Paja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nie on tam się oblizywał po zjedzeniu obgotowanych żeberek.U niego ciezko jest rozróznic kiedy ziew,kiedy sie cieszy a kiedy sie na Ciebie zamierza :) Chłopak zuch,bardzo kochany..Tylko teraz by trafił na odpowiedzialny dom i bedzie wszystko juz w porzaku... Quote
Iljova Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Żebym tylko mogła to już dawno bym zawalczyła o zabranie Bezika, żeby był moim kompanem na resztę swojego życia. Ale... choć bardzo bym chciała i marzę o tym to niestety wiem że dopóki nie zmieni się moja sytuacja finansowa nie mogę :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ... Quote
Paja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Iljova napisał(a):Żebym tylko mogła to już dawno bym zawalczyła o zabranie Bezika, żeby był moim kompanem na resztę swojego życia. Ale... choć bardzo bym chciała i marzę o tym to niestety wiem że dopóki nie zmieni się moja sytuacja finansowa nie mogę :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ... Iljowa ,a coś planujesz wzgledem Bezika na Ds? Bo zawsze mozemy pomyślec jak bys wiedziała kiedy mniej wiecej :) Quote
Iljova Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Niestety dużo jeszcze czasu upłynie zanim moja sytuacja się poprawi na tyle żebym mogła myśleć o psiaku w moim domu. Nawet nie wiecie jak mi ciężko i smutno, że obecnie mam taką sytuację i nie mogę spełnić wielkiego marzenia o wspaniałym przyjacielu tzn psiaku. Bardzo brakuje mi takiego towarzystwa. Quote
Paja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Fryzjer został przełorzony,ze wzgledu,ze byłam kilka dni sama w domu i nie mogłam sie rozdwoic. Bedzie napewno w tym tygodniu tylko musze dograc szczególy bo mamy jedno auto które urzywa ojciec a on parcuje do pózna.A u fryzjera musze liczyc z 2 godziny + podrodze zachaczyc o weta by go skonsultowac przed fryzjerem. Quote
jostel5 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 paulina122 napisał(a):Aha czyli będzie SPA :D I pewnie efekt będzie oszałamiający,ale...jakoś nie umiem wyobrazić sobie Bezia stojącego nieruchomo w oczekiwaniu na nową fryzurkę.:lol::eviltong: Pani fryzjerka wie ,co to za indywidualność...?;) Quote
Paja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pani fryzjerka wie i będzie jej na moja prożbe towarzyszył wet.Jeszcze sie zdziwicie co dla niego szykuje..Oby to wszystko pomogło mu w znalezieniu domku. Quote
jostel5 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Oby! :) Rozmawiałam z panią z Grudziądza...Szukam kogoś na wizytę.Pani jest bardzo zainteresowana Sabą. Quote
Paja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Swietnie by był gdyby pojechała na tymczas tylko co ze sterylka? Quote
jostel5 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Musiałaby ją mieć przed wyjazdem...Pani jest gotowa dać jej ds,o ile sunia okaże się łagodna.Mówi,że się zakochała...No,cóż...zobaczymy,jak ewentualnie wypadnie wizyta... Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='jostel5']Oby! :) Rozmawiałam z panią z Grudziądza...Szukam kogoś na wizytę.Pani jest bardzo zainteresowana Sabą. Napisz do toyota - jest z Grudziądza. Biorę od niej wychudzoną jamniczkę dla dziadków. Quote
Iljova Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Hei, kosmito Bezikowaty co Wy tam z Pają wyprawiacie ? Tak sobie rozmyślałam i przyszło mi coś do głowy, a może to Bezik sam podsunął ten pomysł z fryzjerem ? Paju może Ci wspomniał kiedyś, co? Chyba Bezika nie poznamy :-) Quote
paulina122 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Oj tak może Bezik też zmienie charakterek nowy Image ^^ Quote
Paja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Był u nas o 19 wet konsultowałam go o ew srodki szybko działajace gdyby sie nie ładnie zachowywał podczas strzyzenia dostałam takie by nie kupowac u innego nie sprawdzonego weta.I wrazie czego mu zapodam.Z Pania fryzjerka jestem juz na 100% umówiona na czwartek po południu.Obiecałam jej ,ze sama wykompie Bezika u niej bo nie wiem jak by sie zachował, jak by obca baba zaczeła go dotykac tu i uwdzie,a nie chciała bym by straciła ręce. Tymczasem ide zawołac Bezika i zaraz Wam tu zrobi opowiadanie. Quote
jostel5 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Cholera,denerwuję się tym strzyżeniem tak,jakby chodziło o mnie.Paju,sądzisz,że Bezio to przeżyje...?;););) Quote
Paja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Z mojego życia-Bezio 1.Ten poranek był dla mnie pełen radosci,wstałem i sie hahałem.. 2. Póżniej miałem poświecone sporo czasu na miziaki z moimi kompanami 3.Następnie z moim kumplem powtarzałem,z pełnym zapałem komędy.. 4.Z wielkim zapałem przybiegłem na komęde do nogi. 5.Następnie przyszła mama paji z doniczka i nim sie zoriętowała to jej szukała.. Quote
Paja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 6.Następnie wkładałem w nią głowę,przewracałem i toczyłem.. 7.Cos się tam działo musiałem sprawdzic.. 8.Widzicie już nie jestem taki straszny jak byłem przed tem! 9. Paja wzieła mi pożadnie od a do z wyczesała dupeczke i jestem teraz taki mały pulchniutki śmieszek :) 10.Zakończenie dnia było pięknym i długim spacerem nad jezioro..Nie onieszkałem wejsc i sie pomoczyc. Quote
jostel5 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Prześliczny jest! :) Zaczarowałaś nam psa...! I tak bym chciała, żeby ten ewentualny przyszły dom Bezia był podobny do Twojego,bo Bezio będzie bardzo,bardzo za Tobą tęsknił!:( Quote
yunona Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No Bezio ładnie się spisujesz, oby tak dalej. Brawo Paju za przemiany Beziowe. Quote
Paja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja też będę tęsknić za tym urwisem,po Molci największy psot podwórka wszędzie go pełno... Domek musi być odpowiedzialny i stanowczy nie może pozwalac mu na luzy bo sie spsuje.. Quote
paulina122 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Hahahahah uśmiałam się co on z tą doniczką wyprawiał :D Paju a Co z Moli :loveu: Quote
Iljova Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 :loveu: Świetna ta relacja z przeżytego dnia :loveu: :loveu: Jest taki śliczny i słodki ten nasz Beziolek Beziku jesteś niesamowity,wspaniały i cudowny. Cieszę się że w końcu zaufałeś Paji i pokazałeś swoje dobre strony. Paju dziękuję za Bezika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jostelku Pozwoliłam sobie podebrać Ci banerek Bezika żeby sobie zamienić, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko temu :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts