Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje ogłoszenia są aktywne do 7 stycznia, na m-c tylko.
Jak coś, od razu odświerzam.
Miło, że Iwanka odebrała telefon.
I miło, że poinformowała, że nie ma dostępu do neta.

Posted

Cioteczka henikar ,była pod tym adresem ,który podała mi Iwanka.Cieżko było sie tam dostac,bo drogi zasypane. Poszła pieszo. Pod tym adresem mieszka zupełnie ktos inny, a sasiedzi nie znają takiej osoby.Czekamy w takim razie na telefon od Iwanki. Ciekawa jestem, gdzie w takim razie dotarła moja ksiazka?

Posted

Cioteczki postanowiła, że szukamy innego domu dla Kubusia. Dla mnie to wszystko jest jedną wielką niewiadomą. Kubuś nie może tyle czekać... Myślę, że Iwanka, jeśli jeszcze się tu pojawi, to to zrozumie.

Posted

Paulina skontaktuj się z Pianką, porozmawiajcie, bo dla mnie to co robi Iwanka jest żałosne.
A Kubuś i tak szukał domku, bo ma ogłoszeń kilka, tylko nikt nie dzwonił.
Wczoraj dawałam psiakowi też ogłoszenia, Kuby są aktywne do 7 stycznia.
Nie jest ich dużo, ale są.
Może jak ludzie się ogarną po świętach, może zainteresują psami.

Posted

Jesli mogę coś doradzic. Moze troche zmienic tresć ogłoszenia. Jak dla mnie jest on nieco nie zrozumiały. Nie podano jakie własciwie miał warunki ,ze były złe. Kazdy snuje domysły ,ze to moze piesek był nieznosny. .Coś trzeba by zmienic. POROBIE MU TROCHĘ OGŁOSZEŃ .

Posted

"Przyjechały do mnie panie, które pamiętałem z czasów, gdy mieszkałem w kojcu koło innych psów. Słyszałem, jak mówią do mojej „pani”, że dają jej czas na poprawę warunków mojego życia."

Z tego można się domyślić, że chodziło o złe warunki, w których mieszkał Kubuś. Chyba, że się mylę...