Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Beziol przestań być takim rozrabiakom, uspokój się trochę, ale trwale, a nie na 5 minut !!!!!!! :lol:

Ale wtedy to nie byłby Bezio ,tylko jakaś doopa blada!;) Beziole muszą rozrabiać i już!;)

Posted

Dobra to zapraszam Was na lanie podmurówki w przyszłym tygodniu bo nie wytrzymała po całej długości Beziowato-molkowatych podkopów i się zawaliła.A niunki poszły sobie na spacer.Ale jak się tylko zoriętowałam ,ze jakoś mi pusto odrazu mine pewnie miała jak byc coś na mnie,,nasrało,,ja lece po smycze dwie do domu,a Bezio stoi od przodu i puka łapka w drzwi by go wpuścic.Ale ja go nie wpusciłam poszłam z nim odrazu na spacer bez smyczy,był grzeczny jak aniołek,a pilnował sie tak,ze co chwile we mnie wpadał mordka i skakał na mnie bym tylko wzieła go na ręcei.To był jego 1 spacer bez smyczy bo wczesniej sie tak niesłuchał jak chodził na 12 m lince,ze bałam sie,ze znów jak w grudniu pójdzie sobie na spacer do lasu i bede musiała łapac go w locie.Obecnie siedzi mi na kolanach i haha sie na całego!a obok niego na podłodze siedzi Kropa,Mola i Heksa a Disiu powiedział,ze woli byc na dworze i wylegiwac sie na łózku niz chodzic na jakies spacery

Posted

Bezio zrobił się strasznym rozrabiakiem chyba z Kropy przeszło na niego.Kropa się uspokoiła to on zaczął wariować. Ostatnio nawet lekko podgryza Molcie do zabawy,ale jak popatrze w tym momęcie na niego to przestaje niby,ze to nie on.

Posted

Moja mama wczoraj pomyliła Beza z Kropa bo one po ogoleniu są podobne strasznie do siebie :)
Była zdziwiona ,ze Kropa nie ucieka z łózka jak ona się kładzie spać. Była święcie przekonana ,ze to ona wytarmosiła ,brała na ręce,łapała za tylnie łapki i ogonek,on właził pod kołdrę rozpychał się i trącał ją nosem, bawiła się z nim i cuda na kiju do 1 warkotu.
Ja sie obracam i patrze ,a to nie była Kropa tylko Bez- mama zesztywniała i wpadła w panike a Bezio hahał sie na całego... a my również śmiejemy się niej przez cały dzisiejszy dzień .
Powiedziała,ze Bez stał sie jej przyjacielem na dobre i złe-widac ,ze bardzo go polubiła :)

Posted

Beziol to cwana bestia :evil_lol: wykorzystał tą pomyłkę piszę to i chce mi się śmiać, wiedział jak ją podejść. :loveu: Ten to ma pomysły. :loveu:
Ale ja zawsze uważałam że psiaki mają niesamowite pomysły :loveu:

Posted

Zdjęcia z ostatniej chwili:

Mój kojo...tylko mój...

Dawaj,no dawaj co tam masz..

Idę do koja-czyli uhahany Bezio

Bezio i Kropka jedzą ciasteczka.

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestes pewna, ze nie lepiej dwa naraz do Pana??

Wiem co robię:)Po drógie mam wrażenie,ze Pan chciał sie wycofac.Ale nie jestem pewna więc jutro do niego sama przydzwonie i dowiem się jak tam jego serce.

Posted

dziewczyny kto ma czas zalogować się na portal gdzie kropa znalazła dom?Może jemu tez się tam poszczęści.Z tym,ze jednorazowe dodanie ogłoszenia to 24h póżniej ban ip za takie ogłoszenia.Ja właśnie zaliczyłam tam bana i nie mam jak po reklamować Beziola.

Posted

Zaglądam do Bezia właśnie po to,żeby nie spadał i...idę do wędzarki...No i jeszcze jedno okno muszę umyć i uprać chodniki...

Świeta! Po- bedzie więcej czasu...! Wieczorkiem tez tu zajrzę!:)

Posted

A ja siedzę i łudzę się ze samo mi się w domu posprząta i ugotuje.Psiury zostały wczoraj 2h same wczoraj w domu,a jak wróciłam to się zastanawiałam dlaczego nie mam łózka, a one stwierdziły,ze było tak cudowne ze mu naście dziur wygryzły na siedzisku i powyciągały gabke.Rozwaliły tez 15kg karme po całym domu a workiem się ciągały jak by nie mogły sobie wziąśc zabawek.Ale tak to jest w grupie (5) jak jedno zacznie przypuszczam,ze Mola to reszta skończy.
zgredzio zachowuje sie coraz lepiej wczoraj wydałamam do adopcji w swoje rejony mix rotka i Bezio nawet dal sie znajomej upiac i poszedł z nią na spacer bez namordnika i ponoć był grzeczny- juz bardziej w to wierze jak kiedys.
Jak mówiłam Joli parę dni temu chyba bo już mi sie myli w momęcie z kim gadam bo mam zaduzo ostatnio telefonów,znów podrzucili mi szczeniaki (ja wiem doskonale czyje one sa,ale ta osoba się wypiera i mówi ,ze swoje sprzedała)szczeniaki sa mix rotków zostały jeszcze 3 chłopaki i dziewczynka.Pracy co nie miara małe w odosobnieniu bo szczepic bede przed samym wydawaniem-bo nie mam teraz,poprostu nie mam.Wszystko przez ten piep...y remąt i mnie.