AgusiaP Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam serdecznie. Timonek to piesek, który błakał się przy stacji BP w Dąbrowie Górniczej. Byłam wymienić opony i tam własnie go zobaczyłam. Jakiś pan rzucał mu coś do jedzenia a on z podkulonum ogonikem zjadł wszystko łapczywie. Był bardzo wystraszony bał się do mnie podejść jak go wołałam. Zdecydowałam, że jak będę wracać z pracy a on tam będzie wezmę go do domu. Timonek jest u mnie od 2 listopada. Przez ponad tydzien sprawdzałam portale czy komuś nie zginął. Obdzwoniłam schroniska niestety nikt go nie szuka. Timonek jest bardzo wesołym pieskiem. Ma jak dla mnie około dwa trzy latatka. Quote
AgusiaP Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 (edited) zdjęcia Timonka [quote name='kaja555'] Edited September 12, 2012 by AgusiaP Quote
AgusiaP Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dziękuje :lol:Kaja nie moge sobie poradzić z wklejeniem zdjęć Timonka:oops: Quote
kaja555 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 możesz teraz przekopiować do swoich postów, a ja potem usunę ze swojego taki fajny kurdupel, to szybko znajdzie dom, wystarczy wyróżnione allegro Quote
AgusiaP Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Super :multi: Dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu: Ściskam Cię wirtualnie ;) Quote
Isiak Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jestem u Timonka, on taki śliczny nakolankowy przytulak jest, może na mikropieski go wrzucić? Quote
kaja555 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 mikropiesek jest pierwszorzędny, na dodatek nie wygląda na zaniedbanego, jest młody, powinien szybko do nowego domu trafić Quote
AgusiaP Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie do Timonka :loveu: A czy mogę prosić link do wątku mikropieski? Muszę go zwżayć. Wogóle to muszę z nim iść do weterynarza, żeby ocenił ile ma lat. Mnie na początku wydawało się, że jest młodziutki. ale na kiełkach widać bardzo maleńkie początki kamienia i bródkę ma lekko siwą, ale to może taka jego uroda. Timonek jak jesteśmy w domu jest bardzo grzeczny, ale jak zostaje sam w domu zawsze raz mi na siusia :diabloti: Quote
__Lara Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jakie maleństwo, jak takie maleństwo mógł ktoś wyrzucić :( ludzie to bestie :angryy::angryy::angryy: Quote
AgusiaP Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Ja na początku byłam przekonana, że komuś poprostu zginął. Dlatego przez cały tydzień przeglądałam portale czy komuś jednak nie zginął. Byłam u super babeczki, która pracuje w Dziennkiu Zachodnim i ona umieściła ogłoszenie za darmo w Jarmarku, że taki piesek został znaleziony. Niestety cisza. A on cały czas za mną chodzi i przytula się. Jak jedziemy samochodem to staje między dwoma przednimi siedzeniami i kładzie główkę na ramieniu mojego mężą. Jest przeroskoszny. Quote
__Lara Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 AgusiaP, pewnie komuś zawadzał, takie maleństwo, a co...wiadomo jacy są ludzie :( Quote
monica_26 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Timonku miałes szczęście, że spotkałeś Agusie, ale czas do własnego domku, na pewno się znajdzie jakiś przytulny kąt dla tego szkraba. Quote
Isiak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tutaj jest wątek mikropiesków: http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE a tutaj ktos szuka małego pieska, może akurat: http://www.dogomania.pl/threads/196248-Mały-piesek-bądź-suczka Quote
AgusiaP Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Isiak']Tutaj jest wątek mikropiesków: http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE a tutaj ktos szuka małego pieska, może akurat: http://www.dogomania.pl/threads/196248-Mały-piesek-bądź-suczka Dziękuje już tam lecę :lol: Quote
AgusiaP Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Nie mogę zamieścić jeszcze Timonka na wątku mikropiesków bo nie wiem jaka jest jego waga. Może dzisiaj uda mi sie to sprawdzić. Dziękuje ;) Quote
AgusiaP Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Lara Timonkowi bardzo miło :loveu: Próbowałam ustalić wagę Timonka wyszło 5,8kg. Ale ta waga jakaś do pupy :angryy: Nie chciał mi wogóle wejśc na nią. Jak mi się uda to w poniedziałek pójdę z nim do weterynarza ;) Quote
Recommended Posts