e.v.a Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Gdzie dwóch się bije trzaci mówi: mój Ci on.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Buziaki dla całej trójki :) wiesz ze tak nie wolno??:talker: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 evaxon napisał(a):wiesz ze tak nie wolno??:talker: :smokin: :smokin: :smokin: Quote
Kiłi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Łoj takie to słotkie że aż się rozpływam:iloveyou: Quote
misiaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='DORRAG']Jak Wy sie bijecie o Dikusia:evil_lol: to ja zabieram boksiowe panienki:evil_lol: :no-no-no::no-no-no::no-no-no: o przepraszam...przeciez napisałam,że panienki są moje ;):nerwy::x Bonita,wracaj...bo psy Ci rozkradną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='misiaczek']:no-no-no::no-no-no::no-no-no: o przepraszam...przeciez napisałam,że panienki są moje ;):nerwy::x Bonita,wracaj...bo psy Ci rozkradną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj nie:nono: ...panienki zabieram Ja:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 DORRAG napisał(a):Oj nie:nono: ...panienki zabieram Ja:evil_lol: :nono::nono::nono: Oj, nie! Babcię Merolkę zabieram JA!!! :mad: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć Kochani... Przepadliście, ale może jednak powrócicie wkrótce? Quote
Bodziulka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Iza i Avanti napisał(a)::nono::nono::nono: Oj, nie! Babcię Merolkę zabieram JA!!! :mad: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Babcia się już umówiła na jesień życia na wspólne mieszkanko z dziadkiem Boxem :evil_lol: :mad: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a świnka jest jeszcze wolna, albo krokodylek???????:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Bodziulka napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Babcia się już umówiła na jesień życia na wspólne mieszkanko z dziadkiem Boxem :evil_lol: :mad: A właśnie, że nie! Bo babcia Merolka kocha dziadzia Avantiego!!! Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kiłi napisał(a): Ale bym go w ten nosek pocałowała :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :crazyeye:o rany jeszcze kompik chory....bo rozkradają Ci zwierzynę:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Iza i Avanti napisał(a):A właśnie, że nie! Bo babcia Merolka kocha dziadzia Avantiego!!! jaki on tam dziadek PHI toż to adult w sile wieku a nie senior :evil_lol: a krokodylek jedzie do nas z Babcią Merolką ;) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Korenia, świnka już jest zajęta,:mad: Bodziulka, bonusy to dają gdzie indziej i wara od krokodylka:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Imbir1 napisał(a):Korenia, świnka już jest zajęta,:mad: Bodziulka, bonusy to dają gdzie indziej i wara od krokodylka:diabloti: :lol: :lol: :lol: się uśmiałam... Kasiu, wracaj, i rób porządek z tym jawnym kradziejstwem :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Działa! Internet jest już zdrowy, komp też! Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bonita napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Działa! :multi: :multi: :multi: :multi: wreszcie:multi: :multi: :multi: :multi: a teraz powiedz wszystkicm ze Dickensik jest moj :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 BONITA!!! :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]Welcome back, stęskniliśmy się :* :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 evaxon napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: wreszcie:multi: :multi: :multi: :multi: a teraz powiedz wszystkicm ze Dickensik jest moj :loveu: A babunia Merolka- Avantiego! Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):BONITA!!! :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]Welcome back, stęskniliśmy się :* [SIZE=5]:loveu: Ja też :) A teraz troszkę fotek, śnieżnych:razz: choć śnieżku już ni ma:p . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A w co te śnieżne potwory tak wpatrzone? :) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bonita, no nareszcie i są fafluny:loveu::loveu::loveu: i jest śnieg:razz: ciekawe, że ja tej zimy to śnieg oglądam tylko u was na fotkach:evil_lol: Quote
Recommended Posts