Paja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wole,żeby sie bawił tym co mu w pyszczek wpadnie niz kęcił sie w kółko za własnym ogonem skakał do powietrza i szczekała tak robiła na samym poczatku jak do mnie przyjechał teraz robi tylko tak jak sie mocno zdenerwuje. Bardzo nie lubi jak ktos z pod naszego domu wyjezdza autem trzeba go wteczas zamykać w domu bo próbuje zjejsc brame i strasznie szczeka,jak by chciał powiedziec,, nie zostawiaj mnie tutaj,, Quote
Paja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bezio mysle ,ze mozesz powoli szykowac dupke.... na dniach wizyta. Quote
Livka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Paja']Bezio mysle ,ze mozesz powoli szykowac dupke.... na dniach wizyta.[/QUOTE] O ... czyżby domek się szykował dla naszego łobuziaka ? Quote
Andzike Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Paja']Bezio mysle ,ze mozesz powoli szykowac dupke.... na dniach wizyta.[/QUOTE] Mocno trzymam kciuki!!! :) Quote
Paja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 zajrzyjcie w ten wątek i poczytajcie ostatnie posty tam są odpowiedzi.[url]http://www.dogomania.pl/threads/139990-Kropka-de-domo-Ciaputka-nie-pozw%C3%B3lMY-by-resocjalizacja-si%C4%99-zmarnowa%C5%82a!-(POST1)/page70[/url] Jak wypali to i Bezio i Kropa pojadą do jednego domu na śląsk (dom z ogrodem) Quote
Olena84 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Paja z innej beczki - Ty robisz ogloszenia dla pieskow na jakis bazarkach? Quote
jostel5 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Byłam na wątku Kropy,poczytałam i ...padłam z wrażenia!:mdleje: A teraz zaciskam kciukasy z całych sił za szczęśliwy finał dla obu psiaków!:thumbs: Quote
cavani Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Paja']Jak wypali to i Bezio i Kropa pojadą do jednego domu na śląsk (dom z ogrodem)[/QUOTE] Poszłam na wątek Kropy i jak sobie poczytałam, to po prostu mało z krzesła nie spadłam :crazyeye: Dwa trudne, ale zżyte ze sobą psy trafią do jednego domku! I człowiek i warunki wydają się być idealne! Paju, brak mi słów, żeby wyrazić swój podziw dla tego, co zrobiłaś dla tych psów! Wielka kobieta z Ciebie :loveu: Wracaj szybko do zdrowia kochana, bo jest Ci bardzo potrzebne, a Ty jesteś potrzebna nam i psiakom :fadein: Quote
Livka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='cavani']Poszłam na wątek Kropy i jak sobie poczytałam, to po prostu mało z krzesła nie spadłam :crazyeye: Dwa trudne, ale zżyte ze sobą psy trafią do jednego domku! I człowiek i warunki wydają się być idealne! Paju, brak mi słów, żeby wyrazić swój podziw dla tego, co zrobiłaś dla tych psów! Wielka kobieta z Ciebie :loveu: Wracaj szybko do zdrowia kochana, bo jest Ci bardzo potrzebne, a Ty jesteś potrzebna nam i psiakom :fadein:[/QUOTE] Nie ujęłabym tego lepiej - podpisuję się obiema rękami :loveu::loveu::loveu: Quote
yunona Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Byłam na wątku Kropki vel Ciaputki, poczytałam z grubsza, szansa niesamowita dla obydwóch psiaczków.:lol: Jesteś czarodziejką. :loveu:Trzymam kciuki za wyniki wizyty u Pana, który chce dać obojgu dom.:thumbs::thumbs::thumbs:. A kiedy wizyta? Pieniążki za kwiecień wpłacę w maju, ponieważ sama jestem potrzebowska (po operacji kolana i seria injekcji niestety płatnych sporo nawet na receptę). Quote
Paja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 chwilowo musimy sie wstrzymac z wizyta Pana zabrało przed chwila pogotowie.Będe z Panem w kontakcie co i jak dalej. Quote
Paja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nie wiem zadzwonił do mnie Pana znajomy któremu wynajmuje pokój.Powiedział,ze jak coś sie dowie to napisze albo zadzwoni. Quote
Olena84 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 To nie dobrze;/ , moze to nic powaznego. Paja czy moge Cie prosic o oglsozenia dla jednego pieska, czy juz nie robisz? Quote
paulina122 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ale nas tu dawno nie było :) Witamy Beziolka Quote
Iljova Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jaka tu cisza u Ciebie Beziolku ???????????????????? Quote
Paja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czuwam,czuwam jakiś natręt budził mnie pół nocy telefonem az o 3 nie wytrzymałam odebrałam i nie słuchajac co ma mi ktos do powiedzenia zje... jak dziki osoł.Czy ludzie juz naprawdę nie wiedzą o której sie dzwoni ?:( Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Może jakiegoś amoroso przegoniłaś???;) Nie wiesz,jak tam hipotetyczny Pan Kropki i Bezia? Bez względu na wszystko życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia... Quote
Paja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Rozmawiałam z nim dziś ma dac odpowiec po weekendzie siadło mu serce.Dziś miałam zapytanie mailowe o Beza. Olena84 na ta chwilę nie pomogę Ci z ogłoszeniami... Quote
Iljova Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Paju spokojmej nocy i radosnych snów Ci życzę :-) Quote
Paja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rozliczam do końca bazarki.Wiec z tego co Beziowi przypadło 400zł nalezy mu sie jeszcze 30zł,a z książkowego dostał 40,50zł Razem u mnie dla Bezia leży 70,50zł Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Wczoraj Bezio dostał 50 zł od Haniabor...:) Dziękujemy ,Haniu!:) Quote
Paja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Bezio ma się dobrze,rozrabia ostatnio na całego.Psoci tak,ze ostatnio,ukradł mi kanapki ze stołu kiedy musiałam na chwile wyjść.On się nie pitoli jak coś chce komuś ukrać to robi to z pełną premedytacja nie zważając na konsekwencje tego co będzie pózniej.Jest również zrzeraczem i podkopywaczem podmurówki. Quote
Recommended Posts