Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie on tam się oblizywał po zjedzeniu obgotowanych żeberek.U niego ciezko jest rozróznic kiedy ziew,kiedy sie cieszy a kiedy sie na Ciebie zamierza :)

Chłopak zuch,bardzo kochany..Tylko teraz by trafił na odpowiedzialny dom i bedzie wszystko juz w porzaku...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Żebym tylko mogła to już dawno bym zawalczyła o zabranie Bezika, żeby był moim kompanem na resztę swojego życia.
Ale... choć bardzo bym chciała i marzę o tym to niestety wiem że dopóki nie zmieni się moja sytuacja finansowa nie mogę :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ...

Posted

Iljova napisał(a):
Żebym tylko mogła to już dawno bym zawalczyła o zabranie Bezika, żeby był moim kompanem na resztę swojego życia.
Ale... choć bardzo bym chciała i marzę o tym to niestety wiem że dopóki nie zmieni się moja sytuacja finansowa nie mogę :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ...

Iljowa ,a coś planujesz wzgledem Bezika na Ds? Bo zawsze mozemy pomyślec jak bys wiedziała kiedy mniej wiecej :)

Posted

Niestety dużo jeszcze czasu upłynie zanim moja sytuacja się poprawi na tyle żebym mogła myśleć o psiaku w moim domu. Nawet nie wiecie jak mi ciężko i smutno, że obecnie mam taką sytuację i nie mogę spełnić wielkiego marzenia o wspaniałym przyjacielu tzn psiaku. Bardzo brakuje mi takiego towarzystwa.

Posted

Fryzjer został przełorzony,ze wzgledu,ze byłam kilka dni sama w domu i nie mogłam sie rozdwoic. Bedzie napewno w tym tygodniu tylko musze dograc szczególy bo mamy jedno auto które urzywa ojciec a on parcuje do pózna.A u fryzjera musze liczyc z 2 godziny + podrodze zachaczyc o weta by go skonsultowac przed fryzjerem.

Posted

paulina122 napisał(a):
Aha czyli będzie SPA :D

I pewnie efekt będzie oszałamiający,ale...jakoś nie umiem wyobrazić sobie Bezia stojącego nieruchomo w oczekiwaniu na nową fryzurkę.:lol::eviltong:

Pani fryzjerka wie ,co to za indywidualność...?;)

Posted

Pani fryzjerka wie i będzie jej na moja prożbe towarzyszył wet.Jeszcze sie zdziwicie co dla niego szykuje..Oby to wszystko pomogło mu w znalezieniu domku.

Posted

Musiałaby ją mieć przed wyjazdem...Pani jest gotowa dać jej ds,o ile sunia okaże się łagodna.Mówi,że się zakochała...No,cóż...zobaczymy,jak ewentualnie wypadnie wizyta...

Posted

[quote name='jostel5']Oby! :)

Rozmawiałam z panią z Grudziądza...Szukam kogoś na wizytę.Pani jest bardzo zainteresowana Sabą.

Napisz do toyota - jest z Grudziądza. Biorę od niej wychudzoną jamniczkę dla dziadków.

Posted

Hei, kosmito Bezikowaty co Wy tam z Pają wyprawiacie ?
Tak sobie rozmyślałam i przyszło mi coś do głowy, a może to Bezik sam podsunął ten pomysł z fryzjerem ? Paju może Ci wspomniał kiedyś, co?
Chyba Bezika nie poznamy :-)

Posted

Był u nas o 19 wet konsultowałam go o ew srodki szybko działajace gdyby sie nie ładnie zachowywał podczas strzyzenia dostałam takie by nie kupowac u innego nie sprawdzonego weta.I wrazie czego mu zapodam.Z Pania fryzjerka jestem juz na 100% umówiona na czwartek po południu.Obiecałam jej ,ze sama wykompie Bezika u niej bo nie wiem jak by sie zachował, jak by obca baba zaczeła go dotykac tu i uwdzie,a nie chciała bym by straciła ręce.

Tymczasem ide zawołac Bezika i zaraz Wam tu zrobi opowiadanie.

Posted

Z mojego życia-Bezio

1.Ten poranek był dla mnie pełen radosci,wstałem i sie hahałem..

2. Póżniej miałem poświecone sporo czasu na miziaki z moimi kompanami

3.Następnie z moim kumplem powtarzałem,z pełnym zapałem komędy..

4.Z wielkim zapałem przybiegłem na komęde do nogi.

5.Następnie przyszła mama paji z doniczka i nim sie zoriętowała to jej szukała..

Posted

6.Następnie wkładałem w nią głowę,przewracałem i toczyłem..

7.Cos się tam działo musiałem sprawdzic..

8.Widzicie już nie jestem taki straszny jak byłem przed tem!

9. Paja wzieła mi pożadnie od a do z wyczesała dupeczke i jestem teraz taki mały pulchniutki śmieszek :)

10.Zakończenie dnia było pięknym i długim spacerem nad jezioro..Nie onieszkałem wejsc i sie pomoczyc.

Posted

Prześliczny jest! :) Zaczarowałaś nam psa...! I tak bym chciała, żeby ten ewentualny przyszły dom Bezia był podobny do Twojego,bo Bezio będzie bardzo,bardzo za Tobą tęsknił!:(

Posted

Ja też będę tęsknić za tym urwisem,po Molci największy psot podwórka wszędzie go pełno...

Domek musi być odpowiedzialny i stanowczy nie może pozwalac mu na luzy bo sie spsuje..

Posted

:loveu: Świetna ta relacja z przeżytego dnia :loveu: :loveu: Jest taki śliczny i słodki ten nasz Beziolek
Beziku jesteś niesamowity,wspaniały i cudowny. Cieszę się że w końcu zaufałeś Paji i pokazałeś swoje dobre strony. Paju dziękuję za Bezika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Jostelku Pozwoliłam sobie podebrać Ci banerek Bezika żeby sobie zamienić, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko temu :loveu: :loveu: