Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrzmi to nieskromnie, ale wszyscy, którzy mnie znają są zgodni - Kajtuś miał szczęście, że do mnie trafił. To jest moje małe kochane Słoneczko!!!

Posted

Ale wątek Kajtusia dziś daleko. Ze względu na śnieg i mróz wychodzimy na krótkie spacerki. Jutro idziemy w gości - do mojej przyjaciółki. Zapewne Kajtuś oczaruje całe towarzystwo.

Posted

Kajtuś już 3 tygodnie w nowym domu! W sobotę u Dagmary zgodnie z przewidywaniami oczarował wszystkich. Do każdego się przymilał, siadał na kolana, ale pilnował cały czas, czy jestem. Jak wyszłam z łazienki, to szalał z radości. Dzisiaj znowu musi zostać sam, pewnie będzie rozpaczał, bo przez weekend był cały czas ze mną. Przesyłamy buziaczki dla cioci Agusi i jej rodzinki.

Posted

Aga, nie mogę wysłać Ci PW, bo wystąpiły jakieś błędy. Nie wiem, czy masz zapchaną skrzynkę, czy chodzi o coś innego. Oczywiście, że się nie obrażę bo nie mam powodu. Wiadomo, że grudzień to okres przedświąteczny i wszyscy zabiegani. Zapraszam więc już po Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie. Gabryśka
Ps. Specjalne buziaczki od Kajtusia - Skarbusia. A teraz lecę do roboty.

Posted

Kajtuś pozdrawia ciocię Agusię!
W piątki zawsze mam do pracy na rano, więc Kajtuś po porannym spacerze musiał zostać sam. Lamentował chyba bardziej niż zwykle. Po moim powrocie jak zawsze szalał z radości. co ja mogę napisać? Chyba to, co zwykle: Kajtuś jest uroczy, wspaniały, kochany i już nie wyobrażam sobie życia bez niego. Moje małe słoneczko.

Posted

Dzisiaj, jak wychodziliśmy z domu na klatce schodowej stał jakiś facet i Kajtuś solidnie go obszczekał. Już nieraz mu się zdarzyło kogoś obszczekać np. gdy podczas wieczornego spaceru ktoś mijając nas coś powiedział. Po prostu pies obronny. Prawdziwy skarb, kochany, milutki, przytulaśny i broni dzielnie swojej pani. CUDO! Właśnie teraz to CUDO prowokuje Nimfę do zabawy. Ślemy buziaczki GiK

Posted

Tak, ochroniarz z Kajtka na medal. Dziś mija miesiąc, od kiedy mi Agnieszko przywiozłaś Kajtusia. Czytałam właśnie o piesku, który po kilku miesiącach wraca z adopcji. To straszne, że ludzie wezmą psa, na początku mówią i piszą o nim w samych superlatywach, a potem oddają. Ja nigdy bym tak nie postąpiła, nawet gdyby pies sprawiał jakieś problemy. Kajtuś żadnych problemów nie sprawia, bo to pies IDEAŁ. Dzisiaj po raz pierwszy Nimfa prowokowała Kajtka do zabawy, dotychczas było odwrotnie i przytulała się do niego.
Życzę miłego dnia!

Posted

Ja też dokładnie rok temu nie mogłam uwieżyć, że po ośmiu miesiącach ludzie oddają sunie bo wnuczki mają się im urodzić.
Całuski dla Ciebie Gabi i dla Kjatusia. W życiu bym nie pomyślała, ze to już miesiąc jak Katuś jest u Ciebie, ale ten czas szybko leci...

Posted

Zgadza się czas szybko leci. Dzisiaj kupiłam Kajtusiowi wędzoną kość. Najpierw położył się obok kości i zaczął się o nią ocierać plecami ( po prostu chciał się w niej wytarzać ) potem wziął ją do pyska i chodził dookoła stołu, aż w końcu zaczął zajadać. Moja mała słodka pocieszka.

Posted

Dzisiaj mam wolne, więc Kajtuś ani chwili nie będzie siedział sam. Jego radości po moim powrocie do domu wprost nie da się opisać. Wiem, że jestem monotematyczna, ale ON jest WSPANIAŁY, CUDOWNY, REWELACYJNY. Odwiedziłam wątek Majeczki, oby szybko doszła do siebie i znalazła dobry domek!