Paja Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tak Bezio jest już w pełni adopcyjny tylko do domu bez dzieci.Wiadomo psa po przejsciach nie możana bezgranicznie ufac bo może sie to skonczyc katastrofa. Quote
kinga_kinga7 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Paja'] Bezio już padł do spania... kolorowych snów Beziu..:) Quote
jostel5 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Paju,ile mam Ci przelać kaski???? Bo zgłupiałam....Posprzątaj skrzynkę@ Bezio jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!!:) Quote
Paja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bezio zawsze był cudowny tylko troche zgredowaty na początku.Chałupki zabijac sie o wolnego kawalera! Quote
Iljova Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cześć Beziolku :-) w końcu ktoś się pojawi żeby zabrać Cię do siebie :) Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Cześć Beziolku :-) Jak tam z zachowaniem łobuziaka ? Quote
jostel5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Zrobiłam przelew do Paji -140 zł (szczegóły na pierwszej stronie),no i zostało chłopakowi zaledwie niecałe 70 zł....! A deklaracji tyle,co kot napłakał! Szczerze mówiąc-można się załamać :( !!! Gdyby nie pomoc Paji ,mały już dawno byłby bankrutem bez domu! Mam ostatnio okropny czas-mnóstwo kłopotów,byle jakie perspektywy,więc ...dobry nastrój mnie opuścił. Dopóki mi sie jakoś wszystko nie uklepie,na dogo będę pewnie rzadziej...Ale przecież w końcu wszystko musi się ułożyć!!! Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jostel doskonale Cię rozumię bo u mnie ... lepiej nie mówić, ale zawsze wierzę, że będzie lepiej, iż przyjdzie czas że się poprawi :-) Quote
Paja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nie było mnie kilka dni na dogo mój stan zdrowia się troszku pogorszył+ problemy rodzine+ remąt = nie jest ciekawie.Będę zaglądać do Beziola,ale nie będzie mnie jakiś czas tak czesto na dogo jak do tej pory.Wrazie czego macie wszyscy mój numer telefonu. Quote
yunona Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Widzę, że Bezio ma się fajnie, ale czas do domku swojego! Bezio hoooooooooooooopkaj po kochany domeczek !!!! Quote
Iljova Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ooo... Beziolku jak dawno tu nikt nie było. Co się dzieje gdzie wszyscy zniknęli ??????????? Quote
jostel5 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Są ,są...:) Zaglądam do Bezia i Paji nieustannie,bo przecież powszechnie wiadomo,że Bezio jest najbardziej problematyczny ze wszystkich moich "dzieci" ;)...W sumie-powinnam napisać o tym w czasie przeszłym,wszak chłopak przeszedł metamorfozę!:) Tu jest słodki jak miodzik:http://img818.imageshack.us/img818/1092/cos1476.jpg :) Quote
Iljova Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale super wygląda na tym zdjęciu. Kochany słodki Beziolek :lol: :iloveyou: Quote
kinga_kinga7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 BEZIKU! szukaj domku.pozdrawiam Twoją pańcię Quote
Paja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bezio ma się dobrze znów dziś ukradł mi wiaderko i sobie latał z nim po całym podwórku. Quote
jostel5 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Jest deklaracja od Oleny84.Bardzo,bardzo dziękujemy....:) Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Beziol a po co Ci te wiaderko ?????????????????? Co Ty zamierzałeś robić ?????????????????? Quote
Paja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bezio zamierzał pograć nim w piłkę jak zwykle.On sobie różne rzeczy wybiera do zabawy ,ale lepiej niech sobie bierze wiaderko niż jak ostatnio przyniusł mi mokre pranie z suszarki na dworze i położył do swojego legowiska i bronił niczym zdobyczy. Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bezio Ty i te Twoje pomysły skąd one się biorą wtym Twoim łebku ??? Beziolku Ty szaleńcu ;-) Quote
Recommended Posts