Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny psiutek!:( Widać ,że go boli...Nawet kiedy leży,łapkę ma jakoś tak wykrzywioną....
Paja,a Bezik je?

Przyszły pieniążki dla Beza:
-od Yunony-30 zł:)
-od haniabor-40 zł :)

no i ode mnie-10 zł

Posted

Miał czas kiedy był niejadkiem teraz zaczął spowrotem wcinac nawet sie przyznam ,ze dzisiaj sam na obiad wciagnął całego gotowanego kurczaka...
u niego z jedzeniem jest tak smiesznie bo raz chce ryz,raz makaron,raz pusze raz mięska i jak mu nałorzysz nie odpowiednie to podejdzie powacha i pójdzie dalej.
Dzis sie wscieka bo chce na podwórko i sie domaga a wysc nie moze bo ma zakaz biegania.

Posted

Słodkości Bezikowate Ty moje biedactwo, bądź cierpliwy z łapką się poprawi i będziesz mógł sobie pobiegać.
Paju masz tak jak z dzieckiem nie wolno czegoś zrobić a jednak to chce zrobić .

Posted

obecnie niuniu najedzony spi jak mały tygrysek wyciagniety na boczku i przykryty.Mam nadzieje ,ze wszystko do poniedziałku sie wyjasni bo ja wracam do pracy.Co prawda praca przy domu ,ale na halach i masa przewijajacych sie ludzi i on tam nie bedzie mogł byc ze mna za czesto chyba ze zęby zachowa dla siebie to bedzie miał pod kasami swoje legowisko ,a jak nie to bedzie z mama w domu siedział.

Posted

Widzę, że Bezik o apetycznym imieniu, to chłopak z charakterrrrrkiem. Ale skoro trafił do Ciebie, to prędzej czy później wyjdzie z niego słodka beza. Już wychodzi patrząc na te wtulańce...

Posted

Bezio ma sie troszke lepiej tak sie przejełam stanem jego zdrowia,ze zawiozłam go dzisiaj do mojego wujka.Obejrzał chłopaka i troszke rozmasował mu ta noge ,ale nie za wiele i chłopak zaczoł na niej czesciej stawac acz kolwiek odciaza ja i to widac wyraznie.Moj wujek jest ludzkim lekarzem tz.kiedys nim był masazysta/bioptrony itp.teraz kroi ludzkie zwłoki i robi obdukcje ;)
Az sie normalnie poryczałam jak zobaczyłam ,ze zaczął na nia wkoncu stawac.A wujek patrzył na mnie jak na wariata..to było cos niesamowitego ja i Bez w objęciach...normalnie nie da sie tego opisac...

Posted

Witajcie wszyscy w sobotę (dla mnie rano;))Odespałam wreszcie ostatnie,przedferiowe,STRASZNIE pracowite dni i trochę mi lepiej...:) Bardzo się cieszę,że z Bezem lepiej,pytałam weta o tę jego łapinę i podobno w takich przypadkach masaże czynią cuda! Ciekawa jestem tylko,czy wujek Paji ma po kontakcie z Bestią ręce-bardzo mu przecież potrzebne!:evil_lol:

Iljova,dopiero teraz zauważyłam,jaki masz piękny bannerek!:)

Posted

Słuchajcie-mamy problem!

Bez poważnie pogryzł Paulinę!!!
W tej chwili Ona nic nie napisze,bo ma mocno pogryzione obie dłonie! Wydaje mi się,że trzeba go będzie od Niej zabrać!Dokąd???Radźmy coś!!!

Posted

[quote name='jostel5']Słuchajcie-mamy problem!

Bez poważnie pogryzł Paulinę!!!
W tej chwili Ona nic nie napisze,bo ma mocno pogryzione obie dłonie! Wydaje mi się,że trzeba go będzie od Niej zabrać!Dokąd???Radźmy coś!!!

O cholera... Bezio to jak nic taki sam typ jak Biszkopt. W jednej chwili słodki, kochany przytulak, w drugiej dzika bestia. Psychopata jak nic ... :(
Ale Biszkopt tylko "ugryzł" parę razy a nie "pogryzł"... :(
Co zrobić z tym guuupkiem? Paja nie ma już siły?

Posted

pisze na prosbe paji [mama]

tak wygladaly moje rece o 2 w nocy,teraz sa jeszcze napuchniete.

poki co bede sie z wami kontaktowac przez wyslannika,bo sama nie moge ruszyc rekoma.

Posted

Paja napisał(a):
pisze na prosbe paji [mama]

tak wygladaly moje rece o 2 w nocy,teraz sa jeszcze napuchniete.

poki co bede sie z wami kontaktowac przez wyslannika,bo sama nie moge ruszyc rekoma.

O mamo, Paja... :( :( :( Trzymaj się...

Posted

Paja, trzymaj się. Pierwsze, co bym zrobiła, to zakaz spania na łóżku. No i na pewno wezwanie na pomoc kogos, kto zna się na zachowaniu psa i jeżeli to mozliwe, to określił by szanse beza na normalne zachowanie, albo takie postępowanie z Bezem, które pozwoliło by na uniknięcie ataków. macie jakiś pomysł, kto taki jest w okolicach Wrocławia lub samym Wrocławiu.

Bezik z tym rzucaniem nie ma szans na adopcję. Po takim wyskoku nowy właściciel albo go wyrzuci, albo podda eutanazji.

Posted

Paju !!!!!! To straszne. Musisz zmienić postępowanie wobec Bezika. Musisz mu pokazać że Ty tu rządzisz musisz być przedewszystkim asertywna, spokojna. Pokaz Mu że Ty jesteś przywódca stada. Inna rzecz że przydałaby się pomóc kogoś kto jest naprawdę znakomity, ktoś taki jak w pogramie Zaklinacz Psów na National Geografic, żeby pomógł odczytywać sygnały Bezika.

Posted

Rozmawiałam z Pają.Czuje się tak jak można się czuć w jej sytuacji,a Bez...? Jakby nic się nie stało...Na kolana się domagał i o mizianie prosił.Ale ma,gamoń,pokręconą psychikę!!!

Posted

Oj Paja, płakać mi się chce jak widzę Twoje ręce :( a to łobuz :shake:

Dziwne zachowania, taki niezrównoważony trochę jest ten nasz Bezio.
Szkoda tylko , że biedna Paja musi cierpieć ... :roll:

Posted

paja przekazuje byla dzisiaj u lekarza,chirurg oczyscil rany,dostala antybiotyki i wypisal zwolnienie.

Bez juz nie kuleje,zachowuje sie tak jakby sie nic nie stało.Oczywiscie juz z nim nie spi.