Tola^^ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 To dobrze że dziś Skubcio nie warczy i jest wszystko ok :) Quote
klauduska20 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Skubcio to pieszczocha tylstkimko jak wiadomo nam wszystkim jego jedna wadą jest warczenie przy jedzeniu Quote
AngieD Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tolu, jest bardzo niedobrze. Tego samego dnia, jak klauduska20 opisywała zalety Skubcia, w innym wątku ( TUTAJ ) prosi o pilne rozwiązanie trudnej sytuacji, bo tuż przed przyjazdem Skubcia wzięła na DT jeszcze jednego spaniela, i psy się nie dogadują. Pomijając nawet to, powinno się robić wizytę poadopcyjną. Skubi dużo przeszedł i był dotkliwie pogryziony przez inne psy !!!! Takie niefortunne przejście od Pani Moniki do nowego domu ma teraz piesek, i nie sądzę że to ma jemu służyć. Tolu, bardzo cię proszę, zapoznaj się z tamtym wątkiem i zróbmy coś w sprawie Skubiego. Quote
Tola^^ Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Zaraz będę czytać wątek, mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i będzie ok... Tylko nie rozumiem dlaczego klauduska20 wzieła psa na DT, wiedząc że zaraz będzie miała Skubiego u siebie :( Quote
AngieD Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Też nie rozumiem, to takie niepoważne, może nie wiedziała, że DS nie znajduje się w ciągu dwóch dni. Serce mi się kraja na myśl jak tam Skubi. A jutro poniedziałek :( Quote
Tola^^ Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Pewnie klauduska20 odizoluje Miodka od jej psów (chociażby w łazience), zeby nic im się nie stało... Quote
AngieD Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mam taką nadzieję, i że dziewczyny z tamtego wątku zaraz coś zrobią. Tak lub inaczej powinniśmy złożyć wizytę u klauduski20 i zobaczyć jak wszystko wygląda, nie uważasz? Quote
tripti Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 zainteresowanie Miodkiem było, więc lada chwila powinien iść do domu, czy ds np w Pruszkowie sprawdzony będzie pewnie wiadomo jutro. Quote
AngieD Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jednocześnie dobrze byłoby zadbać o nowy DT. Przecież nie wiadomo jak długo będzie szukany DS Quote
Angel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ja słyszałam ze klauduska go znalazła.. albo zle zrozumiełam ;p Quote
Angel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 AngieD napisał(a):że znalazła DT czy DS ? psa znalazla :D Quote
klauduska20 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 droga angied przeczytaj sobie na forum i nie snuj domysłow wobec mnie bo sobie tego nie zycze nigdy bym nie pozwolila zeby skubi przezywal traume psy przebywaja w oddzielnych pomieszczeniach Quote
Tola^^ Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Widzę że wszystko się wyjaśniło i nie ma co robić wielkiego zamieszania :) Zaniepokoiła mnie wieść, że Miodek warczy na Skubiego i czy czasami sobie nie zrobią, lecz teraz po twoich wypowiedziach jestem o to bardzo spokojna :) Skubi ma u ciebie dobrze i Miodek ma bezpieczne miejsce gdzie poczeka na dobry DS :) A masz je odizolowane, czy tylko przy jedzeniu warczą? I czy Skubcio zgadza się z twoi Cockerem ? Quote
klauduska20 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 już wszytsko wyjaśnione, nie zamierzam już się wypowiadac na ten temat, bo naprawde mnie to doknęło:placz: Quote
Angel Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 klauduska20 napisał(a):już wszytsko wyjaśnione, nie zamierzam już się wypowiadac na ten temat, bo naprawde mnie to doknęło:placz: nie martw sie :) poprostu niewyjaśniona sytuacja i tyle ... juz wszystko OK ! Quote
zly_artur Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewtopic.php?t=598&postdays=0&postorder=asc&start=120 Dziś pojawiła się taka informacja o Skubim. Podobno wraca do p.Moniki. Co sie stało? Quote
Tola^^ Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Tak Skubi wraca do Pani Monik i zostaje już u niej w Domu stałym, niech klauduska20 napisze bo nie chce nic pokręcić... Quote
piesia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 skubi jest u mnie cały i zdrowy . wrócił trochę zdezorientowany , ale już jest znów TEN MÓJ . to tak szybciutko żeby wszystkich uspokoić . jutro napiszę obszerniejszy komentarz . pozdrawiam Quote
Rumi. Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 zapisuję i czekam na wieści dlaczego Skubi wrócił Quote
Angel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 wczoraj rozmawiałam z pania Monika- Skubi juz wydobrzał..czuje sie beziecznie był na spacerku i sie wyszalał :) Pani Monika jak tylko bedzie miała dostep do neta to wszystko wyjaśni.. teraz korzysta tylko w pracy. Quote
piesia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Przepraszam , przed chwilą wysmarowałam tekst wyjaśniajacy sytuację Skubiego , ale z niewiadomych dla mnie powodów nie przeszedł . Jestem w pracy i nie mam już czasu pisać znów . Jak będę miała chwikę to ponowię . Teraz tylko tak w skrócie - Skubi czuje się dobrze . Z Klaudią przeprowadziłysmy kilka rozmów telefonicznych na temat zaistniałej sytuacji i wiele sobie wyjaśniłysmy . Przepraszam , ale to narazie tyle. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts