Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport z tą samą osobą, co na początku(z miau.pl). Tylko, że najprawdopodobniej pociągiem, a nie samochodem. My dowozimy Kubę do Poznania, a potem już pojedzie prosto do Lublina. :)

Posted

Ta historia Kubusia to jak film akcji normalnie, tyle nagłych zwrotów;) Kubuś jedzie z Poznania do Lublina z osobą z miau.pl. W niedzielę po południu pewnie. Pociągiem lub jeśli pogoda się poprawi to autem. Ta dziewczyna przewoziła już nieraz zwierzęta na tej trasie,więc na pewno dobrze się zaopiekuje małym.
Cieszę się,że szelki i obroża pasują:) tak się denerwuję tą jego podróżą,że nie mogę sobie miejsca znaleźć. Już mieszkanie wysprzątałam całe...i obgryzłam paznokcie ;)

Posted

No fakt... Ale teraz będzie happy end :) Ale Ci zazdroszczę, że będziesz go miała u siebie. Będę za nim strasznie tęsknić... Jutro będzie nasz ostatni spacer... Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę jego szczęśliwą mordkę w nowym domu!

Posted

Hehe, oj on mi z mordki na grzecznego nie wygląda,taki mały łobuziak raczej:lol: ale nie wierzę,że może robić większy bałagan i szkody niż 4 szczury jednak:eviltong:
I dobrze,że już jedzie, bo mrozy zapowiadają coraz większe. Nie dla takiego okruszka słoma w budzie.Szybciutko go pod kołderkę ;)

Posted

Witajcie!
Szukam intensywnie kogoś, kto potrzebowałby transportu zwierzaczka w tę niedzielę tj. 20 lutego na trasie Warszawa - Poznań - Warszawa i dorzucił się do kosztów transportu.
Z Białej Podlaskiej będzie przewożona sunia, która całe swoje życie (ok. 7 lat) spędziła w schronisku. W Poznaniu czeka na nią cudowna osoba. Niestety terminu nie da się przesunąć - to musi być ta niedziela.
Przejazd samochodem.

Posted

Dziś ostatni dzień życia Kubusia w schronisku... ostatnia nocka w budzie i nasz ostatni spacer też był. Ale mi go będzie brakowało... Tak się cieszę, że będzie w końcu szczęśliwy, że w końcu mu się udało! Katarzynek, dziękuję Ci za to, że dasz mu dom, że dasz mu to, na co czekał tak długo. Dziękuję, że będzie w końcu szczęśliwy do końca życia! Masz wielkie serce i wiem, że Kubusiowi będzie u ciebie dobrze, dlatego się nie boję... Wiem, że będzie wszystko w porządku. Ciocie! Już jutro wielki happy end! :) Kubuś ma włożony dodatkowy kocyk, który zabierze ze sobą do Ciebie, Katarzynek. Jest mały, będzie pewnie trochę pogryziony, bo Kubuś postanowił, że trzeba zabrać go w ząbki i trochę się pobawić, ale to i tak tylko koc na chwilkę. :) Umowa czeka już wypisana, transport jest. Czekamy tylko na godzinę odjazdu i Katarzynek proszę też o numer osoby, która będzie transportowała Kubusia, żeby pani, która zawiezie Kubę do Poznania, mogła w razie czegoś się z nią skontaktować.

Posted

Paula to ja dziękuję Tobie,że tak się małym opiekowałaś i przede wszystkim za umieszczenie jego wątku tutaj, bo nigdy bym się o nim nie dowiedziała:) czekam na info od osoby,która zabierze jutro Kubulka. Ma się odezwać dzisiaj późnym popołudniem albo wieczorem, bo cały czas się waha między autem a pkp;) Jak tylko się dowiem konkretów to od razu Paula ci napiszę smsa.
Proszę nadal o trzymanie kciuków za podróż Kubusia;)

Posted

Namiary dostałam. :) Tylko nie miałam, jak odpisać na smsa. Kubuś około 12 opuści schroniskowe życie!!! :) Katarzynek, jak tylko maluszek dojedzie, to proszę o smsa. Wystarczy krótki, żebym wiedziała, że jest ok.

Posted

To super ;) Jak tylko maluszek dojedzie na pewno Ci napiszę. Będzie późnym wieczorem, pewnie między 21 a 22,więc tylko spacerek na siusiu, może jedzonko i spać. Następnego dnia będzie fotorelacja;)

Posted

Boże, kawał drogi, dzwonił mój znajomy, strasznie ślisko na drogach, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i BEZ PRZYGÓD !!!

Posted

Paula95 napisał(a):
Że też ta pogoda, jak na złość, musiała się akurat teraz pogorszyć. :( Z całych sił ciocie zaciskajcie kciuki.

Jestem jutro na linii jakby co, tfu ! Na plejaku.