Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.

Timonek to piesek, który błakał się przy stacji BP w Dąbrowie Górniczej.
Byłam wymienić opony i tam własnie go zobaczyłam. Jakiś pan rzucał mu coś do jedzenia a on z podkulonum ogonikem zjadł wszystko łapczywie.
Był bardzo wystraszony bał się do mnie podejść jak go wołałam.
Zdecydowałam, że jak będę wracać z pracy a on tam będzie wezmę go do domu.
Timonek jest u mnie od 2 listopada. Przez ponad tydzien sprawdzałam portale czy komuś nie zginął. Obdzwoniłam schroniska niestety nikt go nie szuka.
Timonek jest bardzo wesołym pieskiem. Ma jak dla mnie około dwa trzy latatka.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie do Timonka :loveu:
A czy mogę prosić link do wątku mikropieski? Muszę go zwżayć. Wogóle to muszę z nim iść do weterynarza, żeby ocenił ile ma lat. Mnie na początku wydawało się, że jest młodziutki. ale na kiełkach widać bardzo maleńkie początki kamienia i bródkę ma lekko siwą, ale to może taka jego uroda. Timonek jak jesteśmy w domu jest bardzo grzeczny, ale jak zostaje sam w domu zawsze raz mi na siusia :diabloti:

Posted

Ja na początku byłam przekonana, że komuś poprostu zginął. Dlatego przez cały tydzień przeglądałam portale czy komuś jednak nie zginął. Byłam u super babeczki, która pracuje w Dziennkiu Zachodnim i ona umieściła ogłoszenie za darmo w Jarmarku, że taki piesek został znaleziony. Niestety cisza. A on cały czas za mną chodzi i przytula się. Jak jedziemy samochodem to staje między dwoma przednimi siedzeniami i kładzie główkę na ramieniu mojego mężą. Jest przeroskoszny.

Posted

Lara Timonkowi bardzo miło :loveu:
Próbowałam ustalić wagę Timonka wyszło 5,8kg. Ale ta waga jakaś do pupy :angryy:
Nie chciał mi wogóle wejśc na nią. Jak mi się uda to w poniedziałek pójdę z nim do weterynarza ;)