Jump to content
Dogomania

Walka o schron - kielce dyminy - organizujemy manifestację - przyłącz się do nas!!!

Recommended Posts

Posted

Wstawiłam link do wideo i opis (od siebie) na moim FB i porozsyłałam maile do wszystkich z listy u mnie na mailu o tej samej treści co w profilu z prośbą o podpisanie petycji :) chociaż tyle moge zrobić :roll:

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.S. Myślę, że osoby dysponujące filmem mogłyby go przesłać na Kontakt24, jeśli jeszcze tego nie zrobiły. Tak mi to wpadło teraz do głowy, wówczas myślę, że sprawa by była jeszcze bardziej popularna.

pozdr. i trzymam kciuki

Posted

w kolejnym przypływie twórczej weny :
[B]OPRAWCY Z PUKU - NADAL PRACUJĄ - I WCIĄŻ ZWIERZĘTA - W SCHRONISKU KATUJĄ! [/B](ew.mordują?)

i nawiązując do hasła prezia:
[B] NIE WIERZ W KIELCE - TAKIE MIEJSCE - GDZIE ZAMĘCZA - SIĘ ZWIERZĘTA - I SCHRONISKO - TO PSI CMENTARZ! [/B](ew. w Polsce miejsce, kaźni miejsce, mordu miejsce?)

Posted

Jestem z Wami całym sercem ...
rozsyłam wiadomosci gdzie sie tylko da ...
oby cos w Kielcach wreszcie "drgnęło" to az niemozliwe co sie dzieje w srodku Polski :shake: ...

Posted

[quote name='potoczanka']w kolejnym przypływie twórczej weny :
Oprawcy z puku - nadal pracują - i wciąż zwierzęta - w schronisku katują! (ew.mordują?)

i nawiązując do hasła prezia:
Nie wierz w Kielce - takie miejsce - gdzie zamęcza - się zwierzęta - i schronisko - to psi cmentarz! (ew. w Polsce miejsce, kaźni miejsce, mordu miejsce?)[/QUOTE]

Super!:happy1: Napisz to większym drukiem żeby nie zginęło w tłoku

Posted

Dziewczyny, super, że organizujecie kolejny protest.

Oby wreszcie coś TVN wypuścił :roll: na temat Dymin.
Uważam, iż najlepszym programem na temat mordowni w Dyminach i mordowni psów w ogóle był program Celownik.
Zobaczymy, jak temat ujmie TVN.

Posted

[quote name='Viris']Pierwsze jest genialne. A drugie może " Prezesi Puku - kolesi kilku - mordują zza biurek - zwierzęta w schronisku" .

Proszę o pomoc w projecie tych ulotek, mogę wydrukować mam nadzieję że minimum 50stron A4 - ale na projekt nie starczy mi czasu. [B]Dobrze by było wykorzystać hasło wyborcze prezydenta z jego zdjęciem lub "podpisem" żeby było wiadome, a pod tym zdjęcia z Dymin - Kielczanie uwierzą![[/B]/QUOTE]
Pasowałoby też rozwinąć "świetlany" życiorys pana prezydenta o historię Dymin: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Lubawski[/url]

Posted

chciałabym zrobić taką a la listę - chciałabym mniej więcej wiedzieć na ile osób możemy liczyć:

[B]Gliwice[/B] - 5 osób jak na razie

kto jeszcze? proszę o podanie miasta - to odnośnie ewentualnych tabliczek z nazwą miasta;-)

Kto przygotuje tekst do tych ulotek???? bo zdjęcia to pikuś...ale z tekstem to cieżko:(...no chyba, ze same zdjęcia/plakaty z krótkimi hasłami...

Posted

kurcze...zaraz się okaże, ze nie ma kto przyjechać:(

[B]"Po trupach do celu - oto hasło wyborcze Lubawskiego"[/B]

a to fajny cytacik z komentarzy:):):

[url]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101011/WYBORYSWI01/557307141[/url]

"Lubawski jest ponad awantury. Jest nawet ponad innych kandytatów na prezydenta. On nawet jest ponad wszystkich mieszkańców Kielc. A co mu tam...on jest Jedyny. Niepowtarzalny. Wielki. Ogromny. Wspaniały. Jak Bóg i Ojciec. Jak Jasna Cholera. I wszystkie inne plagi. I nikt nie ma z nim szans. Nawet on sam. I na wszelki wypadek nawet w lustro nie patrzy, bo sam siebie by pokonał. Taki jest. Amen. I na wieki wieków."

Posted

Zauważyłam, że sporo ludzi jest podczas tych wyborów przeciwko Lubawskiemu.. i to nawet ci którzy poprzednio na niego głosowali. Spotkałam się nawet z opiniami, że jesli będzie 2 tura (a zapewne będzie) to cyt: "zagłosuję nie na Gieradę, ale przeciwko Lubawskiemu"

Posted

Mam nadzieję że osoby które dadzą radę wyrwać się z pracy i przyjechać to się zjawią. Postaram się zrobić "grzechotki" z puszek/butelek - niech nas usłyszą! Ważne są te ulotki - prosimy o wsparcie przy tekstach do nich!!! Ja nie dam rady posiedzieć nad tym.

Posted

[QUOTE]"Po trupach do celu - oto hasło wyborcze Lubawskiego"[/QUOTE]
Bardzo dobre hasło do umieszczenia na jakimś plakacie na manife. Takie zmiksowane zdjęcie Lubawskiego na tle pomordowanych psów i to hasełko.

A komentaż faktycznie trafiony:evil_lol: Już był w historii taki nadludź. W 39 r. wojnę nam zafundował.

Posted

ciotki, musicie sie jakoś określić..nie może być tak, że manifest jest tutaj a w realu go nie będzie..kto jedzie do KIELC?????????niech sie określi..wiem, że praca, i że nie każdy może, ale próbujcie..w 50 osób nie zrobimy nic...
PUK mordercy zejdźcie z biurek..dość mordowni..dla Was sznurek.....