Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no a co do transportu to niwiem baedzie trzeba cos wymyslec ja oczywiscie moge samochodem pojechac po niecho ale bedzie trzeba mi pomoc i jechac ze mna bo pieska wolalabym by ktos pilnowal i pomoc z benzyna.

Posted

Te zeszklone oczka...Ech...Jak sobie myślę, że od stycznia już go nigdy na żywo nie zobaczę to mi się płakać chce. Oczywiście jestem bardzo, bardzo szczęśliwa, że Iwanko go pokochałaś.:) I że będzie miał DT, a nawet szansę na cudowny DS.;) Ale wiecie jak to jest, do schroniskowych psów się przyzwyczaja i strasznie się je kocha.

Posted

Iwanka pokupuj odpowiednie akcesoria aby Kubulek był bezpieczny.
Szelki, obroże, smycze, adresatki.
Zapinaj go ciasno coby się nie wypsnął.
On ze schronu będzie może się bać.
I broń Boże nie puszczaj luzem kilka tygodni.
Długa smycz np 10m, psiak lata luzem, końcówkę smyczy masz w zasięgu nogi lub ręki,
uczysz przychodzenia na wołanie dając smakołyk i głaski.
Lepiej dłużej tak pochodzić ale mieć pewność, że nie zwieje i się nie zgubi.
Za dużo psów ginie, z powodu lekceważenia bezpieczeństwa.
Masz czas by się przygotować.
Aha i o czipie pomyśl, chyba że czipują w schronie.
:-)

Posted

awit dziekuje za dobre rady.:) przez 10 lat swojego zycia wychowywalam mala schroniskowa sunie w typie kubusia niedawno jej zabraklo ale to juz byl ten wiek. akcesoria mam po suni. i milosc tez mu przekaze po niej czyli najwieksza na swiecie.

Posted

Teraz to sobie pewnie smacznie śpi. Jak byłam u niego w sobotę wszytko było w porządku, wyszedł na spacerek, hasał po śniegu.:)

Jak będę w piątek w schronie to postaram się zrobić zdjęcia Kubusiowi specjalnie dla Ciebie Iwanko.;) Ale nie obiecuję, bo czasem ktoś mi go może wziąć, tzn. na spacer :angryy: A potem będzie ciemno, jakbym go chciała drugi raz wyprowadzić, więc zdjęcia nie wyjdą.