Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Skubi wraca z nieudanej adopcji, ale poprzedni DT stanie się jego DS:)

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie wiadomo ale ma się z nami kontaktaktować p. Monika także może będziemy wiedzieć coś więcej, Cockermaniaczka mam pytanie czy macie może numer konta i czy jest on napewno prawidłowy ponieważ ja dostałam jeszcze inny i właśnie coś w nim nie gra ??????

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klauduska20 napisał(a):
tak wiem teraz zle zrozumiałam, ale ok jak napisałam te 50zł i jak tylko bedziemy mieli tez cos podeslemy. Teraz mamy o tyle taka sytuację z nowym mieskzaniem i wiadomo jak doskonale pewnie wiecie ile z tym jest wydatków tak to spokojnie moglibysmy przelac o wiele wieksza kwote ale jak najszybciej sprobuje podeslac wiecej. Tylko Tola ma mi jutro wysłac numer konta bo ten co mialam jak napisalam wykazuje bank ze jest niepoprawny a na orum spanielowym jest podany jeszcze inny wiec czekam na ten numer konta i podeślę jutro jeszcze raz dzięki Angie za pomoc i wyjasnienie sytuacjii pozdrawiam:-)
ps. a może ja cos dam na bazarek znajdzie się napewno u mnie sporo rzeczy których nie używam a może to pomóc w uzyskaniu pieniążków,
i mam nadzieje że będzie dobrze...

bardzo chętnie, ja moge zrobic bazarek dla Skubiego tylko nie mam kasy zeby opłacic przesyłke :( najlepiej sprzedają sie kosmetyki, jakies akcesoria psie, ciuszki itp. Więc dołoże do mojego teraźniejszego bazarku dla Skubiego :)

Posted

spoko kosmetyki to nie problem jestem juz prawie kosmetologiem i mam tego w nadmiarze takze cos poszukam dzis jak wypakuje z pudeł i toreb:-) dzisiaj dam znać po południu a co do przesyłki nie ma problemu ja się tym zajmę

Posted

dziewczyny , mam problemy z wklejeniem skubiego , prosiłam dwie osoby żeby mi pomogły , ale nie wiem czy muszę wejść w jakieś dodatkowe opcje żeby móc wstawiać zdjęcia ? Skubciu dochodzi do siebie po zabiegu , trochę go chyba boli , ale noc przespał spokojnie , rano na wszelki wypadek podałam mu przeciwbólowe . za dwa tygodnie zdjęcie szwów i myślę , że będzie mógł święta spędzić w nowym domku. Już za nim tęsknię... Jeżeli chodzi o finanse to w miarę moich możliwości dokładam się do jego leczenia , poza tym dostałam też pieniądze od mojej siostry , która także chciała pomóc skubiemu . pieniądze te poszły na pierwszy antybiotyk , który dostawał w domu ( już po tym , który mu w pierwszym tygodniu dawał wet w zastrzyku ) , szampon , krople na pchełki . maść w antybiotyku na rany , rywanol , gaziki , lakcid osłonowo , teraz po zabiegu kolejny antybiotyk i spray do odkażania . no i jedzonko , bo apetycik ma . wieczorkiem zadzwonię do klauduski . pozdrawiam.

Posted

okej. to potem na pw napisze adres to wysłania paczki z fantami na bazarek :) nooo własnie.. ile to wszystko wyniosło ? i ile jeszcze potrzeba ? nie wiem czy ten nr konta podawał wam Faflok ? bo jeśli tak to nr konta mojej mamy.. ale czesto zbieram na nie kase i potem wpłacam gdzie trzeba. Także p.Moniko prosze potem o nr konta (albo jak bd pani w schronie) to przekaże kase :)

Posted

piesia napisał(a):
dziewczyny , mam problemy z wklejeniem skubiego , prosiłam dwie osoby żeby mi pomogły , ale nie wiem czy muszę wejść w jakieś dodatkowe opcje żeby móc wstawiać zdjęcia ?

Możesz mi przesłać zdjęcia na e-mail: [email protected]
ja je wstawię na wątek.

Posted

Angel to ja wpłace tepieniążki na te konto na forum i właśnie rozpakowywuje rzeczy i znalazłam kilka wartościowych rzeczy zrobie fotki i wyślę Ci wstawisz je i myslez espokojnie pójdzie trzeba wkońcu jak najszybciej uzbierać pieniążki

Posted

klauduska20 napisał(a):
Angel to ja wpłace tepieniążki na te konto na forum i właśnie rozpakowywuje rzeczy i znalazłam kilka wartościowych rzeczy zrobie fotki i wyślę Ci wstawisz je i myslez espokojnie pójdzie trzeba wkońcu jak najszybciej uzbierać pieniążki

czyli zdjęcia mi wyslesz ja wystawie a ty bedziesz wysyłac do ludzi ? tylko jak ci sie wróca pieniadze za przesyłke ? okej, wyslij na konto na forum- to konto mojej mamy :p

