod "boston terrier" :p
Tola na pewno jest buldozkiem??;)

• 2 weeks later...
Posted

Kaja, Internet kłamie :evil_lol:

No dobra, Brązowa, dla ciebie - obrazki z naszego udręczonego zywota.

Napiszę krótko - CIERPIMY!
Pynia jest jednak zadowolona. Tola wychowuje, więc Spryciula nadmorska bryluje na pierwszym piętrze :lol:
I nie pytajcie , co ona mi tam śpiewa, to hymn zwycięstwa chyba:

Zbiorowa schizofrenia

Posted

[quote name='akucha'] DZIECKO. Żyje po to, aby maltretować Tolę i nieustannie polować na bukiecik Pyni

Coś w tym jest :hmmmm:
Migotka swój ogon traciła ... trzy razy. Najpierw obgryzł go Groszek. Póżniej skonsumowało Bebiszcze. A na koniec przeżył skomasowany atak Czeskiej Bajki.

Zuzia super. :lol:
Karolina własnie ją oglądała. Powiedziała: "Jaki słodki ... klusek.:loveu: Szkoda, że one tak szybko rosną" ...

Posted

Dlatego my nauczone "wieloletnim" i "wieloilościowym" doswiadczeniem zachwycamy się juz TYLKO szczeniaczkami które są czyjeś i są tylko i wyłącznie na zdjęciach. ;)
Wracamy do naszych "preferencji" sprzed lat - podobają nam się bulwy w "statecznym" wieku. A im starsza tym bardziej nam się podoba. :cool3:

Posted

Ale ty masz cywilizowane psy i mozesz wprowadzic do stada dorosłego psa. Ja nie, więc ciepliwie znoszę szczeniactwo.
Zawsze zastanawiam sie, jak ty to robisz, że kazdy noy pies mile widziany.
U mnie nawet Pyni broni domu i "swojego kawałka podlogi".

Posted

[quote name='Gabryjella']E tam szczeniakiem jest kilka miesięcy duża będzie kilkanaście lat. Ciesz się chwilą :diabloti:
Ciesz się Akucha, że Ty do stada możesz wprowadzić chociaż szczeniaka, ja nie mogę żadnego stworzenia, nawet ryby do akwarium, bo ta jedna co ją mam też cholera agresywna i wszystkie inne tłucze. Ooooooops chyba nie powinnam mieć już żadnych zwierząt :hmmmm:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Gabi :multi:

Nie wierze, ze rybce tez nie daruje!
A miałas doświadczenia ze szczeniakiem? Bo zobacz, Tolka wali w inne psy jak kula armatnia, a ja zobaczyła Zu, to zrobiła oczy jak szklanki i z mety adoptowała srulę.

Posted

Eee, nie szukaj, nie odrywaj sie od dogo :evil_lol:
Zapytałam, bo u mnie te dwie ryby zawsze pustoszyły akwarium. Nie wiedziałam, ze bojownik taki cięty... dawne czasy.

Posted

[quote name='Gabryjella']średnie (jak na akwariową) srebrne. Gupiki ani mieczyki też nie bo miałam, te się nie tłukły za to powiększały stado w zastraszającym tempie
[/QUOTE]
te srebrne to molinezja?
Przypomniałaś mi Gabryjella z tymi gupikami;gdy obdarowalismy moja ciotkę tymi rybkami,biedna kobieta wzięła sobie do serca ratowanie przychówku,którego przybywalo co tydzień.Wszedzie w mieszkaniu miala naczynia z gupikami,maleńkimi jak przecinki.Jakaś masakra.

Posted

Siemanko, Cioteczki:lol:
Bez internetu jak bez ręki, ani przepisu na ciasto nie wygooglujesz, o której autobus w swięta odjeżdża nie wiesz, więc spóźniasz się do pracy:oops: . Po kilku takich dniach bez netu stwierdzam, że jestem dzieckiem neo.
Na szczęście mam już internet i jestem u siebie i jest CUDOOOOOOWNIE!!!!:diabloti:

Też miałam gurami piękna rybka ale bardzo terytorialna, więc wredna, moja powędrowała do zoologicznego:roll: Nawet żabie Monice nie przepuściła.

Posted

Witaj Kasiu!!!!:)
Super, że się przeprowadziłaś i że jesteś u siebie.
Kiedy ja tak będę mogła powiedzieć... chyba jak się w końcu zdecyduję, gdzie moje miejsce w świecie:)
To już nie mieszkasz w Rumii?