Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Skubi wraca z nieudanej adopcji, ale poprzedni DT stanie się jego DS:)

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tolu, jest bardzo niedobrze. Tego samego dnia, jak klauduska20 opisywała zalety Skubcia, w innym wątku ( TUTAJ ) prosi o pilne rozwiązanie trudnej sytuacji, bo tuż przed przyjazdem Skubcia wzięła na DT jeszcze jednego spaniela, i psy się nie dogadują. Pomijając nawet to, powinno się robić wizytę poadopcyjną. Skubi dużo przeszedł i był dotkliwie pogryziony przez inne psy !!!! Takie niefortunne przejście od Pani Moniki do nowego domu ma teraz piesek, i nie sądzę że to ma jemu służyć. Tolu, bardzo cię proszę, zapoznaj się z tamtym wątkiem i zróbmy coś w sprawie Skubiego.

Posted

Zaraz będę czytać wątek, mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i będzie ok...
Tylko nie rozumiem dlaczego klauduska20 wzieła psa na DT, wiedząc że zaraz będzie miała Skubiego u siebie :(

Posted

Też nie rozumiem, to takie niepoważne, może nie wiedziała, że DS nie znajduje się w ciągu dwóch dni. Serce mi się kraja na myśl jak tam Skubi. A jutro poniedziałek :(

Posted

Mam taką nadzieję, i że dziewczyny z tamtego wątku zaraz coś zrobią. Tak lub inaczej powinniśmy złożyć wizytę u klauduski20 i zobaczyć jak wszystko wygląda, nie uważasz?

Posted

Widzę że wszystko się wyjaśniło i nie ma co robić wielkiego zamieszania :)
Zaniepokoiła mnie wieść, że Miodek warczy na Skubiego i czy czasami sobie nie zrobią, lecz teraz po twoich wypowiedziach jestem o to bardzo spokojna :)
Skubi ma u ciebie dobrze i Miodek ma bezpieczne miejsce gdzie poczeka na dobry DS :)
A masz je odizolowane, czy tylko przy jedzeniu warczą? I czy Skubcio zgadza się z twoi Cockerem ?

Posted

klauduska20 napisał(a):
już wszytsko wyjaśnione, nie zamierzam już się wypowiadac na ten temat, bo naprawde mnie to doknęło:placz:

nie martw sie :) poprostu niewyjaśniona sytuacja i tyle ... juz wszystko OK !

Posted

skubi jest u mnie cały i zdrowy . wrócił trochę zdezorientowany , ale już jest znów TEN MÓJ . to tak szybciutko żeby wszystkich uspokoić . jutro napiszę obszerniejszy komentarz . pozdrawiam

Posted

wczoraj rozmawiałam z pania Monika- Skubi juz wydobrzał..czuje sie beziecznie był na spacerku i sie wyszalał :) Pani Monika jak tylko bedzie miała dostep do neta to wszystko wyjaśni.. teraz korzysta tylko w pracy.

Posted

Przepraszam , przed chwilą wysmarowałam tekst wyjaśniajacy sytuację Skubiego , ale z niewiadomych dla mnie powodów nie przeszedł . Jestem w pracy i nie mam już czasu pisać znów . Jak będę miała chwikę to ponowię . Teraz tylko tak w skrócie - Skubi czuje się dobrze . Z Klaudią przeprowadziłysmy kilka rozmów telefonicznych na temat zaistniałej sytuacji i wiele sobie wyjaśniłysmy . Przepraszam , ale to narazie tyle. Pozdrawiam.