evel Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dokopałam się wreszcie ;) Trzymam :kciuki: za pomyślny transport i szybką aklimatyzację malucha :) Quote
Paula95 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 A ja muszę się z maluszkiem pożegnać w sobotę... Ale będę za nim tęsknić, ale b.się cieszę, że trafił mu się taki cudowny domek!:) Quote
katarzynek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Paula ja wiem,że będziesz tęsknić. Postaram się o fotki jak tylko maluszek się troszkę zadomowi. A kiedyś może odwiedzimy razem Poznań;) Evel witamy naszego niedoszłego wizytatora;) kciuki się przydadzą, bo to jednak kawał drogi... Quote
Paula95 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Spokojnie, dam radę. Nie wiem czemu, ale zawsze wcześniej płakałam, gdy dowiadywałam się, że maluszek jest już prawie jedną łapką w domu, a teraz mi się to nie zdarzyło i tylko się cieszę, bardzo się cieszę! :) A wizyta będzie bardzo mile widziana, ciekawe czy mnie maluszek pozna? haha wlewam sobie. :D Ale bardzo bym go chciała zobaczyć potem. Quote
katarzynek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kurcze, nie chciałabym zapeszyć, ale ma dobre przeczucia co do tego psiaka w naszym domu tfu tfu tfu;) Ja mieszkałam jakiś czas w Poznaniu i mam tam znajomych, więc nigdy nie wiadomo:razz: Quote
Paula95 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Teraz musimy tylko trzymać kciuki, żeby transport w niedzielę się udał. :) I czekać aż maluszek dojedzie szczęśliwie do domku. :) A Kubuś będzie jechał z jakimś innym zwierzaczkiem, czy sam? Quote
katarzynek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Będzie dobrze, ta osoba nieraz już przewoziła zwierzaczki, w dobrych rękach jedzie ;) chyba sam jedzie. Paula a czy w schronie mogą mu dać jakiś koc albo ręcznik? I czy możesz ich uprzedzić,żeby go rano nie karmili? na wszelki wypadek ;) Quote
Paula95 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Spokojnie, panie wiedzą, że jak jedzie piesek, to nie mam dostawać jeść. :) Pani Ola na prawdę zna się na psach i jest w schronisku, dlatego że kocha pieski i chce im pomagać. Bardzo się cieszy, że w końcu Kubuś trafił na dobrych ludzi i będzie miał domek. A kocyk będzie. :) Quote
katarzynek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Och no to jestem dużo spokojniejsza :) i świetnie,że ten kocyk będzie miał, a nie tak całkiem w obce zapachy trafi. I to jeszcze tyle różnych. Mam nadzieję,że się szybko zaaklimatyzuje, będzie miał tutaj duuuużo kumpli do zabawy, bo to bardzo zapsione osiedle. A za dwa tygodnie jedziemy na wieś ;) Quote
E-S Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 4 doby do godziny "0" :D :D :D Kubuś już wie ? Paula, powiedziałaś mu ? :D Quote
katarzynek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 juuuuupiiiiii:lol: to już zaraz. No Paula mu chyba powiedziała, nie wiem, może nawet już w nowej obróżce biega? Czy ja już dzisiaj mówiłam,że nie mogę się doczekać? A kupiłam małemu taki kocyk w cętki lamparcie, zrobię wam potem fotki Kubusia zdobywcy :lol: Quote
Paula95 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 To ma być dla Kubusia niespodzianka. :D Dowie się w sobotę. ;) Quote
Paula95 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Jeszcze tylko dzisiejsza noc, piątkowa i sobotnia, a potem już będzie Kubusiowi cieplutko!!! :) Quote
rita60 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Paula95 napisał(a):Jeszcze tylko dzisiejsza noc, piątkowa i sobotnia, a potem już będzie Kubusiowi cieplutko!!! :) I bedzie miał swój domek:loveu: Quote
katarzynek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Oj domek już naprawdę nie może się doczekać i martwi się jak tam ten maluszek w takie mrozy siedzi :-( Kubusiu oby szybko zleciało, tutaj już czeka na ciebie cieplutki kocyk. Jeszcze tylko 3 nocki... Quote
katarzynek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 I niestety nie mam dobrych wieści....osoba z miau.pl pojedzie tylko,jeśli warunki na drodze się poprawią... Nie wiem jakie są prognozy, co do opadów śniegu?Jutro wieczorem dopiero będzie decyzja. Napisałam od razu maila do pana z gumtree, który wcześniej też oferował pomoc. Zobaczymy, kiedy on jedzie.:-(:shake: Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Echh... błagam niech się ta pogoda poprawi... Mam nadzieję, że pan z gumtree się zgodzi. Quote
katarzynek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 I transport się nam posypał :( Piszę wszędzie i szukam nowej opcji,ale na razie nic nie mam. Nienawidzę zimy, nienawidzę. Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Kurcze no... Będę szukać. Musi się udać! Musi! Ciocie! Pomocy Quote
E-S Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 22 jadę do Warszawy, 23 wracam do L., gdyby był transport Poznań-Warszawa na ten termin to mogłabym go przywieźć. Szukamy !!! Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Rozsyłam na "moich" wątkach i PW. Quote
katarzynek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 E-S jesteś wielka :)strasznie dziękuję :) jest osoba, która jedzie z poznania do wawy 23 lub 24;) trzymam kciuki,żeby się odezwała i żeby jednak to był ten 23;) Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Tak ES jest kochana! :) A skąd ta osoba? Quote
katarzynek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Też z forum miau.pl;) ale widziałam,że tam jeszcze ktoś planuje z nią transport i nie wiem czy się uda. Jak dostaną jakąś odpowiedź to od razu piszę;) Ale ten Kubuś to ma przeboje no... Quote
katarzynek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No to nie jest jednak tak źle ;) Osoba z miau.pl jedzie prawdopodobnie w niedzielę pkp i nadal oferuje transport Kubusia:multi: Więc Pula nadal aktualny dowóz małego w niedzielę do poznania a stamtąd albo autem albo pkp Kubuś pojedzie do domku:multi: Quote
Recommended Posts