Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula ty mnie nie dręcz:eviltong: może powinnam go nazwać jakoś tak kangurzo;) jeszcze nie dziewczyny, to naprawdę długa droga. Ja ponad mc temu jechałam prawie 8h... Na pewno ok 22, albo trochę po. Obiecuję się zameldować:)

Posted

Najbardziej kochałam, to jak Kubuś wskakiwał mi na kolana, ale nie potrafił chwili usiedzieć, tylko ciągle łapkami przebierał. Katarzynek, teraz to ja cię proszę. Wygłaskaj ode mnie Kubusia, jak tylko przyjedzie. Pewnie zmęczony będzie tą długą podróżą... Chyba, że teraz może sobie śpi w samochodzie.

Posted

Droga podobno nie jest tragiczna, jadą powoli, więc będą na pewno po 22. Proszę mi tu nie panikować, tylko kciuki trzymać:eviltong:
Kubuś jedzie z osobą z miau.pl autkiem, ma cieplutko i mam nadzieję,że śpi;)

Posted

katarzynek napisał(a):
Przypomina mi się shrek i osioł w 2 części chyba, jak jadą do rodziców fiony far far away:D i osioł co chwila pyta: are we there yet?? :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nadal czekamy...jeszcze pewnie jakieś 30min. Jadą bardzo powoli, bo ślisko. Lepiej nich się nie spieszą. Ja jutro wzięłam wolne w pracy,żeby pobyć z małym. Jeszcze chwila cierpliwości...

Posted

katarzynek napisał(a):
Jest Kubuś:D zwiedza mieszkanie :D

Nooo !!!! Cieszę się strasznie ! :D Zmęczony pewnie maluch ? Szczurki go zainteresowały ?