Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yunona']Pani behawiorystka trochę przegina:mad:.[/QUOTE]

Masz świętą racje,właśnie próbujemy to z Jola zwalczyc ..może chcesz sie przyłaczyc?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bezio uparty osiołek nie chce do domu wejsc odkad rano wyszedł..woli sie tarzac w błocku i chodzic po deszczu..Wyglada jak taki mały stworek potworek..A umorusany jest po same pachy i jak wychodze na dwór to garnie sie na kolana..

Posted

[quote name='paulina122']On jak świnka :D hahaha ^^
Paju za tydzień będe u Oli i może pojedziemy do ciebie :)[/QUOTE]

Zapraszam Serdecznie nie mam nic do ukrycia wpadajcie kiedy chcecie tylko uprzecie z godzinke wczesniej.

Posted

Przyjrzałam się finansom Bezia-ROZPACZ!!!:placz:

9 marca przelałam na konto Paji "za czynsz" Bezia 233,95 zł
W skarpecie pozostało zatem: 67,05 zł

A marcowe wpłaty mają się tak:
Olena84-10 zł
Yunona-30 zł
Jostel5-no...powiedzmy 50 zł

Razem -na dzień 10 marca -Bezio ma 90 zł +67,05 (z ubiegłego miesiąca) 157,05 zł

Tragedia,dramat,niech to szlag!!! No przecież nie można zaprzepaścić tego,co już zostało zrobione...!:shake::placz: Pomóżcie Beziowi!:placz:

Posted

[quote name='Paja']Damy jakoś rade stworzyłam wczesniej nastepny bazarek ogłoszeniowy..

Jolu a jak tam telefonowanie?[/QUOTE]

Widziałam bazarek-jesteś niesamowita!:)Dzięki...:loveu:

A telefonowanie-doooopa! Pani doktor nieobecna i nikt nic nie wie.Ale spokojnie-jutro znowu będę dzwonić i pojutrze,i popojutrze...Do skutku!

Posted

Ja też cały czas śledzę (a fuj jaki brzydki wyraz!) poczynania Bezia , nie piszę bo myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku, Bezio jest w dobrych rękach,:cool1: szkoda tylko, że nie ma kontaktu z behawiorem.:shake: Może jest b. zajęta, co nie znaczy, że nie powinna wywiązać się ze swoich obietnic. Mam nadzieję, że odezwie się wreszcie.
Trzymam kciuki :thumbs:

Posted

Tak Bezio jest grzeczny/tfu,tfu wcina własnie obiadek w odosobnieniu :(Czyli dokłada mi pracy jednym słowem,a pozniej pewnie wyjdzie na dwór i bedzie rył dołki z moimi pannami

Posted

Nie tak jak zawsze bo ostatnio to on sie zrobił pan i władca podwórka i zaczyna mnie to juz drażnic ,ze wszyscy maja siedziec cicho bo on wychodzi kopać dołki..

Posted

[quote name='yunona'] szkoda tylko, że nie ma kontaktu z behawiorem.:shake: Może jest b. zajęta, co nie znaczy, że nie powinna wywiązać się ze swoich obietnic. Mam nadzieję, że odezwie się wreszcie.
Trzymam kciuki :thumbs:[/QUOTE]
A może zeżarła ją jakaś inna bestia? Bo na profesjonalistę to coś coraz mniej mi wygląda