Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paju! pomalutku, trochę zwolnij tempo, pomyśl, że idą święta.A tak poważnie - droga Paju życzę Ci i Twoim pupilom zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych , obyś zawsze miała z górki, zdrowia dużo.....!!! wszystkim odwiedzającym ten wątek życzę również zdrowych i wesołych świąt:drinka::loveu:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocie Bezio budę chce:) skubaniec zajarzył ,ze w pomieszczeniu którym śpi od 2 dni stoi szafa i jak tylko opuszczam mój przyszły pokój(obecnie w remącie) obecna hale jeszcze on otwiera sobie szafę pyszczkiem i ładuje sie do niej i śpi.Wczoraj zgłupiałam myslałam,ze mam jakieś omamy juz przeciez zamknełam go tam na noc a rano go tam nie było.szukam go patrze nie ma a król lew otwiera sobie drzwi od szafy i wychodzi zaspany.Wyglądało to tak komicznie,ze nie wiedziałam czy śmiac sie czy płakac.Ten pies ma dziwne zachowania wczoraj mnie obszczekał jak go wykąpałam.Po czym pochłona 2 miski jedzenia na raz legną w legowisku obgryzajac zabawke,a niedługo potem bylo słychac juz tylko chrapanie.

Posted

To musiał być niesamowity widok :wink: :haha: :lol!: ja zawsze twierdziłam że psiaki potrafią mieć niesamowite pomysły :loveu: ja chyba wybuchłabym śmiechem :loveu:

Posted

Wszystkim Beziolubnym ,a Paji i Jej Rodzinie przede wszystkim-zdrowych,radosnych Świąt Wielkanocnych ,pięknej wiosny,lata ,jesieni i zimy...:) Musi być dobrze!:)

Posted

Tak na niektórych mogą byc oboje. Ale nie bede ukrywac widze zachowania psów i Bez jest starszy jak 4 lata.Widze to zarówno w chodzie,zabawie,na spacerach i jak lataja po podwórku.Odstaje strasznie od grupy i widac to gołym okiem a w sumie najwięcej czasu ma poswiecane ze wzgledu na swoje fochy i wymysły.

Posted

ja myślę że życie Beziolka to był wcześniej jeden wielki koszmar, który się zakończył, ale on nie może się z niego otrząsnąć i dojść do siebie. Ale i tak już jest dużo lepiej niż na początku.

Posted

Ilonko odblokuj galerie Beziola bo jak się klika na małe zdjęcie to się nie powiększa.
Beziol obecnie bryka po podwórku nauczył się w końcu chłopak odbierać dziewczyna piłkę w zabawie.Ale nie oddaje zabiera tylko leci sie położyc i jej pilnuje.

Posted

:shake: ale zmieniłam te ustawienia i po sprawdzeniu okazalo się że nie zostały zapisane wprowadzone zmiany. zmieniłam znowu mam nadzieję że teraz zapisało :razz:
A Beziol to Beziol jednorazowy ;) Niepoprawny łobuz :loveu: :lol: , ale i tak go pomimo wszystko kochamy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Prawda ;) :loveu:

Posted

Beziol jest niemożliwy nawet ze zdjęć coś kombinuje :evil_lol:
Kropka ma tak samo ustawione i działa Beziol zostaw mi Picasa w spokoju :angryy: :diabloti:

niewiem ustawienia były zapisane te same co u kropki ....edytowałam post usunęłam zdjęcia i wstawiłam na nowo, powinno być dpbrze. Może ktoś spróbować
Beziol zostaw zdjęcia i i picasa w spokoju kurcze :evil_lol: ;)

Posted

Widzisz Bezio poszedł na spacerek i zapomniał o picasacie i się naprawiło.Bezio tz zgredzio molestuje obecnie rodziców na górze by dali cos ze stołu w końcu są święta.
A jak mu nie dadzą to wezmie sobie sam on tak czasem ma.Poza tym muszę ściągnąć resztę fot i je obrobić by były do ogłoszeń.Widzę równiez ,ze domek Kropy się nie odzywac troszku szkoda,ale moze to przez święta.

Posted

Po świętach wypoczęta owszem, i nic nie utyłam(nie było of czego), a co do szczęścia to po dzisiejszym dniu nie czuje szczęścia, niestety. Czasami dostajemy złe wiadomości....:( i wtedy..... :(

Posted

Jestem tak wypoczęta ,ze od rana latałam po wrocku z kompem pod pacha i sprawdzałam domy dla rottków.Jeden znów opuścił wałasnie moj dom Państwo po niego przyjechali wiec szukam domy jeszcze dla 3 chłopaków i tymczasów.