Posted

wieszAngel chyba tak bedzie szybciej przedewszystkim jak od razu się będzie wysyłać do ludzi a za przesyłkę to nie wiem może na moje konto mi zwrócą czy cos chyba to jest do dogadania, ciekawe ile pieniążków jeszcze potrzebujemy bo nie wiem ile rzeczy wystawiać do tej pory znalazłam
- spodnie nienoszone z metką które poprstu sa małe na mnie i mogę je dać
- jakaś sukienka cyz bluzka tez nowa
- dużo kosmetyków narazie z tych co wypakowałam to : scrub do ciała avon, toniki 2 oriflame, linique żel do mycia twarzy, maska z algami podajże, woda termalna Avene, żel pod oczy planet spa, la roche possay zel do twarzy antybakteryjny. Wszystkie produkty są nowe nieużywane jeszcze w pudełkach lub foliach i nieotwierane ale jeszcze sie cos znajdzie:-)

Posted

To niech Angel zrobi bazarek ty prześlesz jej zdjęcia na e-mail i króciutkie opisy fantów na bazarek wraz z ceną wywoławczą, pieniądze będą zbierane na konto angel a za przesyłkę będą wpłacane do Ciebie?
Albo od razu do ciebie i ty prześlesz na konto Skubiego kwotę jaka się uzbierała z bazarku :)
Dzwoniła do Ciebie pani Monika z wieściami o psiaku? :)

Posted

dzwoniłam do klauduski wczoraj , ale nie odbierała . w niedzielę zadzwonię znowu . Tia , czy na pewno podałaś mi dobry adres ? Skubciu trochę smutnawy , dochodzi do siebie , ale chyba go trochę boli. dałam mu przeciwbólowe. Noce przesypia spokojnie , no i cały czas ma duży apetyt , wiec chyba jest dobrze. Jest taki słodziak , że aż sie boję rozstania . kasy jest troche potrzeba dzewczyny , bo przed zabiegiem też było trochę wizyt u wet i to też było z odroczonym terminem płatności . ja też zbieram kasę u mojego syna w klasie i koleżanki córka też u siebie . pozdrawiam

Posted

Spróbuję jeszcze uzbierać trochę pieniążków u siebie w szkole... A co ze zdjęciami, piesia? Ktoś już zgłosił się , aby pomóc wstawić je na forum?

Posted

Witam po długiej nie obecnosci z powodu choroby która nie pozwala mi siedziec przed ekranem komputera <trace wzrok> itp słyszałam ze macie szczeniaka który potrzebuje na szybko domu bo jego mama umarła w budzie wiem ze jest u kasi czy szczeniak szuka nadal domu prosze o kontakt jesli psiak na prawde potrzebuje domu to moge go zabrac do siebie na tymczas albo znalesc mu domek gdzie nie zostanie wyrzucony i bendzie kochany 796734762 jak by co jestem pod telefonem sylwia

Posted

sylwia12534 napisał(a):
Witam po długiej nie obecnosci z powodu choroby która nie pozwala mi siedziec przed ekranem komputera <trace wzrok> itp słyszałam ze macie szczeniaka który potrzebuje na szybko domu bo jego mama umarła w budzie wiem ze jest u kasi czy szczeniak szuka nadal domu prosze o kontakt jesli psiak na prawde potrzebuje domu to moge go zabrac do siebie na tymczas albo znalesc mu domek gdzie nie zostanie wyrzucony i bendzie kochany 796734762 jak by co jestem pod telefonem sylwia

Szczeniaczek jutro jedzie do Dt w Poznaniu a potem po otchowaniu do Obornik do DS :)

Posted

dobra , zaraz będe próbowała jeszcze raz wysłać zdjęcia . a co do szczeniaczka , to aga ma też maluszka z azorka do oddania i też pilnie potrzebuje dobrego domku dla niego . mały , czarny i słodziutki , sunia .

Posted

próbowałam wkleić zdjęcie skubiego jako moje zdjęcie na profilu , ale coś mi nie wychodzi . skubi , paskud :) , najwyraźniej nie chce się tu pokazać . ratunku , pomóżcie wkleić zdjęcie , bo wychodzę na jakiegoś oszusta !!!! :). Mail też nie przechodzi , może mi to ktoś wytłumaczyć , bo mi już ręce opadają .
co do suni to powiem adze , żeby się z wami skontaktowała . mam jej zdjęcia , ale błagam nie każcie mi już ich wstawiać :)

Posted

dziewczynki ja dopiero weszłam na neta i raz jestem dostepna zaraz nie poniewaz nie mamy jeszcze podlaczonego upc ale co jakis sie bezprzewodowka sie podlaczam. Znalazłam w tych pudłach ten aparat i zaraz porobie zdjęcia i wysle tych produktów pozdr Klaudia