Alicja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='bonita'] ;)bliskie spotkania Ale świniaczek ma usteczka:loveu: Quote
Medorowa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mój ulubieniec:loveu: :loveu: wpierdziela lodziki;) :razz: Quote
e.v.a Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Mój ulubieniec:loveu: :loveu: wpierdziela lodziki;) :razz: to jest mój ulubieniec:motz: :motz: :motz: :obrazic: Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzień dobry:multi: piękny Dikuś:loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :loveu: Świneczka przecudna :loveu: Reszta oczywiście też ;) :loveu: Quote
Imbirka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jaki pyszny śnieżek:evil_lol::loveu: mój słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hey :D Zdjecia najnowsze sa przecudne:loveu:, ale poza slodzeniem to ja jeszcze mam sprawe :) Ile ma suka boksera w obwodzie szyji? Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja też przyszłam posłodzić ;).Zresztą jak zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cudne fotki,cudnych psiuniów :loveu:. A moje ulubieńce to mamusia i babusia Dikusia ;).Co by po sprawiedliwości było,a nie tylko sam Diki uwielbiany ;) :lol:. Quote
e.v.a Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Imbir1 napisał(a): jaki pyszny śnieżek:evil_lol::loveu: mój słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: nastepna... aaa przestancie ile razy mam mowic ze on jest moj:motz::motz::motz::2gunfire::x:placz: Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaki fajny duecik !!! To w Bielsku tyle śniegu macie :crazyeye::crazyeye: Quote
niki_ill Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :loveu: Fajne pychole:loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czyżby tak mała odległość jaka nas dzieli mimo wszystko pozwala, aby u Ciebie było tyle śniegu, a u mnie nie? :cool3: Quote
Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):to jest mój ulubieniec:motz: :motz: :obrazic: A w życiu:motz: Poszła mi od mojego Dikusia:mad: :evil_lol: A poza tym to piesek mojej mamuni:cool1: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 madzia i medor napisał(a):A w życiu:motz: Poszła mi od mojego Dikusia:mad: :evil_lol: A poza tym to piesek mojej mamuni:cool1: no to co ze mamuni :talker: Diki jest moj moj moj moj moj moj i tylko moj :motz::motz::motz::-x:chainsaw::chainsaw::chainsaw: Quote
Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):no to co ze mamuni :talker: Diki jest moj moj moj moj moj moj i tylko moj :motz::motz::motz::-x:chainsaw::chainsaw::chainsaw: Marzyć każdy może ... :siara: :siara: :siara: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Marzyć każdy może ... :siara: :siara: :siara: :evil_lol: tee malenka:lmaa: :lmaa: :lmaa: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gdzie dwóch się bije trzaci mówi: mój Ci on.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Buziaki dla całej trójki :) Quote
DORRAG Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jak Wy sie bijecie o Dikusia:evil_lol: to ja zabieram boksiowe panienki:evil_lol: Quote
Guffi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bonita'] Jak ja tego prosiaczka dawno nie widziałam:-( ... A swoją drogą myslałam, że ma dłuższe futerko:p ... Buziaczki dla Fantusi:loveu: :loveu: :loveu: !!! Jest tak słodka, a tak rzadko wstawiasz jej foty:mad: . Quote
Recommended Posts