AgusiaP Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Malutki kochany, ale miałeś szczęscie Quote
Gabi79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Zabrzmi to nieskromnie, ale wszyscy, którzy mnie znają są zgodni - Kajtuś miał szczęście, że do mnie trafił. To jest moje małe kochane Słoneczko!!! Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 podpisuje się pod tym rękami i nogami Quote
Gabi79 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale wątek Kajtusia dziś daleko. Ze względu na śnieg i mróz wychodzimy na krótkie spacerki. Jutro idziemy w gości - do mojej przyjaciółki. Zapewne Kajtuś oczaruje całe towarzystwo. Quote
AgusiaP Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Napewno inna opcja nie wchodzi w gre ;) Quote
Gabi79 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kajtuś już 3 tygodnie w nowym domu! W sobotę u Dagmary zgodnie z przewidywaniami oczarował wszystkich. Do każdego się przymilał, siadał na kolana, ale pilnował cały czas, czy jestem. Jak wyszłam z łazienki, to szalał z radości. Dzisiaj znowu musi zostać sam, pewnie będzie rozpaczał, bo przez weekend był cały czas ze mną. Przesyłamy buziaczki dla cioci Agusi i jej rodzinki. Quote
AgusiaP Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dziękuje Gabrysiu ja też przesyłam Wam buziaczki. Dostałaś trzy PW w czwartek odemnie? Bo nie wiem czy doszły. Jedno to zaproszenie do listy moich znajomych ;) Quote
AgusiaP Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dziękuje Gabrysiu ja też przesyłam Wam buziaczki. Dostałaś trzy PW w czwartek odemnie? Bo nie wiem czy doszły. Jedno to zaproszenie do listy moich znajomych ;) Quote
Gabi79 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Aga, tak jak ci mówiłam u nas wszystko w jak najlepszym porządku. Kajtus jest wspaniały! Zaraz wyślę ci PW. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ok czekam tylko muszę wyjśc na chwilkę ;) Quote
Gabi79 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Aga, nie mogę wysłać Ci PW, bo wystąpiły jakieś błędy. Nie wiem, czy masz zapchaną skrzynkę, czy chodzi o coś innego. Oczywiście, że się nie obrażę bo nie mam powodu. Wiadomo, że grudzień to okres przedświąteczny i wszyscy zabiegani. Zapraszam więc już po Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie. Gabryśka Ps. Specjalne buziaczki od Kajtusia - Skarbusia. A teraz lecę do roboty. Quote
Gabi79 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Kajtuś przed południem przesyła moc buziaczków!!! Quote
Gabi79 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Kajtuś pozdrawia ciocię Agusię! W piątki zawsze mam do pracy na rano, więc Kajtuś po porannym spacerze musiał zostać sam. Lamentował chyba bardziej niż zwykle. Po moim powrocie jak zawsze szalał z radości. co ja mogę napisać? Chyba to, co zwykle: Kajtuś jest uroczy, wspaniały, kochany i już nie wyobrażam sobie życia bez niego. Moje małe słoneczko. Quote
Gabi79 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Słodki Kajtuś ponownie pozdrawia! Właśnie szaleje z nową piłeczką Nimfy, a Nimfa tylko go obserwuje. Kochane istotki! Quote
AgusiaP Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Rozrabiaka kochany :loveu::loveu::loveu: Miłeo wekendu życzę Wam Gabrysiu :lol: Quote
Gabi79 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dziękuję i również życzę miłego weekendu! Quote
Gabi79 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dzisiaj, jak wychodziliśmy z domu na klatce schodowej stał jakiś facet i Kajtuś solidnie go obszczekał. Już nieraz mu się zdarzyło kogoś obszczekać np. gdy podczas wieczornego spaceru ktoś mijając nas coś powiedział. Po prostu pies obronny. Prawdziwy skarb, kochany, milutki, przytulaśny i broni dzielnie swojej pani. CUDO! Właśnie teraz to CUDO prowokuje Nimfę do zabawy. Ślemy buziaczki GiK Quote
AgusiaP Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ale się cieszę :lol: Masz Gabi ochraniarza :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tak, ochroniarz z Kajtka na medal. Dziś mija miesiąc, od kiedy mi Agnieszko przywiozłaś Kajtusia. Czytałam właśnie o piesku, który po kilku miesiącach wraca z adopcji. To straszne, że ludzie wezmą psa, na początku mówią i piszą o nim w samych superlatywach, a potem oddają. Ja nigdy bym tak nie postąpiła, nawet gdyby pies sprawiał jakieś problemy. Kajtuś żadnych problemów nie sprawia, bo to pies IDEAŁ. Dzisiaj po raz pierwszy Nimfa prowokowała Kajtka do zabawy, dotychczas było odwrotnie i przytulała się do niego. Życzę miłego dnia! Quote
AgusiaP Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ja też dokładnie rok temu nie mogłam uwieżyć, że po ośmiu miesiącach ludzie oddają sunie bo wnuczki mają się im urodzić. Całuski dla Ciebie Gabi i dla Kjatusia. W życiu bym nie pomyślała, ze to już miesiąc jak Katuś jest u Ciebie, ale ten czas szybko leci... Quote
Gabi79 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zgadza się czas szybko leci. Dzisiaj kupiłam Kajtusiowi wędzoną kość. Najpierw położył się obok kości i zaczął się o nią ocierać plecami ( po prostu chciał się w niej wytarzać ) potem wziął ją do pyska i chodził dookoła stołu, aż w końcu zaczął zajadać. Moja mała słodka pocieszka. Quote
Gabi79 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kajtuś jak zwykle śle buziaczki, a ja jak zwykle napiszę, że to najwspanialszy piesek na świecie - mój największy skarb! Quote
AgusiaP Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Bardzo się ciesze, że Kajtuś ma taki wspaniały, kochający domeczek :loveu::loveu::loveu: Zapraszam Cię Gabi na wątek mojej Majeczki, która od piątku jest u mnie na tymczasie http://www.dogomania.pl/threads/198368-Kłębuszek-strachu-Majeczka Quote
Gabi79 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzisiaj mam wolne, więc Kajtuś ani chwili nie będzie siedział sam. Jego radości po moim powrocie do domu wprost nie da się opisać. Wiem, że jestem monotematyczna, ale ON jest WSPANIAŁY, CUDOWNY, REWELACYJNY. Odwiedziłam wątek Majeczki, oby szybko doszła do siebie i znalazła dobry domek! Quote
Recommended Posts