Paula95 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Osobę do adopcji mamy:) Tylko czekam teraz na odp. Iwanki.:) Jeśli wszystko będzie w porządku to Kubuś na początku stycznia jedzie w daleką podróż.:) Quote
Syla Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dziewczyny, jak ja się cieszę , że Iwankę mamy!!!Kubusiu kochany szykuj sie do drogi . Quote
Paula95 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Kubuś musi szykować się do drogi, a ja do rozstania... Potem to chyba Iwankę zamęczę, żeby mi co chwila zdjęcia Kubunia przesyłała. ;) Iwanko nie bij, to z miłości do tego maluszka. :) Quote
Syla Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Też będziemy molestować Iwankę o zdjątka i wieści.Nie mam bardzo daleko, sama latem może się wybiorę w odwiedziny hihihihi Jak mi Iwanka opisała swoje otoczenie, czyli las i ta Czarna Przemsza, nic lepszego trafić się psiaczkom nie mogło. Quote
Paula95 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Zabiorę się z Tobą hihi:) Nie no żartuję. Iwanka obiecała mi, że Kubusia przywiezie do nas, trzymam za słowo:) Quote
Syla Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Paula95 napisał(a):Zabiorę się z Tobą hihi:) Nie no żartuję. Iwanka obiecała mi, że Kubusia przywiezie do nas, trzymam za słowo:) Zawsze możesz przyjechać do mnie, razem pojedziemy do Iwanki.Poza tym bywam raz w roku w Wielkopolsce.Masz daleko do Poznania? bądź Szamotuł?Dogadamy się. Quote
Paula95 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Do Poznania godzina drogi;) Niestety z fotorelacji nic nie wyszło. ;( Ale mam jedno jeszcze zdjęcie Kubunia Quote
Paula95 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Pamiętam, że ktoś mnie pytał, jak się Kubuś czuje w grupie piesków... Wczoraj wybraliśmy się na spacer razem z sześcioma innymi pieskami. Kubuś odnalazł się świetnie.:) Absolutnie żadnej agresji, chodził po śniegu, radosny, zadowolony.:) Quote
Javena Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 I co z Kubusiem? Iwanka się nie odzywa? Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No wlasnie a gdzie sie podziala Iwanka ??? Quote
Javena Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czekamy też na wpłate za bazarek i cisza. Moze ten remont uszkodził kable,albo cóś. Ostatnio była 17 -go rano. Quote
Javena Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 My nie. To tylko bazarek.Tu na watku powinny miec dziewczyny,bo z nia rozmawiały. Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 To mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku, bo dogo jest czasami bardzo anonimowe ;);) Quote
Paula95 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Kurcze nie wiem ;( Iwanka też się do mnie nie odezwała. Napisałam do niej sms'a, ale nie ma żadnej odpowiedzi. Mam nadzieję, że nic się nie stało. I to po prostu może chwilowy brak prądu. Quote
Javena Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ja ksiązkę wysłałam ,bo niby już miała przelew zrobic.Nie chciało mi sie latac dwa razy na poczte.No cóż. Czekamy. Quote
Awit Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odezwała się? A może zwyczajnie najlepiej do niej zadzwonić? A Syla u niej była? Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Hm..........mam nadzieje,ze to chwilowe, bo jak nie to trzeba zaczac Kubusiowi ostro innej alternatywy szukac. Quote
Syla Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Rozumiem Wasze obawy.Rozmawiałam z Iwanką, przez telefon kilkakrotnie.Wszystko było bardzo szczere i wiarygodne.Wszystko było już uzgodnione.Do świąt na wizytę miała jechac Pianka, też gadałam telefonicznie, potem ew. malawaszkaZdjęcia suni Iwanki dostalam.Od 3 dni jak dzwonię; to poczta się odzywa i tak cały dzień...codziennie.Nie wiem sama co myśleć...tyle. Quote
Paula95 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Poczekajmy jeszcze trochę, może Iwanka się odezwie. Jeśli ktoś chciałby się z nią spróbować skontaktować, mam do niej nr.telefonu, mogę wysłać na PW. Quote
Syla Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Paula95']Poczekajmy jeszcze trochę, może Iwanka się odezwie. Jeśli ktoś chciałby się z nią spróbować skontaktować, mam do niej nr.telefonu, mogę wysłać na PW. Paulinko dodaję jeszcze wątek Iwanki http://www.dogomania.pl/threads/197887-Darmowy-Dt-od-stycznia-dla-kilku-pieskow Tak jak Ci mówiłam, rzadko się mylę, ale też tego nie wykluczam.Tym bardziej byłoby mi przykro, bo chodzi o Kubusia.We mnie, też ana666 wątpiła, a od maja mam ślepego, starego Edzia z Azorka, w Obornikach Wielkopolskich.Jakbyś chciała mnie sprawdzić, to oba moje psiaczki, mają swoje wątki.Te wcześniejsze, które odeszły też.Szkoda, że mój Edziu nie toleruje innych samców... Quote
Paula95 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Syla, byłam na wątkach twoich psinków.:) Quote
Recommended Posts