Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Bezio jest już w pełni adopcyjny tylko do domu bez dzieci.Wiadomo psa po przejsciach nie możana bezgranicznie ufac bo może sie to skonczyc katastrofa.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam przelew do Paji -140 zł (szczegóły na pierwszej stronie),no i zostało chłopakowi zaledwie niecałe 70 zł....!

A deklaracji tyle,co kot napłakał! Szczerze mówiąc-można się załamać :( !!! Gdyby nie pomoc Paji ,mały już dawno byłby bankrutem bez domu!

Mam ostatnio okropny czas-mnóstwo kłopotów,byle jakie perspektywy,więc ...dobry nastrój mnie opuścił.
Dopóki mi sie jakoś wszystko nie uklepie,na dogo będę pewnie rzadziej...Ale przecież w końcu wszystko musi się ułożyć!!!

Posted

Nie było mnie kilka dni na dogo mój stan zdrowia się troszku pogorszył+ problemy rodzine+ remąt = nie jest ciekawie.Będę zaglądać do Beziola,ale nie będzie mnie jakiś czas tak czesto na dogo jak do tej pory.Wrazie czego macie wszyscy mój numer telefonu.

Posted

Bezio zamierzał pograć nim w piłkę jak zwykle.On sobie różne rzeczy wybiera do zabawy ,ale lepiej niech sobie bierze wiaderko niż jak ostatnio przyniusł mi mokre pranie z suszarki na dworze i położył do swojego legowiska i bronił niczym zdobyczy.