Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula ja wiem,że będziesz tęsknić. Postaram się o fotki jak tylko maluszek się troszkę zadomowi. A kiedyś może odwiedzimy razem Poznań;)
Evel witamy naszego niedoszłego wizytatora;) kciuki się przydadzą, bo to jednak kawał drogi...

Posted

Spokojnie, dam radę. Nie wiem czemu, ale zawsze wcześniej płakałam, gdy dowiadywałam się, że maluszek jest już prawie jedną łapką w domu, a teraz mi się to nie zdarzyło i tylko się cieszę, bardzo się cieszę! :) A wizyta będzie bardzo mile widziana, ciekawe czy mnie maluszek pozna? haha wlewam sobie. :D Ale bardzo bym go chciała zobaczyć potem.

Posted

Kurcze, nie chciałabym zapeszyć, ale ma dobre przeczucia co do tego psiaka w naszym domu tfu tfu tfu;) Ja mieszkałam jakiś czas w Poznaniu i mam tam znajomych, więc nigdy nie wiadomo:razz:

Posted

Teraz musimy tylko trzymać kciuki, żeby transport w niedzielę się udał. :) I czekać aż maluszek dojedzie szczęśliwie do domku. :) A Kubuś będzie jechał z jakimś innym zwierzaczkiem, czy sam?

Posted

Będzie dobrze, ta osoba nieraz już przewoziła zwierzaczki, w dobrych rękach jedzie ;) chyba sam jedzie. Paula a czy w schronie mogą mu dać jakiś koc albo ręcznik? I czy możesz ich uprzedzić,żeby go rano nie karmili? na wszelki wypadek ;)

Posted

Spokojnie, panie wiedzą, że jak jedzie piesek, to nie mam dostawać jeść. :) Pani Ola na prawdę zna się na psach i jest w schronisku, dlatego że kocha pieski i chce im pomagać. Bardzo się cieszy, że w końcu Kubuś trafił na dobrych ludzi i będzie miał domek. A kocyk będzie. :)

Posted

Och no to jestem dużo spokojniejsza :) i świetnie,że ten kocyk będzie miał, a nie tak całkiem w obce zapachy trafi. I to jeszcze tyle różnych. Mam nadzieję,że się szybko zaaklimatyzuje, będzie miał tutaj duuuużo kumpli do zabawy, bo to bardzo zapsione osiedle. A za dwa tygodnie jedziemy na wieś ;)

Posted

juuuuupiiiiii:lol: to już zaraz. No Paula mu chyba powiedziała, nie wiem, może nawet już w nowej obróżce biega?
Czy ja już dzisiaj mówiłam,że nie mogę się doczekać? A kupiłam małemu taki kocyk w cętki lamparcie, zrobię wam potem fotki Kubusia zdobywcy :lol:

Posted

Oj domek już naprawdę nie może się doczekać i martwi się jak tam ten maluszek w takie mrozy siedzi :-(
Kubusiu oby szybko zleciało, tutaj już czeka na ciebie cieplutki kocyk. Jeszcze tylko 3 nocki...

Posted

I niestety nie mam dobrych wieści....osoba z miau.pl pojedzie tylko,jeśli warunki na drodze się poprawią... Nie wiem jakie są prognozy, co do opadów śniegu?Jutro wieczorem dopiero będzie decyzja.
Napisałam od razu maila do pana z gumtree, który wcześniej też oferował pomoc. Zobaczymy, kiedy on jedzie.:-(:shake:

Posted

Też z forum miau.pl;) ale widziałam,że tam jeszcze ktoś planuje z nią transport i nie wiem czy się uda. Jak dostaną jakąś odpowiedź to od razu piszę;) Ale ten Kubuś to ma przeboje no...

Posted

No to nie jest jednak tak źle ;) Osoba z miau.pl jedzie prawdopodobnie w niedzielę pkp i nadal oferuje transport Kubusia:multi: Więc Pula nadal aktualny dowóz małego w niedzielę do poznania a stamtąd albo autem albo pkp Kubuś pojedzie do domku:multi: