piesia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 trzeci raz pisze ten sam tekst i trzeci raz nie przeszedł . nie mam już siły. jestem od niedawna na dogomani i być może popełniam jakiś błąd przy wysyłaniu wiadomości . krótki tekst przechodzi . możliwe , że tamten tekst jest za długi i nie przechodzi ? Quote
Angel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 piesia napisał(a):trzeci raz pisze ten sam tekst i trzeci raz nie przeszedł . nie mam już siły. jestem od niedawna na dogomani i być może popełniam jakiś błąd przy wysyłaniu wiadomości . krótki tekst przechodzi . możliwe , że tamten tekst jest za długi i nie przechodzi ? raczej nie. Ale niekiedy jak sie pisze i to długo trwa to sie wylogowujesz.. wiec jak napiszesz tekst najlepiej go skopiuj i jeśli sie nie uda to poprostu raz jeszcze go dodsz ale bez pisania i tylko wkleisz :) a jesli nadal bd problemy to wyslij piesia do mnie na pw ja to wkleje :) Quote
piesia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 to tak już w skrócie : skubi prawdopodobnie u mnie zostanie . mam nadzieję , że jakoś rozciągnę te moje 56 metrów i pomieścimy się wszyscy : ja , mój syn , cztery psy , kot i dwa króliki :) i mam nadzieję , że moje bestyjki go nie zjedzą albo odwrotnie - skubi nie zje ich . to tak żartem , a tak serio to potrzebuję kogoś z doświadczeniem , czasem i ochotą z okolic suchego lasu do pomocy w oswajaniu mojej ekipy . tak dla uspokojenia dodam , że skubi żyje poprawnie z jedną moją panienką więc nie jest osamotniony . nie jest źle , ale mogłoby być lepiej gdybym wszystkie drzwi w domu miała pootwierane ;). pozdrawiam z nadzieją , że ten tekst wreszcie przejdzie , bo jak nie to idę sobie strzelić w łeb , a wy będziecie musieli szukać domów dla siedmiu(!) zwierzaków ;) Quote
piesia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Angel napisał(a):od czego teraz zależy los skubcia ? właściwie już chyba przesądzone , że zostanie ze mną . z nikim nie będzie się tak dobrze rozumiał jak ze mną . no i każda zmiana to będzie dla niego kolejny mocny stres. problem tkwi tylko w moich poprzednich psach , czy się wszyscy dogadają . Skubiego chciałam oddać tylko dlatego , że miałam nadzieję , że będzie miał lepsze warunki od tych u mnie . A kochałam go zawsze ogromniasto i z bólem go oddawałam . wiem ,że teraz czuje się bezpiecznie , choć przez pierwsze chwile u mnie po powrocie był mocno zdezorientowany i trochę trwało zanim sobie przypomniał nasze wspólne bycie razem . Quote
Angel Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 pomoge w szukaniu kogos kto by pomógł.. :) dam znac jak znajde jakiegos psiego psyhologa, który napewno by pomógł w rozwiązaniu problemu dogadania sie z twoimi psami.. a czy to tymczasy, czy stali domownicy ? Quote
piesia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Angel napisał(a):pomoge w szukaniu kogos kto by pomógł.. :) dam znac jak znajde jakiegos psiego psyhologa, który napewno by pomógł w rozwiązaniu problemu dogadania sie z twoimi psami.. a czy to tymczasy, czy stali domownicy ? wszystkie to już MOJE SŁONECZKA NIE DO ODDANIA :):):):):):):) Quote
piesia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 nie wiem czy ktoś jeszcze czyta co nowego u Skubiego , ale piszę : WSZYSTKIE BESTIE RAZEM !!!!!!! Bez trenera , bez tresera , bez behawiorysty , bez niczego . Tak po prostu . Uważać muszę oczywiście i jak wyjeżdżam z domku to je oddzielam . A w nocy mam komplet w łóżeczku , z każdej strony termoforek :) . Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='piesia']nie wiem czy ktoś jeszcze czyta co nowego u Skubiego , ale piszę : WSZYSTKIE BESTIE RAZEM !!!!!!! Bez trenera , bez tresera , bez behawiorysty , bez niczego . Tak po prostu . Uważać muszę oczywiście i jak wyjeżdżam z domku to je oddzielam . A w nocy mam komplet w łóżeczku , z każdej strony termoforek :) .[/QUOTE] Ja czytam oczywiście! :cool3: Gratuluję postępów w zaprzyjaźnianiu zwierzaków i oby tak dalej! :kciuki: :kciuki: Quote
Tola^^ Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Oczywiście że zaglądamy do wątku Skubcia ;D To cudownie że psiaki się dogadują i już wszystkie w jednym łóżku śpią z pańcią :) Quote
Angel Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='piesia']nie wiem czy ktoś jeszcze czyta co nowego u Skubiego , ale piszę : WSZYSTKIE BESTIE RAZEM !!!!!!! Bez trenera , bez tresera , bez behawiorysty , bez niczego . Tak po prostu . Uważać muszę oczywiście i jak wyjeżdżam z domku to je oddzielam . A w nocy mam komplet w łóżeczku , z każdej strony termoforek :) .[/QUOTE] oczywiście że czytamy :D miło słyszeć :loveu: Quote
Pyrdka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja tez podczytuję co słychać u Skubcia:lol: Quote
piesia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 o jej , to miło :) . to ja częściej muszę tutaj relacjonować fakty z życia Skubcia . i zdjęcia jakieś pewnie by się przydały . Angel , będziesz w sobotę w schronisku ? dałabym ci te zdjęcia które mam w komórce , wstawiłabyś ? Quote
Angel Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='piesia']o jej , to miło :) . to ja częściej muszę tutaj relacjonować fakty z życia Skubcia . i zdjęcia jakieś pewnie by się przydały . Angel , będziesz w sobotę w schronisku ? dałabym ci te zdjęcia które mam w komórce , wstawiłabyś ?[/QUOTE] bede ale tylko na chwile.. nawet na sapcer ni pójde, ale zajrze. Bo sie nie wykurowałam jeszcze :( okej wstawie ! Quote
Angel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 tu narazie dwie fotki Skubcia :loveu: reszte dodam albo dziś wieczorem albo jutro bo musze uciakać już niestety- obowiązki wzywaja. Quote
Szyna13222 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 śliczne fotki :) Skubciu jak wypiękniał:evil_lol: i te loczki na uszkach:cool3: Quote
piesia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 to zdjęcia pod tytułem : "teraz mi dobrze , teraz jestem bezpieczny" . dzięki Angel za wstawienie :):):). Może uda mi się jeszcze zrobić jak biega , bo wtedy też cudnie wygląda . Uwielbiam patrzeć jak psy ze schroniska rozkwitają i potem w biegu pokazują całe swoje szczęście . piękny widok :). Quote
Rumi. Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 śliczna psinka :loveu: mam nadzieję że teraz będzie tak szczęśliwy do końca swoich dni :razz: Quote
piesia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 greatmadwomen napisał(a):śliczna psinka :loveu: mam nadzieję że teraz będzie tak szczęśliwy do końca swoich dni :razz: Oj tak . i niech mi Klauduska zazdrości !!!!! ;) Quote
Angel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 reszta cudownych zdjeć Skubiego :loveu: piesia następnym razem jeszcze Tośki foty prześlemy, żeby wstawić i pokazać ja światu :) Skubi wygląda cuuudownie ! Quote
Tola^^ Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 O jak skubcio ma dobrze, aż się miło patrzy :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://i51.tinypic.com/2b9nc9.jpg Prześliczny, zrelaksowany Skubiś. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
piesia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tola^^ napisał(a):O jak skubcio ma dobrze, aż się miło patrzy :loveu::loveu::loveu: no , zwłaszcza , że na pańci poduszeczce śpi :). kochany jest i ciesze się , że do mnie wrócił :):):) . jest czasami paskudek jak mu chcę uszy wyczyścić , nie daje sobie małpiszon , a wydaje mi się że teraz prawe ma coś zapaskudzone .muszę kogoś poprosić , żeby przyszedł mi pomóc , bo jedna osoba musi go przytrzymywać , a druga czyścić mu ucho . no i głodomorek z niego . ale jest na diecie , bo Aga ostatnio na mnie nakrzyczała;) jak go zobaczyła po długim czasie , że go utuczyłam . no , ale kiedy tylko mogę , biorę go z Tosieńką , żeby pobiegali razem ( pozostałe bestyjki idą na druga zmianę :) ) . wczoraj go Tosieńka trochę pogoniła , więc musiał z dupeczką konkretnie się ruszać. dzięki Angel za wstawianie zdjęć . Tosieńkę też możemy wstawić :) . maleńka też z tego samego schroniska , uszami mnie powaliła tak że się zakochałam . zreszta zobaczycie sami jaki z niej uroczy nietoperzyk :) Quote
Pola17 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bosko wygląda :) [quote name='Angel']reszta cudownych zdjeć Skubiego :loveu: piesia następnym razem jeszcze Tośki foty prześlemy, żeby wstawić i pokazać ja światu :) Skubi wygląda cuuudownie ! Quote
piesia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dawno nie pisałam co u Skubiego , więc melduję że Skubi ma się dobrze :) . Jest naprawdę fajnym psem . Oczywiście warczy sobie czasami ( ja czasami też sobie warczę ;) ) , ale jest przy tym tak śmiesznie gupolinkowaty , bo warczy i zaraz przychodzi , przytula się jak by chciał powiedzieć : " przepraszam " . Jak biega na dworze luzem , to co pewien czas odwraca się i kontroluje czy jestem , a potem biegnie tak śmiesznie , z taką osiołkowatą radością . I cały czas macha dupeczką z radości . I jest ......TAKI SŁODZIAK JEST :):):) Quote
Recommended Posts